- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.081
Yediiiimmuskacım sen dogum gunude olsa yemezsin :)
Hay çok yaşa sen bakalım bu hafta kim daha çok kilo verecek....Duka
Varim tabiki olmam mi :)
Teşekkürler canım..O
Oglunun dogum gunude kutlu olsun canim
20.06.2015 Menüm
Sabah:
iki yumurta+1 tk yagdan omlet
dukan krebi
2 kk peynir
1,5 cherry domates
2 yeşil zeytin
buzlu kahve
Öğlen:
1 dilim dukan kek
Şekersiz çay
Akşam:
Soğanla kavrulmuş kıyma
Dereotlu sarımsaklı süzme yoğurt
Gece:
Buzlu kahve
Bugün bu menüyü uygulayacağım. Düşündüm ki yediklerimi değil de yemeği planladıklarımı yazarsam daha kontrollü olurumbakalım işe yarayacak mı eğer bu yazdıklarımdan farklı bişey yersem alıntılayıp düzeltme mesajı yazarım gece
vira bismillah
Hani benim tariflerim neredeeee?
Yirken hiç düşünmez mi insan? Takımdaki arkadaşlarım yiyemiyor, şu beğendiğim tarifleri paylaşayım da garibanlar tatlılara kedi gibi boynunu büküp bakmasın ama nerdeee.
.
kızlar slm
bugün misafirim vardı o yüzden gelemedim süt reçelli dondurma yaptım oğluma misafirlerimde çok beğendi cahide jibek in sayfasından tatlı bişeyler isterseniz en hafif tatlı olarak tavsiye ederim
@imseval canım siteye girince yazmayı unutma seabaharın dediği yere değilse takım olarak ceza alırız tatlım
Tebrik ederim imsevalcim çok güzel gitmiş kilo...
Eveeet benim o .. Yok kız bal gibi kaynana olurum ben (deeermişim)
Kızlar o bu değilde bu akşam oğluşumun doğum günü ve iftarda k.validemde olcaz orada kutluycaz. umarım irademe hakim olabilirim...
Oh beeee, aslan rakibem benim..Senin elinde herşey pozitif olki yolunda gitsin hayatın. Evet şimdi güzel bir rekabete varmısın???
Eveet menü paylaşımı...
Sahur: 2dl.kız.çavdar.ekm+2yumurta+1kk kaşar+2zeytin+1çay kaş.reçel
İftar: yarım keçe yoğurt çorbası+1 çorba kaşığı pilav+2 minicik köfte+salata+1incecik dilim yaşpasta
Çokta kötü diil dimi yaaa..
arkadaşlar çok üzülerek bu menümden geceki buzlu kahveyi çıkarıp akşam yemeğine bir porsiyon kıymalı makarna ilave ediyorum
bugün sabah 9 buçukta yaptığım kahvaltım ile akşam 7 ye kadar hem aç hem susuz gez babam gez gez babam gezeşim de oruç bişey yiyeyim içeyim de diyemedim babalar günü için hem ona hem de babasına hediye baktık çok yoruldum çok acıktım çok susadım bi de benim sıpa kızım hiç durmadı yaaa neyse ne olduysa oldu aç susuz eve geldik saat 7de yemeğimi yetiştireyim kızımla mı uğraşayım derken o arada yemek yaparken 1 dilim dukan kek yedim ayak üstü sonra iftara kadar yine yemedim.. yemeğin tadına bakayım, dur kızın tabağındakiler kaldı onu yiyeyim, dur beyin tabağını sünnetliyeyim hsdi iyice bozdum zaten şundan iki kaşık da ben yiyeyim derken 1 pors. a yakın makarnayı hüplettim
siz siz olun benim yaptığımı yapmayın ve bişeyler yemek için açlık krizine girmeyi beklemeyin
canım ekmekten pek memnun değilim başka bi tarif denicem hatta eşime de tam buğday ekmeği yapıcam yarın yaparım ikisini de pazartesi de tariflerini yazarım güzel olursa.. dukan kekin içine brn iki kuru incir koydum asıl tarifte gojiberry var ama ben süt için incir kullandım arada 1-2 kuru incir yiyorum zaten. bu tariften 8 dilim çıktı baton kapta pişirdim ben. yarın fotosunu da atarım.
Dukan Kek
5 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 çay bardağı süt
yarım paket kabartma tozu
7-8 damla limon aroması
7-8 damla vanilya aroması
1 tatlı kaşığı tarçın
2 yemek kaşığı toztatlandırıcı
2 kuru incir
2 yumurta
kuru ve yaş malzemeleri ayrı ayrı karıştırdım. sonra beraber çırptım. silikon baton kalıpta 180 drece turbo fırında20 dakika pişirdim. çıkarınca biraz dinlendirip kalıptan aldım daha sonra dilimleyip biraz daha soğuduktan sonra poşetledim. çok güzel kabardı bence baya pofuduk oldular
tamam kaptanım derhalgerçi bir sırrım da yok ya dukan atak işte
Teşekkür ediyorum imsevalcim.
Benim yaptıklarımın içi yaş kalıyor. Midem bulanıyor resmen.
Bir deneyeyim bugün.
Buğday unu ile olan tarif güzel olursa onu da alabilirim.
canım kekimin de ekmeğimin de içinde hiç yaşlık olmadı.. ekmeğim çok ufalandı o yüzden memnun kalmadım ama güzel bir tarif bulucam inşallah..kekini dinlendirmeden dilimleme hamur olur bir de dinlenirken üstüne bişey örtme.. bunları yaparsan hamur olmaz
Basarilar canimbugun ki menum
sabah
2 haslanmıs yumurta
10 zeytin
1 kk kasar peynir
3 kucuk dilim tb
aksam
1 tabak salcasız yagsız sossuz makarna
toplam kalori 955
su 2 lt
spor yok
yarın sabah sınavım var spor yapıp vucudumu yormak istemedim
Anladığım kadarıyla KAratay'a yakın bir beslenme.
Gayet güzel olmuş.
Kilomuz yakın olsa ben de isterdimya benim topikte rakibem yok var mı benimle rakibe olmak isteyeeeen????
Herkese güzel bir pazar diliyorum.
Bu arada, bir gün fit kadın fotoğraflarını incelerken eşim görürse çok pis rezil olacağım.
Adam ne bilsin o mu daha iyi bu mu daha iyi diye seçmeye çalışmamın tek nedeni en iyisini motivasyon kaynağım hissetmek istemem olduğunu.
ikiYediiiimama incecik bir dilim yedim
Hay çok yaşa sen bakalım bu hafta kim daha çok kilo verecek....
Teşekkürler canım..
Iyi pazarlar :)Herkese güzel bir pazar diliyorum.
Bu arada, bir gün fit kadın fotoğraflarını incelerken eşim görürse çok pis rezil olacağım.
Adam ne bilsin o mu daha iyi bu mu daha iyi diye seçmeye çalışmamın tek nedeni en iyisini motivasyon kaynağım hissetmek istemem olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?