- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #141.881
Ne zamandır evlisiniz yenimi?Ahh erkekler ahh
Hep onlara aldaniyoruz zaten de bu konuda eşim de aynısını düşünüyor. Beraber geçirdiğimiz zamanın tadını çıkarıyoruz şimdilik.
Oooh afiyet olsun metabolizman tavan yapsın canım.. Bende içiyorumSaatlerdir çalışıyordum.
Şimdi filtre kahvemi yaptım. Tabletimi de aldım oturdum. Bazen küçük keyifler çok mutlu ediyor.
Ne zamandır evlisiniz yenimi?
Oooh afiyet olsun metabolizman tavan yapsın canım.. Bende içiyorum
Kendimi yaşlı hissettim Daha cicimdesiniz yaaaaa3 yıl kadar oldu Muskacim.
Yeni sayılır yani, ☺
Kendimi yaşlı hissettim Daha cicimdesiniz yaaaaa
Yaşım 37 Ama ooof ne hissedersemhissedeyim 37 işteInsanın içi genç olsun Muskacim. Yaş öylesine bir rakam.
Kaçtı senin yaşın?
Senin yaşın kaç???Insanın içi genç olsun Muskacim. Yaş öylesine bir rakam.
Kaçtı senin yaşın?
Yaşım 37 Ama ooof ne hissedersemhissedeyim 37 işte
Senin yaşın kaç???
Allah uzun ömürler versin eşinle beraber. Bakma bende öyle serzenişte bulundum ama Hala GENCİM ben.25 Muskacim benim.
Allah uzun ömürler versin eşinle beraber. Bakma bende öyle serzenişte bulundum ama Hala GENCİM ben.
Ayyyyy evet dimi dur daha fit olucam ben 38 beden giyecem, 55 kilo olucam... Ne yaşlanması Gelinimi bile kıskandırcam ben gençliğim ve güzelliğimle.. Heheeeyyytttt...Gencin tabi şekerim.
Daha bol enerji li ve fit yıllar var önümüzde
Kötü kaynana olacağım diyorsun yani.Ayyyyy evet dimi dur daha fit olucam ben 38 beden giyecem, 55 kilo olucam... Ne yaşlanması Gelinimi bile kıskandırcam ben gençliğim ve güzelliğimle.. Heheeeyyytttt...
Kötü kaynana olacağım diyorsun yani.
Şaka bir yana eşimin annesi senin olacağın gibi fit olsa ben komplo duzenlerim.
hosgeldin canııımKızlar selam beni kollontai davet etti kurallari okudum kabul ediyorum simdiki kilom 83.0 hedefim 69 yasim 23
Hain geliiiin.....
Tatlım birazdan kocişim gelir Ben yemekleri ısıtsam iyi olur acıkmıştır yazııııkkkk...
Listemide paylaşayım çıkayım...
Sabah : 1dl. kız. çavdar ek.+yarım yumurta+yarım kk peynir+1zeytin
Ara :2 kayısı+10kiraz
Öğle : 50gr tavuk+3kaşık yoğurt
Ara : 10 kiraz
Akşam: 50gr tavuk+salata
Görüşürüüz..
Kızlar selam beni kollontai davet etti kurallari okudum kabul ediyorum simdiki kilom 83.0 hedefim 69 yasim 23
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?