- 3 Nisan 2015
- 273
- 408
- 18
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #140.061
valla canım domates biber çilek artık ne tutturursak ekicez :) sahile falan da yürüyerek 10 dk. Artık yürüyüşlerimi evde değil sahilde yapıcam.
Hastanenin hiçbir faydası olmadı. Sikintilarimiz aynen devam ediyor...
Gideceğim yere yuruyecegim yaklaşık 8 km fazla da olabilir kaç kalori yakar ki acaba?
Evet canım istanbyldayım. Üsküdar tarafına taşıyoruz evi de bakalım. Bir aksilik çıkmadan taşınsak çok rahatlıycam :)Kollontaicim, harikaymış resmen.
Nasıl özendin sana anlatamam.
2 sene önce bizim evimizde denize sıfır ve müstakildi.
Sahile koşmaya çıkardık. Akşamları çıkar bahçedeki salıncağımızda keyif yapardık.
Tadını çıkarın valla.
İstanbulda mıydın?
İlk ceza sana gelsin canım o zman :) 200 ipsiz ip atlama sana uygun mudur ?Kızlar imdattttt az önce zorla 2 dilim baklava yedirili banaaa
aksama kadar nasıl toparlarim durumu? ????
Birazdan gezmeye de gideceğim
kübra hadi 1 dilimi zorla yedirdiker 2. dilim niye 200 ip atlama az 500 atlayacaksınKızlar imdattttt az önce zorla 2 dilim baklava yedirili banaaa
aksama kadar nasıl toparlarim durumu? ????
Birazdan gezmeye de gideceğim
Evet canım istanbyldayım. Üsküdar tarafına taşıyoruz evi de bakalım. Bir aksilik çıkmadan taşınsak çok rahatlıycam :)
kübra hadi 1 dilimi zorla yedirdiker 2. dilim niye 200 ip atlama az 500 atlayacaksın
haa 1 dilim yeseydin affedilirdin ama 2. dilim zorla olamaz bence
burcum inş bu zor günleri de atlatırsın canım
kollontai kolay gelsin canım
hedefcim sende işlerini halletmişsindir umarım
sabah leslie 2 mil yaptım şimdi ev toparlama zamanı arka balkonumuza 6-7 aydır girilmiyordu bayaa yorucu olacak görünüyor
Sevgili takımım ben geldim şimdi diceksiniz ki bu nasıl iş bir geliyor bir gidiyor falan hak veriyorum sizediyete hazırım sandım geldim de değilmişim meğerse bugün derslere de diyete de başladım kendimi hazır hissediyorum yalnız her yerim mor ve ağrılarım devam ediyo o yüzden spora devam edemicem en kısa zamanda ona da başlamayı umuyorum şuanki hedefim hiç tartılmadan bir haftayı geçirmek listeye girebilir miyim bilmiyorum ama girmek istemiyorum sadece paylaşımda bulunsam yeterli rakibemi de çok boş bıraktım hiçbir yazdığınızı okuyamadım özür dilerim kızlar :/
Bugün yediklerimi yazıcam maksat konuya giriş olsun :)
Sabah
2 dilim kepek ekmek
30 gr light peynir
80 gr ton balığı
Öğlen
2 dilim kepek ekmek
1 tabak türlü
Akşam light süt nescafe leblebi gibi şeyler düşünüyorum midemi küçültmem lazım sanırım çünkü doymadığımı farkettim :)
Bugünkü menum
Sabah 1,5 haşlanmış yumurta, 1 domates, 3 dal semizotu, 5 dal maydanoz, 3 dal taze nane, 1 kk peynir, 1 dilim kepek ekmeği, 1 Yeşilçay
Ara 1 sade kahve, 5 badem
Öğlen 3 kepçe sebzeli tarhana çorbası
Ara yarım muz, 3 çilek, 1 sade kahve
Aksam 3 servis kaşığı etli taze fasulye, 2 bardak ayran
Ara belki sade kahve
Su 2.5 litre
Spor 1 mil Leslie, yarım saat yürüyüş, 30 mekik
kızlar bugün evlenme teklifi aldım aptal gibiyim. bi tost yedim kaşarlı bi bardak da kola ictim. spor yapmam bugünde yarın ales sınavım var yorgun olmak istemiyorum.
hedef38beden yoldaydık öyle evlensen ya benle dedi. basta ciddiye almadım. ama ciddiymis :)) ailesiyle falan konustu bugun bende konustum bakalım olursa sonbaharda falan yaparız dugun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?