- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #140.861
Herkese iyi geceler bayanlar ben sabah altıda kalkacağım ayrıca gece yağ yakımı olması için en geç 12de uyumuş olmak gerekiyor. Birde ben cuma günü bildirim yapacağım dimi? verdiğim kilo takıma fayda edecek dimi? ay ne çok sordum dimi?
canım gedef yazmış 3. cuma listeye girebiliyorsun maalesefHerkese iyi geceler bayanlar ben sabah altıda kalkacağım ayrıca gece yağ yakımı olması için en geç 12de uyumuş olmak gerekiyor. Birde ben cuma günü bildirim yapacağım dimi? verdiğim kilo takıma fayda edecek dimi? ay ne çok sordum dimi?
Hayır yaa her cuma listeyı revıze edelim ki tesvık olsunnn yaaaMerhaba herkeseee :)))
Ne guzel enerji dolu takimimiz.. Yeni bir hafta yeni hedefler bol bol kilo vermeler :))
Muska cnm hosgeldin takima cok iyi geleceksin bence enerjinle :)
88 li cnm ban mi aldin noldu??
Burda da cok yagmur var kaptanim yaa.. Butun mayis ayi yagmur yagdi bahce camurdan kurtulamadi resmen.. Dun zoraki parka gittik camurlara ragmen piknik yaptik...
Hedefcim ins ilac ise yarar cnm bnm de tiroidim dusuk ondan hmn yoruluyorum:/
Blanche veburcucuk ikiniz de cok gayretlisiniz masallah menuler de cok guzel 52 tabi ki de olabilirsiniz :)
Servey cim seni altin kizlara gecireyim ama bu cuma gecireyim olur mu hembu sekilde sabitlemek icin ekstra gayret gosterirsn :) ayni sey diger kizlar icin de gecerli grup atlayam iki hafta sabitlemeli ki orayi hak etsin nasi fikir :))
Kollontai cnm tanisma nasil gecti???
kaptanım ise yarayan bisey mi biliyor musun?syrıca muskacım menü sonuna yazdığın yeşilçaylı karışımı nasıl içtiğini anlamadım arada biley yesende mi içiyorsun o kısmını açarmısın canım
Bu hafta olmayacak Muska.
12 haziranda listede olacaksın ama tabi ki ne kadar versen, kendine kar.
Geçmiş olsun ama bu liste işi kötü oldu. Banane ben yinede söylerim kilomu siz almayın listeyecanım gedef yazmış 3. cuma listeye girebiliyorsun maalesef
bende yatıyorum kızlar yarın oğlumun dr kontrolü var hastanede olcam müsait olunca gelirim iyi geceler
Pzts menum
2 dlm kadar ekmek
1.5 kk peynir 5 zeytin
1 yumurta
Domat salat ve bahceden maydonoz :)
1 haslanmis misir
1 kayisi 1 elma
1 avuc ceviz
1.5 dlm ekmek arasi peynir 1 zeytin
Somon ve salata
3 sobiyet((
Günaydııın. Biliyorum tabii verdiğim bana kar ama kendimi üvey evlat gibi hissettim şimdi
Evet haklısın canım ama be üç aydır sabrettim halada sabrediyorum 20 kilo verdim. Şu anda 94.1 kiloyum hedefim 60. veee o hedefe varacağımYa ilk 2 hafta biraz da insanlarin kendini kanitlamasi icin, sonucta cabuk sikilan cok insan oluyor.
Diyet sureklilik ve azim isi.
Evet haklısın canım ama be üç aydır sabrettim halada sabrediyorum 20 kilo verdim. Şu anda 94.1 kiloyum hedefim 60. veee o hedefe varacağım
Valla ekşi elma bende 3-4 kere yiyorum ama elma diyetindeki gibi yersem bidaha ömrümde yiyemem elmayı tiksinirim Çünkü ekşi elma sürekli yenebilecek birşey değil ( çaktırma bir gün denedim ve düşüncem bu)Elma diyeti mi yapsak ya?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/elma-diyeti-deneyimlerimiz.300677/
bu ne demek? :)
Valla ekşi elma bende 3-4 kere yiyorum ama elma diyetindeki gibi yersem bidaha ömrümde yiyemem elmayı tiksinirim Çünkü ekşi elma sürekli yenebilecek birşey değil ( çaktırma bir gün denedim ve düşüncem bu)
Tamam dene 2. gününde fikrini söyle yada dur iyimser olayımEvet ama 8 gunde 10 kilo vermis yapan bayan :)
8 gun denemeye deger bence sanki :)
Tamam dene 2. gününde fikrini söyle yada dur iyimser olayım4. gününde söyle. elmayı yiiyip 2saat sonra tekrar eline alınca geri bırakmak isteyeceksin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?