- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.801
imsevalcim menu biraz kabarık olmamıs mı? ketcap mayonez pasta!!!! yuruyus iyi olmus ama :)
blanchecim iyi tatiller simdiden, hareketli olursun zaten tatilde, bu arada ben kb hesaplarken kalori de hesaplıyorum oyle ucmasın diye
o zaman afiyet bal seker olsun :)canım o ketçap mayonezleri nuggetları falan bile yiyemedim ya hepsini benim kız yediben nuggetların en zararlı kısımlarını kabuklarını yedim ama çıkarmayı unutmuşum listeden sosları valla bir yudum bile yemedim
ama öğlen ki nuggetları yedim tabisi 6 adet yedim
pasta da doğum gününe gittik ondan oldu yoksa yemem
kilom sabit çok şükür ki
anaaa 50 yi geçmemiş mi bende ne var ne yok yedim dediydim çokm mutlu oldum şimdi
daha bir haftam var ama, ilk verdiğim kilolar sudandı da kilom mu yerleşiyor bilemedim ki... beklemedeyim tartıda 58 li kiloları görmek için sabırsızlanıyorum.regli dönemin falan yaklaşıyorsa ondan olabilir canım
Kaptanım telefonunu bulabildin mi?
Amelia, nazar değmesin bu sıralarda aktifiz gerçekten.
İmsevalcim durumun ne rakibem? Yarın ilk skorumuz ortaya çıkacak.
Bu arada, bu fat secret var ya, widgetını ana sayfaya aldım. Tableti açtığım anda( Ben pek telefon kullanmıyorum. Neredeyse tüm işlerim mailler üzerinden hallediliyor. Yani, ya bilgisayar ya tablet her an elimin altında. O nedenle en çok kullandığım şeye yükledim.) ana ekranda bugün kaç kalori aldığım gözüküyor. Tavsiye ederim.
Kaptanım telefonunu bulabildin mi?
Amelia, nazar değmesin bu sıralarda aktifiz gerçekten.
İmsevalcim durumun ne rakibem? Yarın ilk skorumuz ortaya çıkacak.
Bu arada, bu fat secret var ya, widgetını ana sayfaya aldım. Tableti açtığım anda( Ben pek telefon kullanmıyorum. Neredeyse tüm işlerim mailler üzerinden hallediliyor. Yani, ya bilgisayar ya tablet her an elimin altında. O nedenle en çok kullandığım şeye yükledim.) ana ekranda bugün kaç kalori aldığım gözüküyor. Tavsiye ederim.
Ay kizlar ben oglen cis cis.
Sabah kahve sadece.
Oglen ise
3 top dondurma
1 buyuk kornet
Peynirli mantarli tavuk
1.5 orta boy patates kadar da firinda patates
Aksami pas gececegim ya kb'm uctu
sahura kalkmak her açıdan en iyisi kaptanım ama sahurda çok erken yani.. insan ne yattığını biliyor ne bişey.. eşimde beni kaldırmıyor artık çok şükür kendi yiyor yatıyorayy evde masanın üzerinde unutmuşum nasıl büyük bir eksiklik hissettim sormayın yaa neyse öğleyin küçük oğlanın doğumgünü ve veda partisi için pasta yaptırdım onu kreşe bıraktım ordan eve geçip cebimi aldım 1 haftadır oruç tutmayınca bugün felaket uykum var sahur perişan etti beni yaa eşim ne güzel tutmuyorken oruç kendisi kalkıp yiyip yatıyordu
bende diyorum sahura kalkmadan yesem yatsam ama sahur da sünnet arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?