Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İlginç. Ben buharlaşa buharlaşada olsa içerim onu sıcak sıcak... Ooooh canım istedi

Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim. Fakat eşim çok istiyor.

Kahveye bayılırım, her gün muhakkak :) Zararı varmı sizce?

Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim. Fakat eşim çok istiyor.

Ahh Hümeyra'cım, eşin ister tabi. 9 ay karnında taşıyacak sensin, emzirecek sensin, gece ağladığında eşin kaç kere kalkıp bakacak ya da sen için rahat edip eşine bırakabilecek misin?
Annenin hazır olması çok önemli.

Kesinlikle ben bu kadar açık yazmaya çekinmiştim. Önce sen hazır ol ayartmalara kanma

Emin olun aynı fikirlerimiz Korunmak istedim doktora gittim evlenmeden önce korunma dedi. Çünkü bende pko var. Zaten zor hamile kalırsın dedi. Kalırsanda şansın olsun dedi. Eşimle konuştum oda çok istiyo, şuan korunmuyoruz açıkçası. Zaten korunsam ve çocuk olmasa suçlu olurum. Korunmayıncada her ay çocuk oldumu olmadımı stresi

İşin zor tatlım. Ama doktorda korunma dediyse vardır bi bildiği dimi?

gecmis olsunlar icin tsk ederim kızlar bugun ki kahvaltım iki kase ekmeksiz sehriye corbası :)

Afiyet olsun Kollontaicim.

Kesinlikle ben bu kadar açık yazmaya çekinmiştim. Önce sen hazır ol ayartmalara kanma

Ben tamamen empati kuruyorum.
Şu an bir çocuğum olsa heralde psikolojim bozulur.

Tabi ki en iyisini siz bilirsiniz Hümeyracım.
Benim ilk evlendiğim zaman bir komşum vardı.
Kız; evliliğinin 5. ayında hamile kalıyor.
Neyse doğum vs derken çocuk 1 yaşına geldiğinde hala keşke acele etmeseydim diyordu.
Biz gece saat 2-3 kafamıza esince yürümeye çıkarız, sabah koşuya çıkardık 5-6 gibi. Keşke ben de böyle olabilsem derdi.
Kız ancak birisine çocuğu bırakacak, önceden plan yapacak da öyle istediğini yapacak.
Elimden geldikçe ben bakayım sen biraz hava al vs diyordum ama üzülürüm hala haline.

Ben senin çocuğun var sanıyodum

Yok Muskacım, yakın zamanda yok öyle bir düşüncemiz.
Biz yıllarca uzak yerlerde yaşadık.
Önce bir aşkımızı rahat rahat yaşayalım, sonrasına bakarız.
Ne diyim akıllısın valla.. Ben Hümeyra gibi eşime aldandım ( aşkıııım noluur bizimde bi bebişimiz olsuun ) diyerek kandırdı beni Ama 7-8 ay oyaladım onu

Ne diyim akıllısın valla.. Ben Hümeyra gibi eşime aldandım ( aşkıııım noluur bizimde bi bebişimiz olsuun ) diyerek kandırdı beni Ama 7-8 ay oyaladım onu

Ahh erkekler ahh
Hep onlara aldaniyoruz zaten de bu konuda eşim de aynısını düşünüyor. Beraber geçirdiğimiz zamanın tadını çıkarıyoruz şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…