- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #139.781
Bütün gün bunları yediysen on numara olmuş yani :)Merhabalar,
Bugun sabah kahvaltiyi abarttim.
Baya ekmek yedim (sadece kenar yiyorum ama ben)
3 dilim peynir
Sogus
Birkac cay kasigi bal
Biraz acika
11 tane zeytin. Borek, gozleme falan vardi onlara bakmadim :)
Oglen
1 kuru erik 1 kahve
Yanlislikla gonderdim, edit ettim asagida :)Bütün gün bunları yediysen on numara olmuş yani :)
Hala on numaraaa beğendimmmYanlislikla gonderdim, edit ettim asagida :)
Bekunis bağırsak çalıştıran bir hap kelebekcim ama o kadar çalışıyorsa bağırsaklar tabi
Aslında aktif bir rakibem olsa süper olur kelebekcim ama cumaya kadar bekleyelim belki arkadaşlar geçen hafta aktif değildir. Olmazsa sen cuma günü bir el atarsın. Şöyle laflarıyla bana depar attıracak bir rakibem olsa uyurken bile koşarım. :)
Tanisalim canim..Lucida ama görecektin, bana öyle bir baktı ki brownie.Unuttun mu o eski günlerimizi der gibi.
Ben ne zaman çok yorulsam ya da keyfim olmasa, eşim hemen bana brownie ve kahve getirir. Sonra yavaş yavaş kendime gelirim. Dün de malum rüyadan sonra o duygusal bağı kıramadım. :)
Ohh afiyet olsun da çok mu az olmuş ki?
5. takım yapar. Bizden bir şey kurtulmaz kaptanım.
1500 kesinlikle olduğunu düşünmüyorum ama çok güzel.
Yüzmeye resmen aşığım. Deniz olsun havuz olsun girince çıkaramazlar beni ama 2 senedir kilolarımdan dolayı inat ettim girmedim. Eylüle kadar en azından bir 70 kg olup suya girmeliyim.
Deryalim, eşleştirmelerde rakip olmuşuz ama ben seni hiç tanımıyorum. Bu hafta tanışırız dimi? :)
Ben yapmama konusunda kararlıyım.
Depari birlikte atalim canim..Bekunis bağırsak çalıştıran bir hap kelebekcim ama o kadar çalışıyorsa bağırsaklar tabi hiç gerek yok. Benimkiler pek tembel de.
Aslında aktif bir rakibem olsa süper olur kelebekcim ama cumaya kadar bekleyelim belki arkadaşlar geçen hafta aktif değildir. Olmazsa sen cuma günü bir el atarsın. Şöyle laflarıyla bana depar attıracak bir rakibem olsa uyurken bile koşarım. :)
Tanisalim canim..
Izmirdeyim..ogretmenim.
hedef kilom 65..1 kizim var..
Bu hafta cok misafirim vardi..bugun itibariyle aktif olarak burdayim canim..
Dunku menum
Sabah 3 dilim tam bugday biber domates salatalik yumurta
Ogle 1 kase corba 5 kasik taze fasulye 1 dilim ekmek.
Aksam ceyrek ekmek arasi kofte ayran..sahilde gezintiye cikmistik..dayanamadim..
Saat 20:00gibi de 40 k tempolu yuruyus..
Depari birlikte atalim canim..senin suan kilon kac..kac olmak istiyosun..
Hayırlı olsun hedefcim rakibeni bulmuşsun :)Rakibemi buldum sonunda süper. :)
Ne sevindim yalnız kızlar farkında mısınz?
Şuan 86, hedef 60 diyelim.
Bu arada kızını emziriyor musun?
Günaydın desem olmaz şimdi öğlen olmuş rakibem tünaydınn :))Kızlar günaydın nasılsınız?
tünaydın canım, valla kalktım yataktan çıkamadım dahaBu arada geç kalktım öğlen yemeğine az kalmıştı 11 buçukta leblebi yiyim dedim şimdi de öğlen yemeği yesem nasIl olur kızlar geç mi kaldım yoksa
Tatil gibisi yok ya bayılıyorummm yar gitsin :) yedim yaa akşam yemeğini az yicem artık napıyım erken yemek önemli :) bi de bişe sorcam canım akşam yemeklerini ne zaman yemek lazım diyetisyen 6 demişti ama bana biraz geç geliyo sanki bence 5ten sonra bişe yememek lazım :/tünaydın canım, valla kalktım yataktan çıkamadım dahaöğlen yemeğini yemelisin yoksa akşama çok acıkırsın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?