- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.261
ooo bijom süper branzlaşmışsın sen yaa. rsimleri gördüm harika olmulsun tısım. ceylanıda gördüm heheheheheh:)))
Epilixir Numune Dağıtım Grubu (20 Şanslı Üyeyi Seçiyoruz) - Sayfa 6 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
tıslarr bakın bii bedava numune dağıtımı var şartlarınız uyuorsa gelin hele :))
canım merhaba tebrik ediyorum inşallah kilolarının hepsini vereceksin ve hayatına yeniden bir başlangıç yapacaksın sen herşeyin en güzelini hakediyorsun rabbimde senin hayatından çirkin olan şeyleri ayıklamana yardım ediyor canım kilo konusunda da azimli ol yeter sen başaracaksın ben inanıyorum tatlımselamlar takım !
biraz göz attım da yazdıklarınıza,herkesin iştahı açılmış.
bijom maşallah iştaha inat,64 leri görmüşsün,ya darısı başıma...
tabu , coco üzülmeyin kızlar,arada iştah gelip dağıtır herkesi,normaldir...geçer..
bu arada boşanma davası açıldığından beri(3 hafta oldu) 4 kilo gitti, üzüntüden yemiştim ve çok kilo almıştım,söylemeye utanıyorum....ama verdim ve hiç kaçamak yapmıyorum.
kallisim,mehalim,canzim sizleri de öpüyorum...sevgiler
canım artık sona az kaldı regliden sonra 5 gün diyetiylede baya kilon gider canım bende o diyeti yapmayı istiyorum ama yarın annenmler geliyor manisadan salı gününe kadar kalıcaklar onlar gidincede ramazan başlıyor artık ramazan sonrası yapıcam ben benim tek sıkıntım ramzanda kilo almamak inşallah başarabilicem kendime söz verdim iftarda az birşey yiyip orucumu açıcam sonrasında yürüyüş bandında 30 dk yürücem ve sonrasında yemek yemeyi istiyorum bakalım bu programıma uymak istiyorumaah ah 64 leri gördüm tebrik edenlere çok teşekkürler ama bugün yaş pasta yedim bi dilim bi de bi dilim börek :bbo: bu regl adamı mahvediyo dicem ama bana da bişeyler oldu biraz bıktım galiba.
reglim bitince 5 gün 5 gıda diyetiyle sahalara hızlı bir dönüş yapmayı planlıyorum. ama bugünlerde kaçamak yapmamaya söz veremiyorum arkadaşlarımmmmmmm :sinifsinif:
günaydın CADIARZU CADIARZU :uhm: :bbo:
ayy açılmış halim o mehalim kaydirigubbakcemile3 ben de kütahyaya gelince farkettim bu kadar bronzlaştığımı :1rolleyes:
yakaladın beni o topikte haaa çooook mutlu oldum Şeniz
sağol valla canım ben hiç begenmedim orda kendimi :umursamaz:
ceylan çok şekerdir minik kuzum o benim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?