- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #139.901
arada kaçan dondurma dışında güzel olmuş menün :)Menüm:
Sabah:
- 2 yumurta
- 1 dilim peynir
- 1 yaprak marul
Öğle:
- 1 kase dondurma
Akşam:
- 5 tane sarma
- 1 kase haşlama sebze
- 1 tane haşlama içli köfte
- 1 bardak ayran
Toplam: 1200 kalori
Su: 2 litre
Spor: 1 saat yürüyüş
leslie 2 mil yapıldı 10 tane sarı leblebi yenildi dükkan kapandıcanım daha sık uğra o zaman menüleri sporu aksatma
kelebeğim dr sonucundan haberdar et
begünki menü
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir
öğle
4 köfte
salata
1,5 dilim ekmek
1 çatal kemalpaşa
ara
2 kesme şeker büyüklüğünde bademli kurabiye
1 adet akide şekeri
akşam
1 kepçe çorba
1 adet etli biber dolma küçük
su 2 lt
spor yok maalesef 14 kat merdiven indim 1 km yürüdüm bunu saymıyom
bademli kurabiye ve akide şekeri olmadı biliyom leslie yaparım heralde
anaaa hıdırellezi unutmuştum iyi oldu canım hatırlattığınya kızlar inanılmaz açım ve menü dışına çıkmak istemiyorum. ne yapsam ki ya? hıdırelleze gitmekten vazgeçtim evde dilek tutucam sadece :)
arada kaçan dondurma dışında güzel olmuş menün :)
kızlaaar bugün spor da bittii :) yarın jillian level 2 ye geçiyorum hayırlısıyla :)
level 1 de halıyı öpmüyorum artık bakalım 2 de nolucak :) şimdi de 2 kaşık yoğurt falan yiycem ama. ders çalışmam lazım çünkü açlıktan başım döndüNasıl kaçtı o dondurma aradan hiç bilemedim valla.
Bir baktım yemişim bitmiş ama kötü yaptım.
Maşallah, kondisyon gittikçe artıyor desene.
Bu arada her sene gül ağacının altına birşeyler yazardım.
Ben daha çok küçükken annem Hacettepe'nin fotoğrafının altına beni çizip gömmüştü. :) Ondan beri geçen seneye kadar hep yapardım ama geçen sene istediklerimden çok alakasız şeyler olunca bu sene yapmadım birşey.
level 1 de halıyı öpmüyorum artık bakalım 2 de nolucak :) şimdi de 2 kaşık yoğurt falan yiycem ama. ders çalışmam lazım çünkü açlıktan başım döndü
Lucidacım aman sen kendine dikkat et iyi ol da buraya gelirsin. Polise falan başvurdunuz mu bulunma ihtimali yok mu?Kızlar ben yarın bildirimlere devam edicem durum şu bende çok hasar yok morarmalar çürükler var, vuran adam arabamı biçerek kaçtı ve arabam perte çıktı, annemler falan burda yarın inşallah düzene girerim artık okula da gidemedim ona da devam edicem bakalım. Geçmişi okuyamadım kızlar kusura bakmayın çok iyi değilim hala
büyük geçmiş olsun canım, dikkat et saglıgına kendine,Kızlar ben yarın bildirimlere devam edicem durum şu bende çok hasar yok morarmalar çürükler var, vuran adam arabamı biçerek kaçtı ve arabam perte çıktı, annemler falan burda yarın inşallah düzene girerim artık okula da gidemedim ona da devam edicem bakalım. Geçmişi okuyamadım kızlar kusura bakmayın çok iyi değilim hala
çok sevindim canım, doktorun ne dedi ?Kizlaaar doktorun ofisindeyim az once tartildim 158.5 lbs yani 71.9 kg geldiiiim :)) hedefim 160 ti yani 72.5 kg :)))))))
canım daha sık uğra o zaman menüleri sporu aksatma
kelebeğim dr sonucundan haberdar et
begünki menü
sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir
öğle
4 köfte
salata
1,5 dilim ekmek
1 çatal kemalpaşa
ara
2 kesme şeker büyüklüğünde bademli kurabiye
1 adet akide şekeri
akşam
1 kepçe çorba
1 adet etli biber dolma küçük
su 2 lt
spor yok maalesef 14 kat merdiven indim 1 km yürüdüm bunu saymıyom
bademli kurabiye ve akide şekeri olmadı biliyom leslie yaparım heralde
Maceral dolu olmasa da amerika dayim hehe :)Yükledim kaptanım teşekkür ediyorum.
Kelebekcim neredeydin sen?
çok sevindim canım, doktorun ne dedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?