Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım valla haklısın çalışmayı çok istiyorum ama bu şekilde de özgürüm.. ama yine de bir işim olsa hiç fena olmazdı kaydirigubbakcemile3

bebeğim de olsa çıkar gezerim ama, düşünmem öyle 40 ıymış mikrobuymuş bilmemneymiş.. o da gezenti olsun anası gibi :roflol::roflol:

valla cococum senden hala bi foto bekliyorum.. foto değil hatta fotolar. önce ve sonra. verdiğin kilo az değil koy da motive olalım kızzzzzzzz kaydirigubbakcemile5

canlarım merhabalar, ablamdayım şu anda.. gece sabahladık neredeyse şimdi uyandım herkes kalkmadan size bakayım dedim geçmişi tam okuyamadım umarım herkes iyidir öpüyorum nanaklardan :))

canım koyacam merak etme mezun olmadan
zaten 21 ağustosta menun oluyorum partime bekliyorum hepinizi :)
yalnız öncesi ve sonrası fotoları istemişsin
emin misin öncesini görmek istediğine :)
şöyle anlatayım o zamanlar koca bir göbekten ibarettm sanki :)
yaa karnım bu hale geldi ya ne kadar şükretsem az
üşün beni dışarda görenler 6 aylık hamile sanıyorlardı o zamanlar :)
sezeryan mı acaba buna sebep? bilemiyorum-tatlicadiarzu-

yemekten geldim
dedim ya bu aralar iştahım yerinde :kedi:
aman kilo almayım da bu hafta vermeyi bir kenara bıraktım
canım deliler gibi pasta börek çörek istiyor
neden öyle oldum yahu hiç anlamadımkaydirigubbakcemile

afiyet olsun bebeeem.. regl olcandır belki.. ben de regl olucam bu aralar.. şiştim hafiften..=/ komplexe girdim=(

yaa sana bişey diycem
başıma güneş geçti sanırsam :roflol:
bunu bile unuttum ya pes banakafamçokkarıştı
hakkaten yaa ben de karnım neden şiş diyorum
bir de iştahım nasıl açıldı
size itiraf ediyorum öğleden önce 6 adet küp şeker yedim :1shok:
gece uyansam mutfağa gidiyorum resmen
dün 2 adet topkek aldım
ikisini de yuvrladım yetmedi inanın :kedi:
sen çok yaşa e mi ölücüm
ben nasıl unuttum tarihten haberim yok yaaa sırnaşık şey

bu arada yarın 3. yılımız doluyor
size söylemeden geçmeyim :kedi:

selam bayanlar iştahlar açık bakıyorum bende aynen öyleyim
güya bu hafta sonu zayıflıcaktım ama olmadı
naeyse artık haftaya
kib

slmlarrrr canlarım....bende üzüntüden patlıorum bugn neden iştahım açık die.....anlam veremedğim şekilde yemediğim ve düzenli spor yaptığım halde 1 kilo fazla çıktım...hani 93 ü gördüm die bi msj atmıştım yaaaa...onun üstüne ertesi gün 94 çıktım...bunun moral bozukluğu ile bugün kaçamk yaptım bende...üzülüodum...bi baktım ki bizim hnmlarında iştahı açılmış bu ara...havalardan mıdır acep...

az kahvaltı ettim...2 saat sonra bi kahve içtim...hiç acıkmadığım bi saate midem kazındı...yarım kase çorba bikaç galete ile krem peynir yedim az bişi...bi baktım cnm tatlı istio....her zmn tutardım tutamadım kendimi...1 paket kremalı bisküviyi sütle ezdim yedim:kedi:

akşam yürüyüşümü daha fazla yaparım artık...bide yemeği azaltırım akşam yemeği hafif olur...napiim...neden böle oldu bilmiorum...

