Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım teşekkürler sende güle güle kirlen canım valla dip temel temizlik yapılınca zor oluyor arada da aslında iyi oluyor biz çalıştığımız için hafta sonundan hafta sonuna üstten yapabiliyorum canım kadın tutunca ancak dipten yapabiliyorum valla zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Geçmiş olsun acil şifalar Diliyorum..a.s.

Kızlar sizlerle takıla takıla kilo veriyorum kaydirigubbakcemile2
56 dan 52ye düştüm Glifor nelere kadir kaydirigubbakcemile3

süper vallaha ceylan tebrik edeiyorum yaa:))
ah ah birde ben boğazımı tutsam . yaa ben neden böyle oldum 3 gün iyi 4 gün fena hep tatlı hep tatlı bir toplayamadım gittii

aa mehalim pco musun sen? bilmiyodum ben canım.. veriyolar insulin direnci için o ilacı ama sana neden vermediler ki acaba?

Benimde şekerim Normal ama dr.önlem için verdi 2 aydır kullanıyorum..Bence dr.a bir danış plokistikliler 1.derece ileride şeker hastası dıiye bakılıyormuş

evet canım bende picoluyum bebek olmamasının nedenide o zaten . ya bilmiyorum neden vermediler.
ceylan yaa şyle detaylıca anlatsana sende ne vardır neler yapıldı ve neden doktor bu ılacı verdi sana

evet canım bende picoluyum bebek olmamasının nedenide o zaten . ya bilmiyorum neden vermediler.
ceylan yaa şyle detaylıca anlatsana sende ne vardır neler yapıldı ve neden doktor bu ılacı verdi sana

Canım benim bende pco var geçen ay prolactinimde yükseldi stresten o ay glifor ve dostinex diane35 hormonlarım düzelsin diye içiyordum bu ay glifor estrofem(östrojen hormonunu artırıyor ) böylelikle yumurta oluşumu çoğalıyor ilkdefa fazla yumurtam oldu
Gliforda 850mg rahmi hazırlıyor ve pcolarda oluşabilecek şekeri düşürüyor çünkü bizlerde şekerin ne olacağı belli olmazmış..

Klomen kullanmalısın ve sonrasında Pregnany ÇAtlatma iğnesi olman gerek Sana nasıl tedavi uygulandı ki
şubatta rahim filmim çekildi tertemiz ama Pco yüzünden bebeğim gelmiyor..

canzicim geçmiş olsun...acil şifalar versin Allah...ve ayrıca kolay gelsin...evde tadilat çok zor oluo eşya falan varken....her yer batıyor...

bijocum sende yeni banyonu güle güle kullan cnm...temizlik bitmiş güle güle de kirlen yani...ne denir şimdi....aslında hiç kirlenmese süper olur ama....:)

canım çok sağol valla gerçekten her battu çıktı ama toparladım allaha şükür halılarımı yıkamaya verdim bugün gelicek onlarıda serdimmi tam olarak yerleşmiş olucam canım zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

günaydııınn
ölücüm bugün benden önce günaydın diyen olmuş :roflol:
nasılsınız kızlar
beni sorarsanız bu aralar acaip derecede iştahım açıklmaz:
nasıl olcak bilmiyorum :sinifsinif:

günaydınlarrrrrr,
sabah tartıda 64.7 çıktım. 64 leri de gördüm çok mutlutum takımcım yaa :teytey: hadi bakalım hedef 63 ler kaydirigubbakcemile3 biraz da kısa hedef takılayım bakalım kaydirigubbakcemile2

ramazan sonrası kısmetse spor salonuna başlicam karar verdim çünkü belim tekrar agrımaya başladı oysa spora giderken ve sonrasında 1 ay falan hiç ağrımamıştı. demek ki spor yapmam lazımmış.. hem de sıkılaştırır di mi kaydirigubbakcemile2

bugün kadınlar kulübünün kütahya buluşması var oraya gidicem ordan da başka bir arkadaşa geçicez..

bijocum selam canım
öncelikle tebrik ediyorum
emin adımlarla ilerliyorsun hedefine
bu arada fırsat varken gez toz walla
işyerinden çıksam da bir gezsem diyorum benim de gezesim var bugün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…