- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #141.841
Ramazanda hep iftardan önce tartılıyorum :)Eveet tecrübeli arkadaşlarım benim bir sorum var size... Cuma günü bildirimi nasıl yapacaz sahurda yediğimiz dolu mideylemi.. Bilemedim yardım edin..
İlk günlerin handikapı... Hemen karartma enseyi bi defter al her sabah tartıl kilonu yaz, ogünkü kilonun altına tarafsız şekilde yediklerini yaz ben 27 şubattan beri yaıyorum bunu her sabah kg yazmak zorunda kalmak bile motive ediyor...Bugun evlilikte 10. günümü doldurdum şaka gibi :) Zaman çabuk geçiyor. Düğünden önce sıkı giden beslenme programından sonra simdi gevsedım. İkram bol dısardan yemek bol. Kilo vermem lazım hamilelikten önceDesteginize ihtiyacım var motivasyonumu yitiriyorum
Mantıklı da burada nasıl istiyolar acep??Ramazanda hep iftardan önce tartılıyorum :)
İlk günlerin handikapı... Hemen karartma enseyi bi defter al her sabah tartıl kilonu yaz, ogünkü kilonun altına tarafsız şekilde yediklerini yaz ben 27 şubattan beri yaıyorum bunu her sabah kg yazmak zorunda kalmak bile motive ediyor...
Mantıklı da burada nasıl istiyolar acep??
Evvet bencede ..Emin olmamakla beraber sanirim aksam 6'ya kadar suren oluyor ama anasayfaya yaziyorsun o zaman ya da bir sekilde iletiyorsun.
Kaptanitoplight daha iyi bilir :)
Bence de ramazanda iftardan once tartilmak dogru olani :)
Oda iyiymiş. Ben yatarken karnım zil çaldığı için sabah kahvaltısız yapamıyorum..Ben de gune kahvaltisiz basladim kizlar.
Canim istemedi, ac uyanmadim. Dedim ac degilken de yemeyiveriyim; zaten ogle yemegine cikarim bugun
Oda iyiymiş. Ben yatarken karnım zil çaldığı için sabah kahvaltısız yapamıyorum..
Bazen mi? Benim hep zil çalıyo hatta bi orkestra var midemde resmen..Ya ben de aksam en son saat 18.30'da yedim, onda da salata yedim ama buyukceydi.
Acikmiyorum enteresan bir sekilde ama bazen ben de karnim zil calarak uyaniyorum.
ne zman izin olsa ya da beraber olsaak tutamıyorum kendimi bugun bi jillian yapsam super olacak :)
canım dukan ekmeği bu. yulaf kepeği ile yaptım. ilk kez denedim bu tarifi ve çok beğendim.
istersen tarifi paylaşabilirim. Sen de Dukan mı yapıyorsun?
aclıga da alısıyor vucut bak benim menumde de bisey yok ama corba icince cok yemisim gibi hissettim kendimi :) zihnen tokmussun cok kiloluymussun gibi dusun ben her yedigimde vicdan azabı yasıyorum
Eveet tecrübeli arkadaşlarım benim bir sorum var size... Cuma günü bildirimi nasıl yapacaz sahurda yediğimiz dolu mideylemi.. Bilemedim yardım edin..
Aynen ya.. ben mesela asla öleceğimi bilsem aç karnıma sabah su içemezdim.. Şimdi bal gibi de içiyorum yani buzlu buzlu sularımıben bu dukanı bu yüzden de çok seviyorum galiba. Ben yaz kış buzlu su içerim ve diğer tüm diyetlerde ılık su içmek evla iken dukan buzlu su için hatta buz yiyin diyor
Canım senin menün de Karatay a göz kırpıyor yamulmyorsam
Canım bence ikisini de tart tarafını seç
Yani sahurdan önce de tartıl bi de öğlen 12 ye doğru aç tartıl. son bildirim saati 12 ya hangisi daha azsa onu bildir
Bugun evlilikte 10. günümü doldurdum şaka gibi :) Zaman çabuk geçiyor. Düğünden önce sıkı giden beslenme programından sonra simdi gevsedım. İkram bol dısardan yemek bol. Kilo vermem lazım hamilelikten önceDesteginize ihtiyacım var motivasyonumu yitiriyorum
gunaydınlar herkese, ben gece ateslendim kızlar sebebini bilmiyorum ama simdi iyiyim :)
Geçmiş olsun tatlım. Neden olduki allah allaaah..gunaydınlar herkese, ben gece ateslendim kızlar sebebini bilmiyorum ama simdi iyiyim :)
Sağol canım daha mantıklı..Muskacım, şanslısın demek ki.
Pek güzel anlatmışsın.
Muskacım oruç tutan arkadaşlar perşembe iftar öncesi kilolarını yazar diye düşünüyorum.
Nedemek canım yaa. İnşallah güzel haberler alırsın.kızlar selam sabah gene dr a gittik ateş hala düşmedi başka bi dr a daha sonuçları gönderdim haber bekliyorum işten izin aldım ptrsiye kadar
kg bildirimini oruç tutanlar şftardan hemen önce tartıksın davete gidecekler davete gitmeden evde tartılsınlar perşembe akşamı cuma sabahı yada perşembe akşamı yazsınlar kg larını oruç tutmayanlar herzamanki vakitte yazsınlar
kızlar beni mazur görün şu aralar
kollontai sana da geçmiş olsun canım bu arada bu hafta hiç dikkat etmemiştim kesin kg artıdadır demiştim ama sabit çıktım bakalım yarın akşam kaç çıkacam iftardan çnce
kızlar selam sabah gene dr a gittik ateş hala düşmedi başka bi dr a daha sonuçları gönderdim haber bekliyorum işten izin aldım ptrsiye kadar
kg bildirimini oruç tutanlar şftardan hemen önce tartıksın davete gidecekler davete gitmeden evde tartılsınlar perşembe akşamı cuma sabahı yada perşembe akşamı yazsınlar kg larını oruç tutmayanlar herzamanki vakitte yazsınlar
kızlar beni mazur görün şu aralar
kollontai sana da geçmiş olsun canım bu arada bu hafta hiç dikkat etmemiştim kesin kg artıdadır demiştim ama sabit çıktım bakalım yarın akşam kaç çıkacam iftardan çnce
Ah bi kahve delisi daha k.validem bana kel tiryaki der boyuna kahve içtiğim için. Ama sıcakta niye sevmiyonki ben her türlü varım kahveye....Havalar çok ısındı ama ben kahve içmeden duramıyorum.
Kahve de sıcak geliyor ama soğuk kahve aynı tadı vermiyor.
Çözümsüzüm.
Ah bi kahve delisi daha k.validem bana kel tiryaki der boyuna kahve içtiğim için. Ama sıcakta niye sevmiyonki ben her türlü varım kahveye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?