Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İlk günlerin handikapı... Hemen karartma enseyi bi defter al her sabah tartıl kilonu yaz, ogünkü kilonun altına tarafsız şekilde yediklerini yaz ben 27 şubattan beri yaıyorum bunu her sabah kg yazmak zorunda kalmak bile motive ediyor...
Ramazanda hep iftardan önce tartılıyorum :)
Mantıklı da burada nasıl istiyolar acep??

Emin olmamakla beraber sanirim aksam 6'ya kadar suren oluyor ama anasayfaya yaziyorsun o zaman ya da bir sekilde iletiyorsun.

Kaptani toplight daha iyi bilir :)

Bence de ramazanda iftardan once tartilmak dogru olani :)

Kızlar ben artık çıkmalıyım. Benim küçük muska bilgisayarda oynayacakmış. Onların saati dolsun ben kaparım hemen pcyi..
Hadi görüşürüüüüüzzz...

ne zman izin olsa ya da beraber olsaak tutamıyorum kendimi bugun bi jillian yapsam super olacak :)

Ben de aynıydım normalde. Şimdi uzun izinde kendimi mecbur durduracağım.
1 ay kaçamak yapılmaz ki.

canım dukan ekmeği bu. yulaf kepeği ile yaptım. ilk kez denedim bu tarifi ve çok beğendim.
istersen tarifi paylaşabilirim. Sen de Dukan mı yapıyorsun?

Dukan yapmıyorum imsevalcim ama zaman zaman Dukan'ın tariflerini uyguluyorum.

aclıga da alısıyor vucut bak benim menumde de bisey yok ama corba icince cok yemisim gibi hissettim kendimi :) zihnen tokmussun cok kiloluymussun gibi dusun ben her yedigimde vicdan azabı yasıyorum

Ben bu histen korkuyorum Kollontaicim.
Zaman zaman ben de hissediyorum.
Korkuyorum psikolojik mi diyr.

Muskacım, şanslısın demek ki.
Pek güzel anlatmışsın.

Eveet tecrübeli arkadaşlarım benim bir sorum var size... Cuma günü bildirimi nasıl yapacaz sahurda yediğimiz dolu mideylemi.. Bilemedim yardım edin..

Muskacım oruç tutan arkadaşlar perşembe iftar öncesi kilolarını yazar diye düşünüyorum.

Ben de mümkün değil soğuk su içemiyorum.
Daha doğrusu içerim de direkt midemi üşütüyorum ve gelsin devamı.

Hümeyracım, hamileliği kısa sürede mi düşünüyorsun?
Önce bir evlilik sonrası ilk zamanların keyfini çıkarsan daha iyi olmaz mı?

gunaydınlar herkese, ben gece ateslendim kızlar sebebini bilmiyorum ama simdi iyiyim :)

Kollontaicim geçmiş olsun.
Sanırım yine mikrobik bir salgın var.

kızlar selam sabah gene dr a gittik ateş hala düşmedi başka bi dr a daha sonuçları gönderdim haber bekliyorum işten izin aldım ptrsiye kadar
kg bildirimini oruç tutanlar şftardan hemen önce tartıksın davete gidecekler davete gitmeden evde tartılsınlar perşembe akşamı cuma sabahı yada perşembe akşamı yazsınlar kg larını oruç tutmayanlar herzamanki vakitte yazsınlar
kızlar beni mazur görün şu aralar
kollontai sana da geçmiş olsun canım bu arada bu hafta hiç dikkat etmemiştim kesin kg artıdadır demiştim ama sabit çıktım bakalım yarın akşam kaç çıkacam iftardan çnce

Nedemek canım yaa. İnşallah güzel haberler alırsın.

Kaptanım ne demek mazur görün sağlık bu hiç olur mu öyle şey.
Miniğinden gelecek güzel haberleri bekliyoruz.

Havalar çok ısındı ama ben kahve içmeden duramıyorum.
Kahve de sıcak geliyor ama soğuk kahve aynı tadı vermiyor.
Çözümsüzüm.

Havalar çok ısındı ama ben kahve içmeden duramıyorum.
Kahve de sıcak geliyor ama soğuk kahve aynı tadı vermiyor.
Çözümsüzüm.
Ah bi kahve delisi daha k.validem bana kel tiryaki der boyuna kahve içtiğim için. Ama sıcakta niye sevmiyonki ben her türlü varım kahveye....

Ah bi kahve delisi daha k.validem bana kel tiryaki der boyuna kahve içtiğim için. Ama sıcakta niye sevmiyonki ben her türlü varım kahveye....

Beni de telefonla arar şu kahve nasıl sen bilirsin diye.
Çok çok severim.
Evde belki şu an 10 farklı kahve türü vardır.
Ben sıcağı sevmiyorum direkt. Çok bunalıyorum ve sıcak içecek içmek zorluyor.
Çok seviyorum aslında ama soğuğa ihtiyaç duyuyorum.
Böyle garip bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…