- 3 Nisan 2015
- 273
- 408
- 18
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #140.081
kızlar bugün evlenme teklifi aldım aptal gibiyim. bi tost yedim kaşarlı bi bardak da kola ictim. spor yapmam bugünde yarın ales sınavım var yorgun olmak istemiyorum.
canım önceliğiin sağlığın sen iyi ol takıma girersin nasıl olsa merak ettîk seniSevgili takımım ben geldim şimdi diceksiniz ki bu nasıl iş bir geliyor bir gidiyor falan hak veriyorum sizediyete hazırım sandım geldim de değilmişim meğerse bugün derslere de diyete de başladım kendimi hazır hissediyorum yalnız her yerim mor ve ağrılarım devam ediyo o yüzden spora devam edemicem en kısa zamanda ona da başlamayı umuyorum şuanki hedefim hiç tartılmadan bir haftayı geçirmek listeye girebilir miyim bilmiyorum ama girmek istemiyorum sadece paylaşımda bulunsam yeterli rakibemi de çok boş bıraktım hiçbir yazdığınızı okuyamadım özür dilerim kızlar :/
callan on berelerdesin özkedik tatlım yaaakelebeğim bugun bildrim yapacağım
buradan koptum ama ben buara kendimden de koptum
bu cumaya belki listeye girebilirim,2 kilo verebilirsem
wavvvv hadi bakalım gelin adayımız düğüne kadar incecik olursunkızlar bugün evlenme teklifi aldım aptal gibiyim. bi tost yedim kaşarlı bi bardak da kola ictim. spor yapmam bugünde yarın ales sınavım var yorgun olmak istemiyorum.
ay 55 olmadan gelinlik giyemem ki benHayırlı olsun Kollontaicim, ne güzel.
O zaman şimdi güzel bir diyete girip, incecik olman lazım senin.
Malum, 2-3 ay önceden gelinlik provası olur. O zamana tam istediğin gibi ol ki rahatça hazırlıklarını yap.
cok tesekkur ederim canm :)Hayirli olsun canim Çok sevindim :)
Menü bildirimi yaparken saatleri de yazalım mi arkadaşlar saat çok önemli bi etken beslenme ve kilo vermede malum...
ay 55 olmadan gelinlik giyemem ki bengelinlik giymis top gibi olurum ( yemek yok bana artık :))
Kizlar dunku menumu duzelteyim once
Ara icin
1 portakal yerine 1 avuc findik yedim
Aksam hafif bi seyler yazmistim ama gittigimiz yerde
1 acma
1 kasik kisir
1 kucuk kakaolu kurabiye
Yedim ve de sporumu yapmadan uyudum
Pazartesi YINE bir is gorusmem var saat 2 de...
Ne deneyi diye soran vardi molekuler biyoloji okudum bn oyle o tarz deneyler yani :) detayli anlatabilirim ilginizi cekiyorsq tabi :))
günaydınlar tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum öncelikle bizimkiler beni brunch a götürecekmiş abartmak yok kesinlikle hatta biraz uykum var ama evdekiler kalkmadan yürüyüşe mi gitsem bilemedim
tesekkur ederim kelebekcim :)Kollontaicim tebrik ederim cnm Allah tamamina erdirsin ins :))
canım cok sagolasın :)kollantai hayırlı olsun cnm :)))
kelebeğim menüm bugun 792 kcal,spor bolbol ev işi su:3 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?