- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #141.861
İlginç. Ben buharlaşa buharlaşada olsa içerim onu sıcak sıcak... Ooooh canım istediBeni de telefonla arar şu kahve nasıl sen bilirsin diye.
Çok çok severim.
Evde belki şu an 10 farklı kahve türü vardır.
Ben sıcağı sevmiyorum direkt. Çok bunalıyorum ve sıcak içecek içmek zorluyor.
Çok seviyorum aslında ama soğuğa ihtiyaç duyuyorum.
Böyle garip bir durum.
İlginç. Ben buharlaşa buharlaşada olsa içerim onu sıcak sıcak... Ooooh canım istedi
Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim. Fakat eşim çok istiyor.Ben de aynıydım normalde. Şimdi uzun izinde kendimi mecbur durduracağım.
1 ay kaçamak yapılmaz ki.
Dukan yapmıyorum imsevalcim ama zaman zaman Dukan'ın tariflerini uyguluyorum.
Ben bu histen korkuyorum Kollontaicim.
Zaman zaman ben de hissediyorum.
Korkuyorum psikolojik mi diyr.
Muskacım, şanslısın demek ki.
Pek güzel anlatmışsın.
Muskacım oruç tutan arkadaşlar perşembe iftar öncesi kilolarını yazar diye düşünüyorum.
Ben de mümkün değil soğuk su içemiyorum.
Daha doğrusu içerim de direkt midemi üşütüyorum ve gelsin devamı.
Hümeyracım, hamileliği kısa sürede mi düşünüyorsun?
Önce bir evlilik sonrası ilk zamanların keyfini çıkarsan daha iyi olmaz mı?
Kollontaicim geçmiş olsun.
Sanırım yine mikrobik bir salgın var.
Kahveye bayılırım, her gün muhakkak :) Zararı varmı sizce?Beni de telefonla arar şu kahve nasıl sen bilirsin diye.
Çok çok severim.
Evde belki şu an 10 farklı kahve türü vardır.
Ben sıcağı sevmiyorum direkt. Çok bunalıyorum ve sıcak içecek içmek zorluyor.
Çok seviyorum aslında ama soğuğa ihtiyaç duyuyorum.
Böyle garip bir durum.
Geçmiş olsungunaydınlar herkese, ben gece ateslendim kızlar sebebini bilmiyorum ama simdi iyiyim :)
Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim. Fakat eşim çok istiyor.
Senin fikrin daha önemli çünkü asıl yük sende olacak iyi düşün taşın.Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim. Fakat eşim çok istiyor.
Kahveye bayılırım, her gün muhakkak :) Zararı varmı sizce?
Niye zararı olsun şeker yoksa sorun yok metabolizman hızlanır.Kahveye bayılırım, her gün muhakkak :) Zararı varmı sizce?
Kesinlikle ben bu kadar açık yazmaya çekinmiştim. Önce sen hazır ol ayartmalara kanmaAhh Hümeyra'cım, eşin ister tabi. 9 ay karnında taşıyacak sensin, emzirecek sensin, gece ağladığında eşin kaç kere kalkıp bakacak ya da sen için rahat edip eşine bırakabilecek misin?
Annenin hazır olması çok önemli.
Şifa olsun canımgecmis olsunlar icin tsk ederim kızlar bugun ki kahvaltım iki kase ekmeksiz sehriye corbası :)
İşin zor tatlım. Ama doktorda korunma dediyse vardır bi bildiği dimi?Emin olun aynı fikirlerimizKorunmak istedim doktora gittim evlenmeden önce korunma dedi. Çünkü bende pko var. Zaten zor hamile kalırsın dedi. Kalırsanda şansın olsun dedi. Eşimle konuştum oda çok istiyo, şuan korunmuyoruz açıkçası. Zaten korunsam ve çocuk olmasa suçlu olurum. Korunmayıncada her ay çocuk oldumu olmadımı stresi
gecmis olsunlar icin tsk ederim kızlar bugun ki kahvaltım iki kase ekmeksiz sehriye corbası :)
Kesinlikle ben bu kadar açık yazmaya çekinmiştim. Önce sen hazır ol ayartmalara kanma
Emin olun aynı fikirlerimizKorunmak istedim doktora gittim evlenmeden önce korunma dedi. Çünkü bende pko var. Zaten zor hamile kalırsın dedi. Kalırsanda şansın olsun dedi. Eşimle konuştum oda çok istiyo, şuan korunmuyoruz açıkçası. Zaten korunsam ve çocuk olmasa suçlu olurum. Korunmayıncada her ay çocuk oldumu olmadımı stresi
Ben senin çocuğun var sanıyodumAfiyet olsun Kollontaicim.
Ben tamamen empati kuruyorum.
Şu an bir çocuğum olsa heralde psikolojim bozulur.
Tabi ki en iyisini siz bilirsiniz Hümeyracım.
Benim ilk evlendiğim zaman bir komşum vardı.
Kız; evliliğinin 5. ayında hamile kalıyor.
Neyse doğum vs derken çocuk 1 yaşına geldiğinde hala keşke acele etmeseydim diyordu.
Biz gece saat 2-3 kafamıza esince yürümeye çıkarız, sabah koşuya çıkardık 5-6 gibi. Keşke ben de böyle olabilsem derdi.
Kız ancak birisine çocuğu bırakacak, önceden plan yapacak da öyle istediğini yapacak.
Elimden geldikçe ben bakayım sen biraz hava al vs diyordum ama üzülürüm hala haline.
Ben senin çocuğun var sanıyodum
Ne diyim akıllısın valla.. Ben Hümeyra gibi eşime aldandım ( aşkıııım noluur bizimde bi bebişimiz olsuun ) diyerek kandırdı beni Ama 7-8 ay oyaladım onuYok Muskacım, yakın zamanda yok öyle bir düşüncemiz.
Biz yıllarca uzak yerlerde yaşadık.
Önce bir aşkımızı rahat rahat yaşayalım, sonrasına bakarız.
Ne diyim akıllısın valla.. Ben Hümeyra gibi eşime aldandım ( aşkıııım noluur bizimde bi bebişimiz olsuun ) diyerek kandırdı beni Ama 7-8 ay oyaladım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?