Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günayyydın arkadaşlar :)

Erkek kalkmak metobolizmayı hızlandırırmış ve uyanır uyanmaz 1 saat içinde kahvaltı yapmak gerekiyomus

Kahvaltı 8-9 saat aç kalan bedenimize enerji olacağı için en önemli öğünn :)

Bol eksili 0 kaçamaklı bir gün olması dileğiyle

Kesinlikle katılıyorum okul sayesinde her sabah 6da ayaktayım bayabi farkediyo. ama ramazanda yatarım valla okulda tatilki hehheeyyyttt

Günaydın kızlar

Takımımızda epey yeni kan var ne güzel enerjisi bol olsun takımımızın

Bende şimdi kahvaltıya oturdum

Dünkü menümü yazıyım

Sabah
Domatesi Omlet
5 zeytin 2 çeri domates
1 dilim kepekli ekmek

Sonra dışarı çıktım spor alışveriş derken 4 gibi eve geldim

1 tabak yağsız tavuk sote
1 kase Otlu yoğurt

5-6 gibi 5 galete beyaz peynir 1 muz

2,5 lt su
2 saat spor

muska cım öyle yapmak iyi olmuş çocuklar yesinler boşver
tatlım bir de sabah kalkar kalmaz ılık limonlu su iç mutlaka ben güne öyle başlıyorum ılıksuyun içine limon sıkıyorum biraz yağları eritir diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama kahvaltı yapmadan en az 750 cc su içmiş oluyorum

Kaptanım afiyet olsun karınlarımızı bende Fırında yapıyorum Kızartma yerine hem daha hafif ve daha lezzetli oluyor sende bir dene kesinlikle çok lezzetli

Sınava çok az kaldı :) üniversiteye zayıf olarak gitmek istiyorum

Her türlü önerinize acığımmmm :)

hedef38beden

Önce Sınavına odaklan ondan sonra sağlıklı beslenme ve sporla çözülür zaten Kafanı kilolara takıp derslerden olma Sak'ın

Hoşgeldin nanecim İsveç diyeti zor bir diyet ve bence de o bir şok diyet. Daha sağlıklı beslenme yolunu seçsen daha önce diyet deneyimlerin oldu mu , uzun diyet sonrası tıkanma oluyor ya hepimiz şok diyet deniyoruz birden kilo eksilsin diye ama hepimiz biliyoruz ki çok hızla geri geliyor kilolar burada sağlıktan olmadan hatta sağlığımıza kavuşarak kilo verelim
Daha önce diyet deneyimlerin varsa bilemem. Ama neye karar verirsen her türlü destekleriz canım

Muskacılar kandil simidi sondur umarım da şu Frigola nerden çıktı be Gülüm. Ne güzel menü yapmışsın 2 şeyle bitirmişim

Canım beğendim menünü istanbul turu yapmışın bravo

Canım doğru dürüst bile yememişin aslında ama o tavuk parçaları ve patatesler fast Food gibi geldi bana cıs
Yine de az kalori

Kızlar bu hafta sonuçları çok merak ediyorum valla

Kaptancım ayran detoksu hakkında bilgin varmı yapmayı düşündümdee

Bitirdim bitirdim okula yolladım çocuklarla kurtuldum... Frigola benim küçükmuskanın yüzünden oldu almış gelmiş anne noooolur ye diye yalvardı gerçi aynı şeyi 2 gündür yapıyo eh bende yedim valla ama bugün çok kararlıyım ipin ucunu kaçırınca cozutuyorum çünkü

Gunaydin,

Ya ben gunlerdir cok hastaydim, pek yazamadim.

Menulerim de corbadan ileri gidemedigi icin mide rahatsizligimdan dolayi onlari da yazmadim.

Bugun toparlayacagim insallah :)

benimkilerin öyle bir şey yaptığı görülmemiştir. o diyo ben yicem öbürü diyo ben yicem. diyet yapmazken abur cubur alınca gizli gizli yiyordum. şimdi saklanmama gerek kalmadı

benimkilerin öyle bir şey yaptığı görülmemiştir. o diyo ben yicem öbürü diyo ben yicem. diyet yapmazken abur cubur alınca gizli gizli yiyordum. şimdi saklanmama gerek kalmadı
ben artık eeve almıyorum
cici bebe ve cubuk kraker de dahil evde sebze ve meyve dışında hiçbir şey yok
eşim dün buzdolabını filan karıştırıyordu,dedim ıvır zıvır yok artık,içim acıdı ama hem benim diyetim hem de hepimizin sağlığı için artık paketli gıda olmaması en iyisi

Benimkilerde önce bana tutarlar ne yerseler bikere ısır diye. diyetteyken çoksinir bozucu oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…