- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #141.941
Tatlım ben evlenmeden başladım korunmaya.. Korunmayı bırakana kadar işte bu ay bırakıcam öbür ay bırakıcam diye oyaladım yani..Nasıl oyaladın taktiklere açığım :)
gunaydınlar herkese hayırlı ramazanlar ben niyetli degilim ramazan boyunca menulerimi iftardan sonra yazarım :)
Biz buradayızda kaptanım sana çok üzülüyoruz. Mahvoldun kaç gündür yagünaydınlar
naneli şeker hoşgeldin kurallarımızı blance yazmış bugün kg larınızı oruçlu olanlar mutlaka iftardan önce tartılıp yazsınlar
gece 1 de ve 4 te gene ateşlendi bizim ufaklık büyüğü dr istifra etti iptalim gene anlayacağınız ama ben yokum diye siz de boş bırakmayın lütfen buraları
Sen bundan az yiyosun zaten ???bunu buldum sizce nasıl?Eki Görüntüle 1559763
Kızlar acil yardım.
Kapı açık uyumuştuk.
Bir uyandım mutfak tamamen karınca.
Etrafta bulaşık vs hiçbir şey bırakmamıştım.
Nereye ve nereden geliyor bunlar.
Ne yapabilirim?
Bendede çok cıkardı hemen şu köşelere koyduğun kapalı böcek kovuculardan aldım koydum ondan sonra bi daha karınca görmedim evde..Kızlar acil yardım.
Kapı açık uyumuştuk.
Bir uyandım mutfak tamamen karınca.
Etrafta bulaşık vs hiçbir şey bırakmamıştım.
Nereye ve nereden geliyor bunlar.
Ne yapabilirim?
Bebek pudrasi dokebilirsin diye biliyorum.
Bendede çok cıkardı hemen şu köşelere koyduğun kapalı böcek kovuculardan aldım koydum ondan sonra bi daha karınca görmedim evde..
Eh be tatlımvarda niye koymadın ben bahar gelir gelmez her köşeye koyarım çünkü çok korkuyorum ben börtü böcükten..Ciddi misin? Onlardan var evde; hemen koyayım.
Yenilerini de alayım bugün.
@toplight gecmis olsun kaptanim
Kizlar biz eskiden menulerimize kizardik, ederdik. Simdi sadece 4-5 kisi menu yaziyor
Biraz katilim lutfen :))
spotify acaba app store'da yok mu ki Blanchecim.hedef38beden hedefcim sen dun sportif diye bir uygulamadan bahsettin o nedir acaba?
ben bulamadim app store'da :)
hayırlı ramazanlar bende sızınle yarımak ıstıyorum dogum kılolarım benı cok bunaltıyor aslında hamılelık oncesı kılomdayım ama yınede kıloluyum
Ahhh ahh bizimkide büyük bir aşktıOn günde eskidik. Umarım düzelir herşey ((
hedefcim bu haftasonu fena kacırmıstım tartıda + cıktım pazartesi baktım olmayacak en hafif corba diye corbaya dadandım dün -1 cıktım bakalım bugun ne cıkacak
günaydınlar
naneli şeker hoşgeldin kurallarımızı blance yazmış bugün kg larınızı oruçlu olanlar mutlaka iftardan önce tartılıp yazsınlar
gece 1 de ve 4 te gene ateşlendi bizim ufaklık büyüğü dr istifra etti iptalim gene anlayacağınız ama ben yokum diye siz de boş bırakmayın lütfen buraları
hedefcim simdi tartıldım 60.7 -0.7 kilo yani :) ilk baslarda ki gibi kilo veremiyorum ya ne guzel 1.5 falan veriyordum sporu azalttım ondan heralde
kızlar şok diyet yapıcam önerisi olan varsa sevinirim
Kızlar dün gece mahvoldum ya. Benim akıllı kocişim tam 5 kilo yufka almış. Dedimbu ne bütün ramazanın sahurluğunu bi günde niye aldın...
Yani anlayacağınız sahura kadar onlarla uğraştım. O yüzden buraya da gelemedim.... Hepinizin Ramazan-ı Şerifi hayırlı olsun..
