- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.221
herkese günaydın a.s.
canım arkadaşım ceylan geldi kahvaltıya, az önce gitti. kadınlar kulübü kütahya buluşması ayarladık yarına. bakalım nasıl geçecek, topiğe fotoları ekleyince yazarım buraya da linki kaydirigubbakcemile3
diyetim iyi gidiyor, dün akşam dondurma yedim biraz o da regl olduğum için masum diye :kedi: evim de tertemiz oldu şükür belim kopuyor ama en azından içim rahat..
yavaş yavaş harektlenmeye başladık bakıyorum. reyhan abla ve asyacım gelince tam oluruz sanırım. canzicim kolay gelsin ev pisliği nedir en iyi bilenlerdenim canım, kayınpederine de geçmiş olsun..
günaydın arkadaşlar bu aralar fazla uğrayamadım kayınpederim hastanede yatıyor prostat biyopsisi sonrası ağır bir enfeksiyon geçiriyor birde benim ev merkezi sistemdi şimdi herkes kendine kombi bağlatıyor onu yaptırdık ev battı çıktı 5 gündür canım çıktı valla kadın pazar günü geldi ince iş yaptı evi ona hazırlayana kadar ben öldüm çamaşır makinesi 5 gündür hiç durmadı valla benimki bitti çok şükür ama şimdi kayınvalidemin evinde sıra yan yana oturuyoruz biz onlar hastanede olduğu için oranın işide bana bakıyor perşembe oraya başlancak yani orayıda bir halletsem rahatlıcam umarım herkes iyidir canlarım geçmişide hiç okuyamadım
süper vallaha ceylan tebrik edeiyorum yaa:))
ah ah birde ben boğazımı tutsam . yaa ben neden böyle oldum 3 gün iyi 4 gün fena hep tatlı hep tatlı bir toplayamadım gittii
evet canım bende picoluyum bebek olmamasının nedenide o zaten . ya bilmiyorum neden vermediler.
ceylan yaa şyle detaylıca anlatsana sende ne vardır neler yapıldı ve neden doktor bu ılacı verdi sana
canzicim geçmiş olsun...acil şifalar versin Allah...ve ayrıca kolay gelsin...evde tadilat çok zor oluo eşya falan varken....her yer batıyor...
bijocum sende yeni banyonu güle güle kullan cnm...temizlik bitmiş güle güle de kirlen yani...ne denir şimdi....aslında hiç kirlenmese süper olur ama....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?