- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #142.781
Ama olmazki seni zayıflatırsa bende yacaktım. Saka tatlım saglıgın daha onemli.Ben diyeti bozdum ya, araba kullanirken basim dondu
Ben en iyisi 1000 kalori 50 kb devam arti spor tabii :)
Harika, fazla fazla da hesaplasam ne kalori ne kb dolmus gece 2 top dondurma hakkın var cikolata sossuz ama.bugun ki menum
sabah
yumurta
zeytin peynir domates sucuk recel
2 dilim cavdar
aksam
1 kasık corba
7 kofte
1 cavdar
kalori kb hesabı yapmadım
su 2 lt
spor yarım saat yuzme
Tatlım sekeri once bire dusurup yok et hayatından menun iyi ama yeme zamanların yanlıs, aksamki ekmegi ogleye alıp 1 dilime dusurursen sen sevinirsin :)Herkese iyi akşamlar :)
Bugünkü menüm biraz karışık ama ilk günlerim zamanla düzene girer inşallah...
* 40 dakikalık yürüyüş
* muz ve 1 bardak süt
* 20 dakikalık aerobik
* sabah: 1 bardak çay (2 şekerli), 2 dilim çavdar ekmeği, domates, salatalık, roka, maydanoz , dereotu, nane, biraz zeytinyağı, biraz lor, birkaç zeytin, yeşil biber
* 1 avuç çiğdem
*öğlen: 2 kaşık taze börülce, yoğurt ve elmalı soda
* 5 dakikalık trambolinde zıplama
*akşam: bir kase mantar çorbası, 2 kaşık börülce yemeği ve yoğurt. 2 dilimde ekmek
* yarım saatlik yürüyüş
Az şekerli türk kahvesi ve 4 parça bitter çikolata
Tabiiki sizin yorumlarınızla daha iyi menüleri olacaktır ilerki günlerde :)
Afiyet olsun tatlım.menum 1240 kalori 40 kb guzeller :) o kadar kacamak yaptıgımı dusundum bugun yine de fena olmamıs :) aksam da iki kucuk dilim kavun yedim :)
kaptanım fat secret e üye ol sende yediklerini gir değerlerini hesaplasın bakalım bana çok görünmedi o kadardünki menüm
sabah
2 üçgen peynir
2 dilim salam
öğle
1 dilim salam
1üçgen peynir
1 etimek
ara
2 kayısı
4 kiraz
akşam
1/2 kase şehriye çorbası(10)
2 köfte 1 dilim patates fırında (patates 5 kb olsa köfte ekmekli idi bilemedim)
2 lokma pide
1 lokma patlıcanlı yoğurt
öğleden sonraki araya kadar 47 kb hakkım vardı ama sanırım akşamki meyveler çorbalar patates ekmek bitti tüm hakkım
Dünkü Menüm
Eki Görüntüle 1571064
bugün menümü bilmiyorum misafirliğe gidicez çünkü onu da yarın sabah yazarım. sabah iki yumurta 3 zeytin 1 kk peynir yedim. öğlen için hiçbir fikrim yokbelki yemem hiç
Ya da misafirlikte sadece et ye mesela, yesillik ya da.Dünkü Menüm
Eki Görüntüle 1571064
bugün menümü bilmiyorum misafirliğe gidicez çünkü onu da yarın sabah yazarım. sabah iki yumurta 3 zeytin 1 kk peynir yedim. öğlen için hiçbir fikrim yokbelki yemem hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?