Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hayırlı ramazanlar bende sızınle yarımak ıstıyorum dogum kılolarım benı cok bunaltıyor aslında hamılelık oncesı kılomdayım ama yınede kıloluyum

hayırlı ramazanlar bende sızınle yarımak ıstıyorum dogum kılolarım benı cok bunaltıyor aslında hamılelık oncesı kılomdayım ama yınede kıloluyum

Baslayabilirsin canim, ilk sayfada kurallarimiz var; onlari okuyu kabul ettigini belirtmen gerekiyor.

Iki hafta deneme surecin olacak, her cuma bildirim yapacaksin. iki hafta da ard arda kilo vermeye devam edersen listeye alinacaksin :)

Baslangic kilonu soyleyebilirsin bugun, veya yarin sabah ac karna ya da orucluysan bu gece iftardan once tartilip bize soyleyebilirsin.

boyun, kilon vs; biraz daha kendinden bahsedebilir misin?

Basarilar, fit gunler dilerim :)

.
tesekkur ederım ben aysenur 170 boyum 78.3 kılom. 3 aylık bı oglum var iş nedenı ıle bıngolde yasııyoruz. hamıle kaldım 71 e ındım bulantım yuzunden doguma 88 ıle gıttım 74 e ındım ama tekrar 78 oldumm

Ahhh ahh bizimkide büyük bir aşktı On günde eskidik. Umarım düzelir herşey ((
düzelir canım ya bozma moralini kac yasındaydın sen? benim de nisan var bu yaz onumuzdeki mayıs gibi de dugun ama cocugu simdiden konustum en az 3 sene istemiyorum, aşı yöntemi varmış zararsız diyorlar onu yaptırmayı düsünüyorum

hedefcim bu haftasonu fena kacırmıstım tartıda + cıktım pazartesi baktım olmayacak en hafif corba diye corbaya dadandım dün -1 cıktım bakalım bugun ne cıkacak

günaydınlar
naneli şeker hoşgeldin kurallarımızı blance yazmış bugün kg larınızı oruçlu olanlar mutlaka iftardan önce tartılıp yazsınlar
gece 1 de ve 4 te gene ateşlendi bizim ufaklık büyüğü dr istifra etti iptalim gene anlayacağınız ama ben yokum diye siz de boş bırakmayın lütfen buraları

nasıl gidiyo canım diyet alısabildin mi :)

alıştım ama dün biraz kaçamak yaptım yani dukan kaçamağı kaçamak dediysem.. arkadaşlarla yemeğe çıktık ızgaralar o kadar pahalıydı ki ben de sezar salata yedim içinde marul vardı ekmeklerini ayırdım yemedim azcık da ananas vardı ben de çok severim ananası dayanamam ananasları ayırmadım valla yarısını kızım yedi nerden baksan 1 kk kadar ananas yemişimdir ama emzirdiğim için çok sorun etmiyorum gene de atak dönemini pazartesiye kadar uzattım zaten yarım yamalak yapıyorum

canım çok geçmiş olsun yaa.. bu aralar dizanteri salgını var acaba.. doktor ne diyor neymiş rahatsızlığı

atak donemini kac gun yapmıs olacaksın canım aman diyim saglıgına dikkat et ben emzirdigin ibilmiyordum zor olur hadi bakalım gitsin kilolar senin modifiye dukan daha iyi ya ben artık yogurt yiyemez olmustum 3. gunun sonunda nerdeyse hicbisey almamıstı midem protein gormek istemiyodum arada sevdigin seyler olması moralini de duzeltir takma cok, zor bi diyet yapıyosun sonucta

hedefcim simdi tartıldım 60.7 -0.7 kilo yani :) ilk baslarda ki gibi kilo veremiyorum ya ne guzel 1.5 falan veriyordum sporu azalttım ondan heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…