Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy açılmış halim o mehalim kaydirigubbakcemile3 ben de kütahyaya gelince farkettim bu kadar bronzlaştığımı :1rolleyes:

yakaladın beni o topikte haaa çooook mutlu oldum Şeniz

Son düzenleme:
yorumumu yaptım geldim
çok şeker çıkmışsınız hepiniz
sen de muhteşem görünüyorsun Bijom
karamel olmuşsun :)

canım takımım merhabalar herkeslere selam olsun hepinizi çok çok öpüyorumm
canım merhaba tebrik ediyorum inşallah kilolarının hepsini vereceksin ve hayatına yeniden bir başlangıç yapacaksın sen herşeyin en güzelini hakediyorsun rabbimde senin hayatından çirkin olan şeyleri ayıklamana yardım ediyor canım kilo konusunda da azimli ol yeter sen başaracaksın ben inanıyorum tatlım
canım artık sona az kaldı regliden sonra 5 gün diyetiylede baya kilon gider canım bende o diyeti yapmayı istiyorum ama yarın annenmler geliyor manisadan salı gününe kadar kalıcaklar onlar gidincede ramazan başlıyor artık ramazan sonrası yapıcam ben benim tek sıkıntım ramzanda kilo almamak inşallah başarabilicem kendime söz verdim iftarda az birşey yiyip orucumu açıcam sonrasında yürüyüş bandında 30 dk yürücem ve sonrasında yemek yemeyi istiyorum bakalım bu programıma uymak istiyorum
zemuszemus zemuszemus zemuszemus
günaydın CADIARZU CADIARZU :uhm: :bbo:

canım merhabalar seninde regli öncesi olduğu için kilo yükssek çıkıyor sonra düzene giriyor canım tatlı isteği artıyor ama kendimizi tutmak lazım en azından meyve ile gidermek daha masum oluyor zemuszemus zemuszemus zemuszemus
ayy açılmış halim o mehalim kaydirigubbakcemile3 ben de kütahyaya gelince farkettim bu kadar bronzlaştığımı :1rolleyes:

yakaladın beni o topikte haaa çooook mutlu oldum Şeniz

canım fotolar çokk güzel çıkmış sende çok hoş hatunsun canım kilo fazlalığı denen birşey kalmamış bence maşallah sana tatlımm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sağol valla canım ben hiç begenmedim orda kendimi :umursamaz:

ceylan çok şekerdir minik kuzum o benim opuyorumnanaktan

herkese günaydın canlarım....bnm durum aynı...bir hafta çabala çabala veremediğim gibi 2 gün görebildiğim sonuç yok oldu....93 leri görmüştüm ama üzgünüm noldu nie oldu bilmiorum biçok sebebi var....

ramazana kdr 90 olmalıydım hedefe ulaşamadım....:umursamaz:

93,9 çıkıorum ama gerek yok 9 a mafoldumben

sadece 94....bu haftam boşa gitti

fıstıklar günaydın umarım herkesler iyidir, bir kaç saat işim var 13. takımın bildirimide bugün bana ait hepsini birden halledeceğim şu an elleyemiyorum haber vereyimde merak etmeyin dedim hepinizi öper ve kaçarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…