Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hosgeldin ozgecim ilk sayfadaki kuralları okuyup okudum kabul ettim demen gerekiyo sonra biz hep burdayız :)

Geçmiş olsun canım

Hoşgeldin canım, umarım hep beraber incecik oluruz.
Canlar bugun ancak girebildim. Sabahtan beri ev işi ile uğraşıyoruz. Akşama eşim gelicekte :) Bir haftalık ayrılık son buluyo nihayet. Bugün fazla yedim ama
Gözün aydın olsun rakibem ne güzel küçük bi özlem renk katar size..
bugun ki menum
sabah
2 kase sutle cocopops gevrek

aksam
200 gr yogurt
2 haslanmıs yumurta

toplam kcal 504
toplam kb 21 yani 63 gr

su 2 lt
yarım litre yesil cay
spor ev temizligi :)
Aşkımkb nasıl hem 21 hem 63 olabiliyoki kb birimdir yediinin gramaj ölçüsü değilki hiç anlamadım senin hesabı ben...
analizi hazırladım iftardan sonra paylaşıcam

Eline sağlık arkedeş..
Canım bu menuye gore kb 21 i nasıl hesapladın anlatırmısın?
Hümeyracım onu bende anlamadım kollontai bi şeyi fazla hesaplıyo ama neyi???

bu arada benim menu yalan oldu, sabahki gevrekler tutmadı, aclık krizim tuttu, kepekli makarna yedim peynirle recelle falan,

muskacım almam gereken 112 gr mıs vucut analizime gore bugun 63 gr aldım 21 kb puanı yapıyo
Hımmmm şimdioldu bende diyorum bu 63 gr ne böyle zor olur sanki yediğin herşeyi tartmak..
bu arada benim menu yalan oldu, sabahki gevrekler tutmadı, aclık krizim tuttu, kepekli makarna yedim peynirle recelle falan,

yeni menum de 1200 kcal 50 kb aldım
50 iyi tatlım niye üzülüyonki zayıflamak isteyenler önce 50ye sonra 30-40a düşürüyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…