- 8 Aralık 2012
- 4.163
- 6.015
- 358
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.421
hosgeldin ozgecim ilk sayfadaki kuralları okuyup okudum kabul ettim demen gerekiyo sonra biz hep burdayız :)Herkese merhaba ben gruba yeni kabul edildim , ismim özge 23 yaşındayım öğrenciyim seneye nişanlanacağım inşallah incecik olmak istiyorum :) boy 175 kilo 70. Oruç tutuyorum o Yüzden HIZLA kilo vereceğime inanıyorum
ya ben bu kb saymaya baslayınca yiyecek blsey bulamaz oldum amaaaaSağol tatlışım
Evet haftaya iyi kilo vermeliyiz
Geçmiş olsun en beter iki ağrı birleşmiş çabucak geçer umarım..
Tebrikler
Geçmiş olsun canımKızlar, dizim çok feci. Zaman zaman ortaya çıkan bir menüsküs sorunum var.
Ne zamandır iyiydi şimdi nereden çıktı bilmiyorum. Çok ağrısı var ama ağrıyı geçtim sporumu engelleyecek.
Benim bugünkü menüm yine sapıttı.
Bütün gün sadece su ve kahve.
Akşam yemeğinde 1 ızgara balık. Salata ve 3-4 dilim karpuz.
Hoşgeldin canım :)Kuralları okudum , kabul de ediyorum ancak yüzde Hesabı nasıl Yapılıyor onu bilmiyorum işte?
sen hergun menularini paylas yuzde hesabını da ogrenirsin canım, duzenli katılım saglarsan alısırsın takıma da hemen :)Kuralları okudum , kabul de ediyorum ancak yüzde Hesabı nasıl Yapılıyor onu bilmiyorum işte?
Canım bu menuye gore kb 21 i nasıl hesapladın anlatırmısın?bugun ki menum
sabah
2 kase sutle cocopops gevrek
aksam
200 gr yogurt
2 haslanmıs yumurta
toplam kcal 504
toplam kb 21 yani 63 gr
su 2 lt
yarım litre yesil cay
spor ev temizligi :)
Tatlım protein al. Tavuk balık ton balığı et ekmeksiz köfte salamsosis sucuk peynir yoğurt ilk aklıma gelenler..ya ben bu kb saymaya baslayınca yiyecek blsey bulamaz oldum amaaaa
Hoşgeldin canım, umarım hep beraber incecik oluruz.Herkese merhaba ben gruba yeni kabul edildim , ismim özge 23 yaşındayım öğrenciyim seneye nişanlanacağım inşallah incecik olmak istiyorum :) boy 175 kilo 70. Oruç tutuyorum o Yüzden HIZLA kilo vereceğime inanıyorum
Gözün aydın olsun rakibem ne güzel küçük bi özlem renk katar size..Canlar bugun ancak girebildim. Sabahtan beri ev işi ile uğraşıyoruz. Akşama eşim gelicekte :) Bir haftalık ayrılık son buluyo nihayet. Bugün fazla yedim ama
Aşkımkb nasıl hem 21 hem 63 olabiliyoki kb birimdir yediinin gramaj ölçüsü değilki hiç anlamadım senin hesabı ben...bugun ki menum
sabah
2 kase sutle cocopops gevrek
aksam
200 gr yogurt
2 haslanmıs yumurta
toplam kcal 504
toplam kb 21 yani 63 gr
su 2 lt
yarım litre yesil cay
spor ev temizligi :)
Eline sağlık arkedeş..analizi hazırladım iftardan sonra paylaşıcam
Hümeyracım onu bende anlamadım kollontai bi şeyi fazla hesaplıyo ama neyi???Canım bu menuye gore kb 21 i nasıl hesapladın anlatırmısın?
Tatlım kb hesabı yediklerinin karbonhidrat değerlerini toplayarak yapılıyo. Ambalajlı gıdalarda zaten ambalajın üzerinde yazıyo Ambalajsızlarıda diyetkolikten bakıyorum ben..Canım bu menuye gore kb 21 i nasıl hesapladın anlatırmısın?
Hımmmm şimdioldu bende diyorum bu 63 gr ne böyle zor olur sanki yediğin herşeyi tartmak..muskacım almam gereken 112 gr mıs vucut analizime gore bugun 63 gr aldım 21 kb puanı yapıyo
bu arada benim menu yalan oldu, sabahki gevrekler tutmadı, aclık krizim tuttu, kepekli makarna yedim peynirle recelle falan,
50 iyi tatlım niye üzülüyonki zayıflamak isteyenler önce 50ye sonra 30-40a düşürüyo..yeni menum de 1200 kcal 50 kb aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?