Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu pilates cok guzel biseymis bakalım salı gunu de zumbaya gidecegim yarında leslie ve ip atlama dusunuyorum spor insanı inanılmaz rahatlatıyo en onemlisi de sıkılastırıyo yarın ayranası da yapabilirim ama deneme amaclı, salı gunu de diyet olarak yapmaya baslıycam bakalım haftaya ne cıkacak tartı

Süpersin Kollontaicim.
Maşallah sana.
Ne kadar sürdü?

ya benim topikte rakibem yok var mı benimle rakibe olmak isteyeeeen????

Kollontaicim, benim rakibeme ne oldu? Vaz mı geçti?

Günaydın bayanlar

Bugün kilo vermediğimi görünce biraz canım sıkıldı dün ekmeğim bitmişti ben de kahvaltı etmedim doğal olarak yulaf kepegi yemedim belki de bu yüzden çünkü dukanda yulaf kepegi şart

Cumadan cumaya tartilmaya karar verdim ben de çünkü ataktaki gibi kilo vermeyeceğim kesin üzülmek istemiyorum

20.06.2015 Menüm

Sabah:

iki yumurta+1 tk yagdan omlet
dukan krebi
2 kk peynir
1,5 cherry domates
2 yeşil zeytin
buzlu kahve

Öğlen:
1 dilim dukan kek
Şekersiz çay

Akşam:
Soğanla kavrulmuş kıyma
Dereotlu sarımsaklı süzme yoğurt

Gece:
Buzlu kahve

Bugün bu menüyü uygulayacağım. Düşündüm ki yediklerimi değil de yemeği planladıklarımı yazarsam daha kontrollü olurum bakalım işe yarayacak mı eğer bu yazdıklarımdan farklı bişey yersem alıntılayıp düzeltme mesajı yazarım gece

vira bismillah

Canim bir ara dukan bende yapmistim atak evresi hizli gidiyo sonra yavas yavas veriyosun. Insallah sende basarili olucaksin

Gunaydinlar takimimizin guzel uyeleri :) yeni hayatima yavas yavas alismamla birlikte bugun iradeli olarak uyandim, bu yaz donemini verimsiz gecirmeme karari alarak sabah tartildim. Muskacigimin dedigi gibi artik her sabah kilo degisimimi not alicam. Dikkatli beslenme ve bol spor bundan sonraki hedeflerim. Herkese yuzunun guldugu guzel bir gun diliyorum :)

Süpersin Kollontaicim.
Maşallah sana.
Ne kadar sürdü?

Kollontaicim, benim rakibeme ne oldu? Vaz mı geçti?
canım pilates bir saat surdu zumba dersleri de bir saatmis haftada 3 gun oraya gidicem, diger gunler yuruyus ip atlama pilates oldugu icin jillian ve squat yapmıycam :) valla rakibene o kadar da laf ettim ama gelmedi bi daha heralde yemeye devam ediyor topikte bende rakibesiz kaldım

senin adına sevindim canım yavas yavas duzene girer hersey, bende hergun tartılıyorum daha kontrollu oluyo o zman :)

İmsevalcim, atak bitince kilo gitmesi elbet aynı şekilde olmayacak ama önemli olan ne kadar gittiği değil sürekli gitmesi.

Hani benim tariflerim neredeeee?
Yirken hiç düşünmez mi insan? Takımdaki arkadaşlarım yiyemiyor, şu beğendiğim tarifleri paylaşayım da garibanlar tatlılara kedi gibi boynunu büküp bakmasın ama nerdeee.

Ozel gun sancisi bu defa feciydi aksamda esimin ailesi misafir geldi yazamadim su an iyiyim sukur :)

Ovv deme ya Hümeyracım.
Ne iyi bilirim o ağrıları.
Geçen ay kıvrandım resmen 2 gün.

Çok doğru karar vermişsin Kollontaiicm.
Bazen dışarıdan destek lazım.

Rakibeni bulmuşsun çok da güzel olmuş.
Sıra bana rakibe bulmakta, gözleri 4 açalım kızlar.
Rekabetsiz olmuyor benim iş.

teşekkürler kaptanım. dukan atakta böyle hızlı gidiyor işte

sıradaki hedefim haftada 1-1,5 kilo inşallah

istikrar önemli
Tebrik ederim imsevalcim çok güzel gitmiş kilo...
Sen var ya çok kötü kaynana olacaksın Muskacım.
Bir kere zayıf kaynana mı olurmuş yahu, çatlatacak gelini.

Afiyet olsun Muskacım. GAyet güzel olmuş.

Eveeet benim o .. Yok kız bal gibi kaynana olurum ben (deeermişim)

Kızlar o bu değilde bu akşam oğluşumun doğum günü ve iftarda k.validemde olcaz orada kutluycaz. umarım irademe hakim olabilirim...
Oh beeee, aslan rakibem benim..Senin elinde herşey pozitif olki yolunda gitsin hayatın. Evet şimdi güzel bir rekabete varmısın???

muskacım sen dogum gunude olsa yemezsin :)

Duka
dukan express var bir de, belki onu da deneyebilirsin hedef38beden :)
Varim tabiki olmam mi :)

O
Oglunun dogum gunude kutlu olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…