Eh be tatlımvarda niye koymadın ben bahar gelir gelmez her köşeye koyarım çünkü çok korkuyorum ben börtü böcükten..
atak donemini kac gun yapmıs olacaksın canım aman diyim saglıgına dikkat et ben emzirdigin ibilmiyordum zor olurhadi bakalım gitsin kilolar senin modifiye dukan daha iyi ya ben artık yogurt yiyemez olmustum 3. gunun sonunda nerdeyse hicbisey almamıstı midem protein gormek istemiyodum arada sevdigin seyler olması moralini de duzeltir takma cok, zor bi diyet yapıyosun sonucta
hedefcim simdi tartıldım 60.7 -0.7 kilo yani :) ilk baslarda ki gibi kilo veremiyorum ya ne guzel 1.5 falan veriyordum sporu azalttım ondan heralde
kızlar şok diyet yapıcam önerisi olan varsa sevinirim
Limon okudum Blanchecim, bekliyorum bakalım nasıletkileyecek diye.
Bu evde geçirdiğimiz ilk yaz.
Şaşkın ve ağlayacak moddayım.
ay canım benim bi önceki evimde öyleydi zirai ilaç bile kullandım her şeyi denedim oturup hıçkıra hıçkıra ağlıyordum artık iyice psikolojim bozulmuştu.. yaz boyu sürdü yaz bitince bitti ben de taşındım o evden hemen
canım umarım sen bir çare bulursun benimki çok fenaydı kocaman mutfaktezgahım vardı normal evlerin iki katı kadar karıncadan tezgah görünmüyorduNasıl yani? Hiç geçmedi mi imsevalcim?
Ben de oturur ağlarım.
Üstelik taşınma imkanımız da sıfır.
Bulunduğumuz yerdeki en güvenilir ve en iyi yer burası.
canım umarım sen bir çare bulursun benimki çok fenaydı kocaman mutfaktezgahım vardı normal evlerin iki katı kadar karıncadan tezgah görünmüyordu
kahve dediler çamaşır suyu pudra ilaç zirai ilaç herşeyi herşeyi denedim ama sen de dene bakalım.
her sabah kalkıp karınca süpürüyordum bir şeker tanesi bile olmayan mutfağımdan
Allah kimseye yaşatmasın böyle işkenceyi.. umarım iri sana çare olur canım
5 kg yufkayı nasıl değerlendirdin ve daha önemlisi bitirebildiniz mi muskacım?
Canım ayran detoksu diyolar ama aslı ayranaşı çorbası. 4 kaşık haş.nohut,4kaşık haş. bulgur,4kaşık haş. yeşil mercimek ve 2 salatalığı 1,5 litre baya koyu kıvamlı ayrana karıştırıyosun 2 saat arayla 1 kase içiyosun..muskacım dedigin gibi sok diyetlerin cogunda menuler benimkinden kabarıkbugun normal kahvaltı yaptım baska hicbisey yemem yarına kadar yarın cuma malum :) ayran detoksu nasıl oluyor canım ??
hedefcim ben hayatta karpuz yiyemem ki agzıma surmedim bugune kadarbocek sorunu bende yasıyorum biliyosun ev bahceli ben annemin getirdigi bi ilacı doktum karınca ıvız zıvır yok ama dun yagmurda akrep cıktı bahcede sumuklubocek cıktı hırsımdan dort dondum evde simdi bi ilaclama sirketiyle gorusup komple evi ilaclatmayı dusunıyorum oyle ufak tefek ilaclara guvenemiyorum artık birde benim saf kedilerim bocekten benden cok korkuyor
canım corbaya un koymuyorum ama yag salca baharat koyuyorum normal corba yanieskiden mercimek yapıyodum usendigim icin sehriye kolay geliyo onu yapıyorum erkek arkadasım da cok seviyo ondan onu yapıyorm yanl
imsevalcim simdi inceleyecegim onerdigin diyeti bakalım onun listesi benden az mı???
Hoşgeldin canıım boyun kilon kaç azıcık anlatsana kendini..Selam ben de aranıza katıldım
Umarım hedefime birlikte ulaşırız
Akşam menümü paylaşacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?