- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #140.101
Bu arada canım cok fena tatlı istiyor
Al benden de o kadar ama mümkün değil yemem.
Kızlar, bir problem yaşayabiliyor olduğum düşüncesi var. Ne yersem yiyeyim kendimi çok suçlu hissediyorum.
günaydın rakibemm..Herkese, mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum.
Önümüzdeki 5 gün içerisinde, şimdikinden daha hafif olmamız dileğiyle..
günaydın rakibemm..
nasılsın..hafta sonun iyi geçmiş diyet bakımından süpersin..
dünkü menüm:
sabah yumurta 2 dilim ekmek yeşillik peynir zeytın..
öğle 2 adet lahmacun..yeşillik ve salata..ayran
akşam yemek yemedim..2 dilim çikolatalı kek..
2 lt su..40 dk yürüyüş..tempolusundan..
kızlar günaydın hafta sonu kacamaklarına ragmen cuma kilom 65.9 du suan 65.0)
neden kimse yok..bir sessizlik çökmüş sayfamıza..
hedefcim doğru diyosun..ama hani yemek yemedim ya..sanki hakkım varmış gibi hissettim..
Canım ben modiwake diye bir ilaç alıyorum sabahları uyku açıcı ama doktor yazdı antidepresanla birlikte. Bi psikiyatriste danışabilirsinKızlar, bir sorum olacak.
Uykusuzluk,daha doğrusu çok uyku için bir öneriniz var mı?
Aslında çok uyumuyorum ama sürekli uyumak istiyorum.
Tabi, uyuma imkanım olsa uyuyamayacağım biliyorum.
Biraz yoğun çalıştığım için son zamanlarda yoruluyorum ama normalde de bu şekildeyim.
Bir çözünüz var mı?
Canım ben modiwake diye bir ilaç alıyorum sabahları uyku açıcı ama doktor yazdı antidepresanla birlikte. Bi psikiyatriste danışabilirsin
evet canım kendisi de şıp diye acıyor uykuyu, aslında sadece uyku acıcı zararsız bi ilac ama sonucta ilac doktora danısmadan almamak lazım. olmadı bi eczaneye sor canım onlarda fikir sunabilirKollontaicim, şu an için ne yazık ki psikiyatriste gitme durumum yok bulunduğum yerde sağlık hizmetleri çok kötü.
Yalnız, ilacın adı resmen bir harika. Çok çekici geldi.
evet canım kendisi de şıp diye acıyor uykuyu, aslında sadece uyku acıcı zararsız bi ilac ama sonucta ilac doktora danısmadan almamak lazım. olmadı bi eczaneye sor canım onlarda fikir sunabilir
slm kızlar şu an havaalanına doğru yola öıktım sabah tartıldım 100 gr fazla öıktım sanırım akşamki ekmek kadayıfı bi de üstüne 1 tane lokum yemiştim kesinlikle kaçamak kaçamağı getiriyor ctesi 65.7 iken bu sabah 66.1 şdim inş cumaya daha az olacak yediklerime dikkat edecğim seyahatte olsamda fırsat bulabilirsem sizlere yazmaya çalışırım kendinize iyi bakn görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?