Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla canım domates biber çilek artık ne tutturursak ekicez :) sahile falan da yürüyerek 10 dk. Artık yürüyüşlerimi evde değil sahilde yapıcam.

Kollontaicim, harikaymış resmen.
Nasıl özendin sana anlatamam.
2 sene önce bizim evimizde denize sıfır ve müstakildi.
Sahile koşmaya çıkardık. Akşamları çıkar bahçedeki salıncağımızda keyif yapardık.
Tadını çıkarın valla.
İstanbulda mıydın?

Hastanenin hiçbir faydası olmadı. Sikintilarimiz aynen devam ediyor...

Ben mesajı kaçırmışım heralde aynı anda yazmışız.
Çok geçmiş olsun, ciddi bir durum değildir umarım.

Gideceğim yere yuruyecegim yaklaşık 8 km fazla da olabilir kaç kalori yakar ki acaba?

Kb, kötü yapmışsın. Böyle durumlarda, midem ağrıyor, bulanıyor gibi bahaneler bulabilirsin.
8 km ortalama 1 saat yapsa, o da 250 kalori kadar harcatır. O da 2 baklava.

Evet canım istanbyldayım. Üsküdar tarafına taşıyoruz evi de bakalım. Bir aksilik çıkmadan taşınsak çok rahatlıycam :)

Kızlar imdattttt az önce zorla 2 dilim baklava yedirili banaaa
aksama kadar nasıl toparlarim durumu? ????

Birazdan gezmeye de gideceğim
kübra hadi 1 dilimi zorla yedirdiker 2. dilim niye 200 ip atlama az 500 atlayacaksın
haa 1 dilim yeseydin affedilirdin ama 2. dilim zorla olamaz bence
burcum inş bu zor günleri de atlatırsın canım
kollontai kolay gelsin canım
hedefcim sende işlerini halletmişsindir umarım
sabah leslie 2 mil yaptım şimdi ev toparlama zamanı arka balkonumuza 6-7 aydır girilmiyordu bayaa yorucu olacak görünüyor

Sevgili takımım ben geldim şimdi diceksiniz ki bu nasıl iş bir geliyor bir gidiyor falan hak veriyorum size diyete hazırım sandım geldim de değilmişim meğerse bugün derslere de diyete de başladım kendimi hazır hissediyorum yalnız her yerim mor ve ağrılarım devam ediyo o yüzden spora devam edemicem en kısa zamanda ona da başlamayı umuyorum şuanki hedefim hiç tartılmadan bir haftayı geçirmek listeye girebilir miyim bilmiyorum ama girmek istemiyorum sadece paylaşımda bulunsam yeterli rakibemi de çok boş bıraktım hiçbir yazdığınızı okuyamadım özür dilerim kızlar :/

Bugün yediklerimi yazıcam maksat konuya giriş olsun :)
Sabah
2 dilim kepek ekmek
30 gr light peynir
80 gr ton balığı
Öğlen
2 dilim kepek ekmek
1 tabak türlü
Akşam light süt nescafe leblebi gibi şeyler düşünüyorum midemi küçültmem lazım sanırım çünkü doymadığımı farkettim :)

Anne ve baba ısrarı ve son günlerde sütümün azalması etkiledi ikinci dilim için tabii tadı güzeldi o ayri mesele
Neyse cezam çekerim ya
ayrıca yürümeden geldim o kadar yolu çünkü geç kaldım spor salonu var annemlerin sitede akşam oraya inip biraz aletleri kullanayım atlama yerine olabilir mi öyle?

B BuRCuCuKkK canım iyi olur inşallah eşin dua edelim hepbirlikte...
kollontai kolay gelsin çok güzel bi yerden ev tutmussunuz mutluluk ve huzurla yaşayın inşallah @Lucida aramiza hosgeldin tekrar geçmiş olsun canim inşallah hemen iyileşirsin...
abimin evine geldim wifiden bağlantı kurdum sizinleyim kızlar
toplight kaptanım boynun kıldan ince

kelebeğim bugun bildrim yapacağım
buradan koptum ama ben buara kendimden de koptum
bu cumaya belki listeye girebilirim,2 kilo verebilirsem

Bugünkü menum
Sabah 1,5 haşlanmış yumurta, 1 domates, 3 dal semizotu, 5 dal maydanoz, 3 dal taze nane, 1 kk peynir, 1 dilim kepek ekmeği, 1 Yeşilçay
Ara 1 sade kahve, 5 badem
Öğlen 3 kepçe sebzeli tarhana çorbası
Ara yarım muz, 3 çilek, 1 sade kahve
Aksam 3 servis kaşığı etli taze fasulye, 2 bardak ayran
Ara belki sade kahve

Su 2.5 litre
Spor 1 mil Leslie, yarım saat yürüyüş, 30 mekik

Evet canım istanbyldayım. Üsküdar tarafına taşıyoruz evi de bakalım. Bir aksilik çıkmadan taşınsak çok rahatlıycam :)

İstanbul'u bilmiyorum ama resmen rüya gibi bence. :)
Güzel düşün güzel olsun şekerim.

Biraz daha yoğunluğum azaldı kaptanım.
Sabah erken kalkmıştım. Öğlen yürüyüşe çıktık, 8500 adım kadar yürümüşüz.
Akşam da 1500 yapıp, 10000 olsun diyorum bakalım.

Ayy, bana balkon deme.
Biz de arka balkonu hiç kullanmıyorduk.
2-3 ay önce kullanayım dedim, süpürdüm güzelce. Tam yıkayacağım bir baktım tıkanmış.
Bir süre evde değilim ama pek huzursuzum nasıl çözülecek bakalım sorun.

Aramıza tekrardan hoşgeldin Lucidacım.

Gayet güzel olmuş menü.

Yine güzel bir menü Burcucuk.

kızlar bugün evlenme teklifi aldım aptal gibiyim. bi tost yedim kaşarlı bi bardak da kola ictim. spor yapmam bugünde yarın ales sınavım var yorgun olmak istemiyorum.

Kollontaicim, nasıl aldın anlatsana :))
Nasıl cevap verdin?
Ne zaman evlilik? Hadi hayırlısı olsun. :)
Sınavında şimdiden başarılar dilerim.

hedef38beden yoldaydık öyle evlensen ya benle dedi. basta ciddiye almadım. ama ciddiymis :)) ailesiyle falan konustu bugun bende konustum bakalım olursa sonbaharda falan yaparız dugun :))

Hayırlı olsun Kollontaicim, ne güzel.
O zaman şimdi güzel bir diyete girip, incecik olman lazım senin.
Malum, 2-3 ay önceden gelinlik provası olur. O zamana tam istediğin gibi ol ki rahatça hazırlıklarını yap.

Menümü Yazayım.
Sabah:
- Yarım tost
- 1 dilim peynir
- 6 zeytin
- 1 minik domates
- Yarım salatalık

Ara:
- 1 sade kahve

Öğle:
- 1 tane cornetto

Ara:
- 1 sade kahve

Akşam:
- Ciğer dürüm
- 1 bardak ayran

Ara:
- 1 sade kahve

Su: 2,5 litre su
Spor: 11.000 adım
Toplam Kalori: 550

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…