o 1 kiloya kafamı taktım....acaba ödemmi oldu...yoksa kastan mı gittide yerine geldi anlayamadım...öpüyorum hepinizi canlarım...kib

merhabalar arkadaşlar bijom tebrikler az kaldı hedefine ulaşmana, cococum iştahın açılması normal bunca zamandır diyet yapıyorsun arada olur böyle , xtabu üzülme canım şişkinliktir 1 kilo oda cumaya gider merak etme , kalliste canım kolay gelsin bizlerde seni öpüyoruz

inş canzicim...inş....zaten gideceğide varsa bu iştahla gitmez....bende 4 aydır bil fiil diyetteyim ara mı versem ama kaybedecek zmnım yok....bir an önce sonuca ulaşmak istiorum ara verirsem zmn uzıcak...off offfffffff

canlarım hemen öyle pat diye 1 günde 2 günde kilo alınmazz=) ödemdir o.. su tutmuştur vucudunuz..olabilir böyle seyler.. mevsimsel değişiklikerden de olabilir.. ben de regl olucam.. daha gecen gün tartıldım 55leri görmüştüm.. bugün bi cıktım 57 olmusum falan.. tuhaf yani.. bi de regl olucam sanırım..
ayrıca tuhaf bi mide agrısı cekiorum nedendir bilemedim=(

selamlar takım !
biraz göz attım da yazdıklarınıza,herkesin iştahı açılmış.
bijom maşallah iştaha inat,64 leri görmüşsün,ya darısı başıma...
tabu , coco üzülmeyin kızlar,arada iştah gelip dağıtır herkesi,normaldir...geçer..

bu arada boşanma davası açıldığından beri(3 hafta oldu) 4 kilo gitti, üzüntüden yemiştim ve çok kilo almıştım,söylemeye utanıyorum....ama verdim ve hiç kaçamak yapmıyorum.

kallisim,mehalim,canzim sizleri de öpüyorum...sevgiler

aah ah 64 leri gördüm tebrik edenlere çok teşekkürler ama bugün yaş pasta yedim bi dilim bi de bi dilim börek :bbo: bu regl adamı mahvediyo dicem ama bana da bişeyler oldu biraz bıktım galiba.

reglim bitince 5 gün 5 gıda diyetiyle sahalara hızlı bir dönüş yapmayı planlıyorum. ama bugünlerde kaçamak yapmamaya söz veremiyorum arkadaşlarımmmmmmm :sinifsinif:

ben neden daha önce +rep verdiklerime yeniden +rep veremiyorum? uyarı çıkıyo:S baska kullanıcıların mesajlarını da degerlendirmelisiniz die:S

selam canım sen görmek ne güzel
özledik seni opuyorumnanaktan

Bijocum selam canım
birşey farkettim ben
insan bir kez kaçamağa başlarsa sonra eski düzene gelmesi çok zor oluyor
umarım sen en kısa sürede eski düzenine dönersin
ne de olsa sen takımın en azimli üyesisin

günaydın CADIARZU CADIARZU :uhm: :bbo:

günaydın canımzemuszemus

canımm çok teşekkür ederim. istikrar asıl senin çizelgende bravo alkisalkisalkis kaçamak konusu ise, biraz da yemek zorunda kaldım ayıp olacaktı :1rolleyes: aslında kaç gündür dolapta cevizli kek ve poğaça var ama ellemiyorum :umursamaz:

herkese günaydınnn a.s.
garip bişey oldu dünkü kaçamaklara rağmen 200gr daha gitmiş. ama nedeni sanırım sabah ile öğlen arasında yediğim taze incir. hiç bunu düşünerek almamıştım ama meğerse ne kadar etkiliymiş kabızlığa. benim bile sorunumu çözdü, bugün gidip 1 kilo incir daha alıcam..

evde her zaman kuru incr bulunur bende aslında
ben neden denemedim ki :mymeka:
dün erik pestili aldım ben de
sabah biraz yeyim dedim tadı çok güzelmiş bayaca yemişimkaydirigubbakcemile3
bu arada seni de tebrik etmeden geçemiycemkaydirigubbakcemile5
dolapta onlar dururken yemeyen azimli Bijocum benim...:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…