- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.241
canım valla haklısın çalışmayı çok istiyorum ama bu şekilde de özgürüm.. ama yine de bir işim olsa hiç fena olmazdı kaydirigubbakcemile3
bebeğim de olsa çıkar gezerim ama, düşünmem öyle 40 ıymış mikrobuymuş bilmemneymiş.. o da gezenti olsun anası gibi :roflol::roflol:
valla cococum senden hala bi foto bekliyorum.. foto değil hatta fotolar. önce ve sonra. verdiğin kilo az değil koy da motive olalım kızzzzzzzz kaydirigubbakcemile5
afiyet olsun bebeeem.. regl olcandır belki.. ben de regl olucam bu aralar.. şiştim hafiften..=/ komplexe girdim=(
selamlar takım !
biraz göz attım da yazdıklarınıza,herkesin iştahı açılmış.
bijom maşallah iştaha inat,64 leri görmüşsün,ya darısı başıma...
tabu , coco üzülmeyin kızlar,arada iştah gelip dağıtır herkesi,normaldir...geçer..
bu arada boşanma davası açıldığından beri(3 hafta oldu) 4 kilo gitti, üzüntüden yemiştim ve çok kilo almıştım,söylemeye utanıyorum....ama verdim ve hiç kaçamak yapmıyorum.
kallisim,mehalim,canzim sizleri de öpüyorum...sevgiler
aah ah 64 leri gördüm tebrik edenlere çok teşekkürler ama bugün yaş pasta yedim bi dilim bi de bi dilim börek :bbo: bu regl adamı mahvediyo dicem ama bana da bişeyler oldu biraz bıktım galiba.
reglim bitince 5 gün 5 gıda diyetiyle sahalara hızlı bir dönüş yapmayı planlıyorum. ama bugünlerde kaçamak yapmamaya söz veremiyorum arkadaşlarımmmmmmm :sinifsinif:
günaydın CADIARZU CADIARZU :uhm: :bbo:
canımm çok teşekkür ederim. istikrar asıl senin çizelgende bravo alkisalkisalkis kaçamak konusu ise, biraz da yemek zorunda kaldım ayıp olacaktı :1rolleyes: aslında kaç gündür dolapta cevizli kek ve poğaça var ama ellemiyorum :umursamaz:
Bijocum selam canım
birşey farkettim ben
insan bir kez kaçamağa başlarsa sonra eski düzene gelmesi çok zor oluyor
umarım sen en kısa sürede eski düzenine dönersin
ne de olsa sen takımın en azimli üyesisin
canımm çok teşekkür ederim. istikrar asıl senin çizelgende bravo alkisalkisalkis kaçamak konusu ise, biraz da yemek zorunda kaldım ayıp olacaktı :1rolleyes: aslında kaç gündür dolapta cevizli kek ve poğaça var ama ellemiyorum :umursamaz:
herkese günaydınnn a.s.
garip bişey oldu dünkü kaçamaklara rağmen 200gr daha gitmiş. ama nedeni sanırım sabah ile öğlen arasında yediğim taze incir. hiç bunu düşünerek almamıştım ama meğerse ne kadar etkiliymiş kabızlığa. benim bile sorunumu çözdü, bugün gidip 1 kilo incir daha alıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?