Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kallisim bu sene leyleği havada gördü kaydirigubbakcemile3
efsanenişn gümbür gümbür döneceği günü bekliyorz Kallisiiiimmmmopuyorumnanaktan

Efsane geri mi döndü nee :)) Kallisim hala burdaa:))

Kallisim bu sene leyleği havada gördü kaydirigubbakcemile3
efsanenişn gümbür gümbür döneceği günü bekliyorz Kallisiiiimmmmopuyorumnanaktan

Efsaneniz kurba olsun size, az önce gülmekten öldüm benim deli kızım delikafadulden büyük olan facebookta adıma fun clup açmış :roflol: hepimiz kallisçiyiz hepimiz deliyiz :roflol: gibi kendi adıma amasırnaşık onunla uğraşıyordum vakit geçirdim biraz sonra mizginciğe bakıp anı olarak üç beş kelime yazdım ağlyarak filan fişman böle işte bir mutlu bir hüzünü gidecek hayat değil mi:sinifsinif:.

efsane geri dönecek çok az kaldı bende sizi çok özledim ama kendimi veremedim bu koşturmacada fakat kısmet olursa bir kaç gün sonra gümbür gümbür burdayımturkbayragi
mehalim biliyorda bilmeyenlere söyleyeyim yarın sabah istanbula geçiyorum fıstıklaryasakkelime felaket bir koşturmacanın içinde olacağım gelemeyebilirim bilemiyorum ama 3-5 gün kalıp dönücem evime sonrasıda beraber toparlanırız allahın izniylecokacimcoook

selam güzeller .

mehal döndü diger kızlarda . kalişde geliyor yakında ..... oh negüzel gene canlanacak komşu takım .....mucuks..

günaydın 5. takım
güzel bir hafta diliyorum hepimiz için
umarım çook verimli ve çookk mutlu bir hafta geçiririzopuyorumnanaktan

umarım tatlım.mocok!

günaydınlar efendim :))

herkese günaydınnnn a.s.a.s.

GÜnaydınlar,Haftanızın Güzel geçmesi Dileğiyle..

günaydıınn=))

reyhan teyzeyi beklerim ben de rüyaa için=D napalım. =D

takımcım herkes nasıl bakalım...
evden çıkmadan bir selam vereyim dedim,bankaydı faturaydı biraz işlerim var..
kallisim gelmiş,beni unutmuştur heralde artık:) sevgili kallis
ben chocolategirl,adım hilal.25 yaşındayım .................... kaydirigubbakcemile3
görüşürz kızlar...

allahın delüsü kaydirigubbakcemile3 hilaller hep böyle galibakaydirigubbakcemile3 benimde tanıdığım var bunlardan :roflol: cikolatım ya unutulurmusun sen sadece benim moral iyi değildide gelmedim buralara yoksa takipteyim uzaktanda olsa dokunmadan edemiyorum ama senin topiği okuyamadım kaç zamandır nasıl gidiyor işler.. izmire gidince reyhan ablayı arsana tıss belki görüşürsünüz belki seni izlemeye geliryerimseniben

selam arkadaşlar bu gün takım baya kalabalıkmış burayı boş görmek çok kötü oluyordu .yazılanları okudum. kimsecikler kalmamış tek başıma sıkıldım çıkim bari hepinizi çok öpüyorum kışın gelmesini iple çekiyorum .....

günaydın arkadaşlar bu aralar fazla uğrayamadım kayınpederim hastanede yatıyor prostat biyopsisi sonrası ağır bir enfeksiyon geçiriyor birde benim ev merkezi sistemdi şimdi herkes kendine kombi bağlatıyor onu yaptırdık ev battı çıktı 5 gündür canım çıktı valla kadın pazar günü geldi ince iş yaptı evi ona hazırlayana kadar ben öldüm çamaşır makinesi 5 gündür hiç durmadı valla benimki bitti çok şükür ama şimdi kayınvalidemin evinde sıra yan yana oturuyoruz biz onlar hastanede olduğu için oranın işide bana bakıyor perşembe oraya başlancak yani orayıda bir halletsem rahatlıcam umarım herkes iyidir canlarım geçmişide hiç okuyamadım

günaydın tabumm
günaydın su cuğum ah benimde gözümden uyku akıyor losta kafayı taktım gec saatlerce onu izliyorum :)))

canzim geçmiş olsun allah şifa versin

herkese günaydın a.s.
canım arkadaşım ceylan geldi kahvaltıya, az önce gitti. kadınlar kulübü kütahya buluşması ayarladık yarına. bakalım nasıl geçecek, topiğe fotoları ekleyince yazarım buraya da linki kaydirigubbakcemile3

diyetim iyi gidiyor, dün akşam dondurma yedim biraz o da regl olduğum için masum diye :kedi: evim de tertemiz oldu şükür belim kopuyor ama en azından içim rahat..

yavaş yavaş harektlenmeye başladık bakıyorum. reyhan abla ve asyacım gelince tam oluruz sanırım. canzicim kolay gelsin ev pisliği nedir en iyi bilenlerdenim canım, kayınpederine de geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…