- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.061
bu pilates cok guzel biseymis bakalım salı gunu de zumbaya gidecegim yarında leslie ve ip atlama dusunuyorum spor insanı inanılmaz rahatlatıyo en onemlisi de sıkılastırıyoyarın ayranası da yapabilirim ama deneme amaclı, salı gunu de diyet olarak yapmaya baslıycam bakalım haftaya ne cıkacak tartı
ya benim topikte rakibem yok var mı benimle rakibe olmak isteyeeeen????
Canim bir ara dukan bende yapmistim atak evresi hizli gidiyo sonra yavas yavas veriyosun. Insallah sende basarili olucaksinGünaydın bayanlar
Bugün kilo vermediğimi gö rünce biraz canım sıkıldıdün ekmeğim bitmişti ben de kahvaltı etmedim doğal olarak yulaf kepegi yemedim belki de bu yüzden çünkü dukanda yulaf kepegi şart
Cumadan cumaya tartilmaya karar verdim ben de çünkü ataktaki gibi kilo vermeyeceğim kesin üzülmek istemiyorum
Ozel gun sancisi bu defa feciydi aksamda esimin ailesi misafir geldi yazamadimGeçmiş olsun hümeyra.
Ciddi bir durum yok umarım.
Aa hayırlı olsun Kollontaicim.
Eminim sonuçlar güzel olacak.
canım pilates bir saat surdu zumba dersleri de bir saatmis haftada 3 gun oraya gidicem, diger gunler yuruyus ip atlama pilates oldugu icin jillian ve squat yapmıycam :) valla rakibene o kadar da laf ettim ama gelmedi bi daha heralde yemeye devam ediyorSüpersin Kollontaicim.
Maşallah sana.
Ne kadar sürdü?
Kollontaicim, benim rakibeme ne oldu? Vaz mı geçti?
senin adına sevindim canım yavas yavas duzene girer hersey, bende hergun tartılıyorum daha kontrollu oluyo o zman :)Gunaydinlar takimimizin guzel uyeleri :) yeni hayatima yavas yavas alismamla birlikte bugun iradeli olarak uyandim, bu yaz donemini verimsiz gecirmeme karari alarak sabah tartildim. Muskacigimin dedigi gibi artik her sabah kilo degisimimi not alicam. Dikkatli beslenme ve bol spor bundan sonraki hedeflerim. Herkese yuzunun guldugu guzel bir gun diliyorum :)
Ben senin rakiben olayim kollontaicim :)senin adına sevindim canım yavas yavas duzene girer hersey, bende hergun tartılıyorum daha kontrollu oluyo o zman :)
Sivi diyetini ben de deniyim diyorum :)Ben senin rakiben olayim kollontaicim :)
Malum benimki de mezun oldu :)
tamam blanchecim seninle rakibe olalım hem kilolarımız yakın hem ikimizde apor yapıyoruz hadi bakalım bu hafta ikimizde hızlı vericez gibi gorunuyor :)Ben senin rakiben olayim kollontaicim :)
Malum benimki de mezun oldu :)
Günaydın bayanlar
Bugün kilo vermediğimi görünce biraz canım sıkıldıdün ekmeğim bitmişti ben de kahvaltı etmedim doğal olarak yulaf kepegi yemedim belki de bu yüzden çünkü dukanda yulaf kepegi şart
Cumadan cumaya tartilmaya karar verdim ben de çünkü ataktaki gibi kilo vermeyeceğim kesin üzülmek istemiyorum
20.06.2015 Menüm
Sabah:
iki yumurta+1 tk yagdan omlet
dukan krebi
2 kk peynir
1,5 cherry domates
2 yeşil zeytin
buzlu kahve
Öğlen:
1 dilim dukan kek
Şekersiz çay
Akşam:
Soğanla kavrulmuş kıyma
Dereotlu sarımsaklı süzme yoğurt
Gece:
Buzlu kahve
Bugün bu menüyü uygulayacağım. Düşündüm ki yediklerimi değil de yemeği planladıklarımı yazarsam daha kontrollü olurumbakalım işe yarayacak mı eğer bu yazdıklarımdan farklı bişey yersem alıntılayıp düzeltme mesajı yazarım gece
vira bismillah
Ozel gun sancisi bu defa feciydi aksamda esimin ailesi misafir geldi yazamadimsu an iyiyim sukur :)
canım pilates bir saat surdu zumba dersleri de bir saatmis haftada 3 gun oraya gidicem, diger gunler yuruyus ip atlama pilates oldugu icin jillian ve squat yapmıycam :) valla rakibene o kadar da laf ettim ama gelmedi bi daha heralde yemeye devam ediyortopikte bende rakibesiz kaldım
Tebrik ederim imsevalcim çok güzel gitmiş kilo...teşekkürler kaptanım. dukan atakta böyle hızlı gidiyor işte
sıradaki hedefim haftada 1-1,5 kilo inşallah
istikrar önemli
Sen var ya çok kötü kaynana olacaksın Muskacım.
Bir kere zayıf kaynana mı olurmuş yahu, çatlatacak gelini.
Afiyet olsun Muskacım. GAyet güzel olmuş.
Oh beeee, aslan rakibem benim..Gunaydinlar takimimizin guzel uyeleri :) yeni hayatima yavas yavas alismamla birlikte bugun iradeli olarak uyandim, bu yaz donemini verimsiz gecirmeme karari alarak sabah tartildim. Muskacigimin dedigi gibi artik her sabah kilo degisimimi not alicam. Dikkatli beslenme ve bol spor bundan sonraki hedeflerim. Herkese yuzunun guldugu guzel bir gun diliyorum :)
muskacım sen dogum gunude olsa yemezsin :)Tebrik ederim imsevalcim çok güzel gitmiş kilo...
Eveeet benim o .. Yok kız bal gibi kaynana olurum ben (deeermişim)
Kızlar o bu değilde bu akşam oğluşumun doğum günü ve iftarda k.validemde olcaz orada kutluycaz. umarım irademe hakim olabilirim...
Oh beeee, aslan rakibem benim..Senin elinde herşey pozitif olki yolunda gitsin hayatın. Evet şimdi güzel bir rekabete varmısın???
dukan express var bir de, belki onu da deneyebilirsinhedef38beden :)
Varim tabiki olmam mi :)Tebrik ederim imsevalcim çok güzel gitmiş kilo...
Kızlar o bu değilde bu akşam oğluşumun doğum günü ve iftarda k.validemde olcaz orada kutluycaz. umarım irademe hakim olabilirim...
Oh beeee, aslan rakibem benim..Senin elinde herşey pozitif olki yolunda gitsin hayatın. Evet şimdi güzel bir rekabete varmısın???
Oglunun dogum gunude kutlu olsun canimTebrik ederim imsevalcim çok güzel gitmiş kilo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?