Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kızlar Nasılsıniz
ramazanlar birlikte yenilenme dönemine girdim :)
Gruba yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ben kübra :) 1 oğlum var 19 aylık...

Sahurda bir buçuk haşlanmış yumurta peynir zeytin domates ve patatesli poğaça yedim
iftara ne olacak durumum bakalım
bugün başlangıç olduğu için çok kasmadim kendimi sahurda
ama bi diyet var aklımda onu yapabilirim belki ; )

Sanada selam kübracım yenilenme dönemin hayırlı olsun. Aklındaki diyeti merak ettim..

Ayy, hiç düşünmedim karpuzu sevmeyeceğini
Ben resmen karpuza biterim.
Her kış canım ister.
Yazın da her öğünde yiyebilirim.
Normalde 2 kişi olunca eve herşeyin küçük boyunu alırız.
KArpuzun en büyüğünü.

Bahçeli evde dediğin gibi farklı böcek sıkıntıları olur.
Ben daha önceden deniz kenarında bahçeli bir evde oturdum.
Asıl orada olur derler ama sürekli giderlere çamaşır suyu vs dökerdim.
Hiç sıkıntı yaşamadım.
Burada beklemiyordum sürpriz oldu resmen.

Çorbayı bugün deneyemedim karıncalar saolsun onlarlayım sabahtan beri ama en kısa zamanda deneyeceğim.

Kız o bitermi ha deyince... Tepsi tepsi börek yaptım sonrada kapaklı kaplara tıkıp derin dondurucuya attım Bi ramazan yeriz artık....

Ramazanlık yiyeceğin hazır en azından.
Eşin aç girmiş kesin yufka almaya.

Selam ben de aranıza katıldım
Umarım hedefime birlikte ulaşırız
Akşam menümü paylaşacağım

Merhabalar.
Hoşgeldin aramıza.

Sanada selam kübracım yenilenme dönemin hayırlı olsun. Aklındaki diyeti merak ettim..

Teşekkür ediyorum tek besinli diyetler oruç zamanı rahat yapılıyor.bende bolca hurma yemek istiyorum açlık zamanında sütüm azalmasın artsın diye...
ceviz ve hurma diyeti var gün içinde 14 ceviz 14 hurma yeniliyor sadece.
ben bunu yapan kişiyi tanıyorum iyi kilo vermişti.
eşim pek istemiyor şimdilik yapmamı güçten düşersem diye...
Birkaç gün alışma sürecinden sonra başlayabilirim belki :)

ben bu ayranasını kendi bildigim yontemle yapıp gunde iki kase iceyim al sana sok diyet nasıl ama

Selam ben de aranıza katıldım
Umarım hedefime birlikte ulaşırız
Akşam menümü paylaşacağım
hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var onları kabul etmen lazım csnım
kızlar öğleyin ateşkendi benimki allahtan sonra ateşlenmedi ama onunla bende yarım saat kadar uyudum iyi oldu
iftara çorba yapacam bi de etli dolmam vardı ramazanda abartmadan yiyince bence diyete getek yok
kollontai canım nişana az kaldı ama abartma çok güzel kg veriyorsun zaten az yiyorsun şok diyete gerek yok
fırsat ılunca ben gene gelirim

Hümeyracım canım niye bu kadar karamsarsın . Sen sevgini göster, onunla ilgilen, bu kadar karamsarsan demekki sende evlenmeden önceki gibi davranmıyorsun. Sen sevgili gibi davranki öyle karşılık alasın. Ve gülümse, ama çoklukla.. Unutma gülmek gülümsemek bulaşıcıdır..

canım niye surat asıyosun cok guzel bi yas bende 25 e girdim 30 a kadar yolu var cocugun zaten oyle he dedin mi olmaz o muskanında dedigi gibi gulumse biraz, ilk zamanlar alısmak zor olur muhakkak :/ ben erkek arkadasımla aynı evde yasıyorum 1 ay olacak yakında biz de bir alısma sureci yasıyoruz tatlı tuzlu kavgalarımız oluyor zaman ver kendine de esine de mutlaka duzelecektir, birlikte biseyler yapmaya calısın dans kursu gibi mesela

Kızlar menümüde paylaşayım ama ömrüm boyunca bu kadar rahat oruç tuttuğumu hatırlamıyorum valla iftarda yemesem yemezdim o derece yani..
Sahurda 1 küçük kare börek+1dilim kız.çavdar ekm.+1kk peynir+2zeytin+yarım salatalık yarım domates+1çay kaşığı reçel
İftarda:
1 hurma+Yarım kepçe mantar çorbası+25gr tavuk göğsü+2-3 çatal salata+1bardak ayran içtim
Az öncede eve yaptığım pudingten 1 tatlı kaşığı yedim Şu an maden suyumu içiyorum
Sahura kadarda 10 kiraz ve 1 küçük nektarin yemeyi planlıyorum. (Çay ve kahveyi hiç yazmıyorum çünkü şekersiz içiyorum)

iyi aksamlar nasilsiniz ben oruc tutmuyorum emzirdigim icin tutmadigm icin kendimi cok suclu hissediyorum ama bebisim icin :)
İyiyiz tatlım sen bebişini düşün şimdi hiç suçluluk hissetme.. Benim bebişlerim büyüdülerde 30 ramazan oruç tutuyolar inanamıyorum yaaaa

Merhaba arkadaşlar
İki küçük çocuk annesi olaraktan ancak fırsat buldum yazmaya
30 yaşındayım üç yaşında bi kızım ve 8 aylık bi oğlum var
158 boyum kilom 70,4
Doğuma 86,5 kg ile gittim dopum sonrası beş kg gitti sadece
Sonrasında karatay diyeti ile 13-14 kg verdim ama artık almaya başladım çünkü çok iştahlıyım sürekli yenek aburcubur yiyorum
Kilomdan başta ben sonra eşim ikimiz de memnun değiliz
Motivasyonumu burada kazanacağıma vedesteklerinizle 55 kiloya ineceğime inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…