Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben diyeti bozdum ya, araba kullanirken basim dondu

Ben en iyisi 1000 kalori 50 kb devam arti spor tabii :)
Ama olmazki seni zayıflatırsa bende yacaktım. Saka tatlım saglıgın daha onemli.
bugun ki menum
sabah
yumurta
zeytin peynir domates sucuk recel
2 dilim cavdar
aksam
1 kasık corba
7 kofte
1 cavdar

kalori kb hesabı yapmadım
su 2 lt
spor yarım saat yuzme
Harika, fazla fazla da hesaplasam ne kalori ne kb dolmus gece 2 top dondurma hakkın var cikolata sossuz ama.
Tatlım sekeri once bire dusurup yok et hayatından menun iyi ama yeme zamanların yanlıs, aksamki ekmegi ogleye alıp 1 dilime dusurursen sen sevinirsin :)

Bende menu bildirimi yapayım.
Sahur: 1 dl kız cavdar ekmegi (5)/2 has yumurta (0)/ yarım kk peynir (0,5)/ yarım kk kasar (0,5)
İftar : 1 kasık kıyma yarım domates ceyrek biber 1 yumurta akından menemen (1,5)
Salata (2) 1 minik tulumba (9)
1 minik sigara boregi (6)
Toplam kalori 407/ kb 24,5
Spor 30 dk yuruyus

12: 2 haslanmis yumurta

16.00: 1 haslanmis yumurta

17.30: 50 g karisik kuruyemis

20.00: biftekli salata

Total kalori: 1000, kb: 14 kuruyemisten, 20 de salatadan olsa : 34 :)

Fazla fazla soyluyorum tabii.

Kuruyemis de 50 g degildir ama fazla fazla yazdim :)

Su: 3lt spor: 50 squat

günaydınlar cep telefonumu bulamıyorum dua ediyorum evde kalmış olsun onun telaşı ile uğraşıyorum kolay gelsin hepinize
bu arada benim kb diyeti yalan oldu

dünki menüm
sabah
2 üçgen peynir
2 dilim salam
öğle
1 dilim salam
1üçgen peynir
1 etimek
ara
2 kayısı
4 kiraz
akşam
1/2 kase şehriye çorbası(10)
2 köfte 1 dilim patates fırında (patates 5 kb olsa köfte ekmekli idi bilemedim)
2 lokma pide
1 lokma patlıcanlı yoğurt
öğleden sonraki araya kadar 47 kb hakkım vardı ama sanırım akşamki meyveler çorbalar patates ekmek bitti tüm hakkım

Dünkü Menüm

bugün menümü bilmiyorum misafirliğe gidicez çünkü onu da yarın sabah yazarım. sabah iki yumurta 3 zeytin 1 kk peynir yedim. öğlen için hiçbir fikrim yok belki yemem hiç

kaptanım fat secret e üye ol sende yediklerini gir değerlerini hesaplasın bakalım bana çok görünmedi o kadar

Olmamis, cik cik

Pasta, pogaca. Keske et, meyve yeseymissin.

Bir de nuggettan bence bisi olmaz da ketcap mayonez olmamis

Neyse, bugun toparlarsin; bence aksam yemegini pas gec yarin tartiya guzel yansisin :)

Asil ben simdi 12 gun tatile cikiyorum haftaya persembe, bol bol yuzerim yururum de zaten.

Yemeklerimden de kisamam ama ekmek, tatli yemeyecegim hic; oyle planliyorum.

Kb'ye devam edebilirim, kalori biraz belki artsa da :)

imsevalcim menu biraz kabarık olmamıs mı? ketcap mayonez pasta!!!! yuruyus iyi olmus ama :)
blanchecim iyi tatiller simdiden, hareketli olursun zaten tatilde, bu arada ben kb hesaplarken kalori de hesaplıyorum oyle ucmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…