Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gerçekten iyi program.
Bak imsevalcim, kb miktarını gördün mü?
Şimdiden 102 olmuş.
Kilo vermek için 50 diyor muska maksimum.

Kızlar bu arada, pek çoğumuz gramları yanlış ölçüyoruz bence.
Aklınıza takılan bir şey olursa sorun, ölçeyim.
1 kaşık yoğurt kaç gram gibi ölçüyü gram olarak verebilirim size.

benim akşama protein yemem gerekiyor sadece di mi muskacım çoktan 101 gr oldu kb :KK43:

bu karbonhidrat gramını karbonhidrat puanına nasıl çeviriyoruz onu bilen var mı o_O

hadi bi el atın bana da çözeyim şu karbonhidrat sayma işini :KK53:

benim akşama protein yemem gerekiyor sadece di mi muskacım çoktan 101 gr oldu kb :KK43:
Tabii protein alsan daha iyi olur ama çok olmus hakkaten ya..
bu karbonhidrat gramını karbonhidrat puanına nasıl çeviriyoruz onu bilen var mı o_O

hadi bi el atın bana da çözeyim şu karbonhidrat sayma işini :KK53:
Hiçbirşeyi hiçbirşeye çevirmiyorsun orada zaten direk kb birimi yazıyor. Bu gram işini kollontai çıkardı nerede o kızcam ona!!
İmsevalcim, farklı bir puana çevirmen gerekmiyor ki.
Oradaki Kb değeri, direkt hesapladığımız değer.
Hay çok yaşa arkadaşım eveet hedefciğimin dediğinden.....:KK5:

Ya bu dogru mu? Inanamiyorum, daha da hurma agzima surmem :(

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 47
0 kbliler: Yumurta, ton balığı, et, döner, tavuk, hindi,tavukburger,çeçil peyniri
1 kbliler (100grmında) : 6 çorba kaşığı lor peyniri, salam sosis, sucuk, pastırma, beyaz peynir, kaşar peyniri, 1çorba kaşığı mayonez, 200 gr ekmeksiz köfte,10 zeytin, 20 leblebi, 1 çorba kalığı yoğurt

Kızlarrrrr acillll fikrinize ihtiyacım var !!!!!!!!!
Aslında öğretmenim fakat bu yıl idarecilik yaptım. Malum öğretmenlere tatil oldu şuan idareciler çalışmaya devam ediyor. Çalıştığım yer kendi memleketim eş durumu atamaları ağustosta. Eşim ve evimse farklı bir ilde. 8-9 saat uzaklıkta. Kısaca durumum bu gelelim asıl soruya :)
Sizce idarecilikten istifa edip yeni memleketime mi gitmeliyim. Oraya eşime evime alışmak için.
Yoksa atamalara kadar rapor izin arada çalışma şeklinde bu süreci geçirmeli miyim. Bilemedim gitti :(

1 küçük domates : 2,5
1 " salatalık : 2,2
4 yaprak kıvırcık-marul : 2
500gr karpuz:20
500 gr kavun : 18
10 kiraz :9
100gr çilek :8
1 kayısı :1
1 elma : 16
1 mandalina: 9
1şeftali: 12
1 limon : 6
250 gr taze üzüm: 22
100 gr yeşil erik: 6
1 tane tatlı erik (mürdüm) :4
1 muz (büyük) :22
1 portakal:17
10 fındık:2
5 badem:3
5 kaju:2,5
100 gr fıstık:12
100 gr kuru üzüm:38

Kızlarrrrr acillll fikrinize ihtiyacım var !!!!!!!!!
Aslında öğretmenim fakat bu yıl idarecilik yaptım. Malum öğretmenlere tatil oldu şuan idareciler çalışmaya devam ediyor. Çalıştığım yer kendi memleketim eş durumu atamaları ağustosta. Eşim ve evimse farklı bir ilde. 8-9 saat uzaklıkta. Kısaca durumum bu gelelim asıl soruya :)
Sizce idarecilikten istifa edip yeni memleketime mi gitmeliyim. Oraya eşime evime alışmak için.
Yoksa atamalara kadar rapor izin arada çalışma şeklinde bu süreci geçirmeli miyim. Bilemedim gitti :KK43:
Sakın istifa etme. atamaları bekle nasıl olsa alışacaksın acele etme izin rapor hallet... (Bence..)

Back
X