- 3 Nisan 2015
- 273
- 408
- 18
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #141.961
Sanada selam kübracım yenilenme dönemin hayırlı olsun. Aklındaki diyeti merak ettim..Slm kızlar Nasılsıniz
ramazanlar birlikte yenilenme dönemine girdim :)
Gruba yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ben kübra :) 1 oğlum var 19 aylık...
Sahurda bir buçuk haşlanmış yumurta peynir zeytin domates ve patatesli poğaça yedim
iftara ne olacak durumum bakalım
bugün başlangıç olduğu için çok kasmadim kendimi sahurda
ama bi diyet var aklımda onu yapabilirim belki ; )
muskacım dedigin gibi sok diyetlerin cogunda menuler benimkinden kabarıkbugun normal kahvaltı yaptım baska hicbisey yemem yarına kadar yarın cuma malum :) ayran detoksu nasıl oluyor canım ??
hedefcim ben hayatta karpuz yiyemem ki agzıma surmedim bugune kadarbocek sorunu bende yasıyorum biliyosun ev bahceli ben annemin getirdigi bi ilacı doktum karınca ıvız zıvır yok ama dun yagmurda akrep cıktı bahcede sumuklubocek cıktı hırsımdan dort dondum evde simdi bi ilaclama sirketiyle gorusup komple evi ilaclatmayı dusunıyorum oyle ufak tefek ilaclara guvenemiyorum artık birde benim saf kedilerim bocekten benden cok korkuyor
canım corbaya un koymuyorum ama yag salca baharat koyuyorum normal corba yanieskiden mercimek yapıyodum usendigim icin sehriye kolay geliyo onu yapıyorum erkek arkadasım da cok seviyo ondan onu yapıyorm yanl
imsevalcim simdi inceleyecegim onerdigin diyeti bakalım onun listesi benden az mı???
Kız o bitermi ha deyince... Tepsi tepsi börek yaptım sonrada kapaklı kaplara tıkıp derin dondurucuya attım Bi ramazan yeriz artık....
Selam ben de aranıza katıldım
Umarım hedefime birlikte ulaşırız
Akşam menümü paylaşacağım
Sanada selam kübracım yenilenme dönemin hayırlı olsun. Aklındaki diyeti merak ettim..
ben bu ayranasını kendi bildigim yontemle yapıp gunde iki kase iceyim al sana sok diyetCanım ayran detoksu diyolar ama aslı ayranaşı çorbası. 4 kaşık haş.nohut,4kaşık haş. bulgur,4kaşık haş. yeşil mercimek ve 2 salatalığı 1,5 litre baya koyu kıvamlı ayrana karıştırıyosun 2 saat arayla 1 kase içiyosun..
Kedilerin benden desene bende çok korkuyorum böcükten..
Mercimekte bi tavsiyem olabilir hem çok kolay oluyo hemde hiç yağ olmuyo.. mercimeği, 1soganı, 1 yem.kaş.salçayı, tuzu baharatı koy düdüklüye suyu ekle 15-20 dk pişir ılıyınca blenderdan geçirip nane kat... çok lezzetli oluyor.
hosgeldin aramızaSelam ben de aranıza katıldım
hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var onları kabul etmen lazım csnımSelam ben de aranıza katıldım
28düzelir canım ya bozma moralini kac yasındaydın sen? benim de nisan var bu yaz onumuzdeki mayıs gibi de dugun ama cocugu simdiden konustum en az 3 sene istemiyorum, aşı yöntemi varmış zararsız diyorlar onu yaptırmayı düsünüyorum
Hümeyracım canım niye bu kadar karamsarsın . Sen sevgini göster, onunla ilgilen, bu kadar karamsarsan demekki sende evlenmeden önceki gibi davranmıyorsun. Sen sevgili gibi davranki öyle karşılık alasın. Ve gülümse, ama çoklukla.. Unutma gülmek gülümsemek bulaşıcıdır..
tebrikler muskacım ay ne guzel veriyosunKızlar geçen hafta : 92,9
Bu an itibariyle :91,8
Fark :1,100
% (Aha bunu nasıl hesaplıyosunuz bilmiyom)
canım niye surat asıyosun cok guzel bi yas
Sağol tatlım biliyomusun az yemek çok iyiymiş ben bugün oruç olduğumu bile anlamadım bi suyu çok içiyodum susuzluk çektim biraz.tebrikler muskacım ay ne guzel veriyosun
İyiyiz tatlım sen bebişini düşün şimdi hiç suçluluk hissetme.. Benim bebişlerim büyüdülerde 30 ramazan oruç tutuyolar inanamıyorum yaaaaiyi aksamlar nasilsiniz ben oruc tutmuyorum emzirdigim icin tutmadigm icin kendimi cok suclu hissediyorum ama bebisim icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?