Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kizlar ben geldim :sm_cool: 2 saat once girdim evime izin bitti dondum 3 gundur yollardaydik sag salim ulastik evimize
ne cok ozledim sizleri bilemezsinizopuyorumnanaktan

ben simdilik cikiyorum canlarim valizler ortada iyi guzel tatil geldi gectide telasesi haala suruyo
bi ara bol bol konusuruz
birde kotu haberim var 1 ay boyunca hic tartilmadim geldigimde ilk tartiya ciktim birde ne gorim cok kilo almisim coooook
ne yapicam bilmiyorum cok cok uzgunum offf offf biraz once kilo veren arkadaslarimi gorunce kendimden cok utandim giderken biraktigim rakami bir daha nasil goricem bakalim
simdilik herkezi opuyorum

Selam kızlar birinci olmuşsunzu eferim sizee

asyam gelmiş hoşgelmiş çok ösledik seni canım :)))

Kallisim sefgilim nasılsın bakım . bugun çok yoğundum girmedim girdiysemde baktım kaçtım ...

SLM KIZLAR BEN HÜRSULTAN 14.TAKIMDAYIM BU HAFTA BıR YARIŞMA YAPTIK ARAMIZDA BEN 700GR VERDıM AMA YıNEDE KAYBETTıMmafoldumben BU YÜZDEN CEZALIYIM ÇOK ŞıŞKOYUM AMA BıR HAYLı SEVıMLıYıMsositososito

hosbuldum canlarim tebrikler hepinize birinci olmussunuz
ben yeniden toparlanmya basladim bugun den itibaren
ben yokken bayaa magazin birikmis posta kutusunda aksam yemeginden sonra butun guzel kizlarin resimlerini yirtip dolaba astim bile bide yarin sabahtan itibaren gunde kac km yurudum kac adim yaptim kac kalori kaybettim onuda yazicam adimsayar almistim izne gitmeden birgun once artik kullanmaya basliyim onu
mehalim kallisim canlarim eger mumkunse ben onumuzdeki cuma kilo bildirimine baslayayim fazla vakit kaybetmeden su uzerumdeki fazlaliklari atayim
butun takimimimdan bana uygun ceza bulup vermenizi isterim kendimi cok suclu hissediyom
simdilik herkeze iyi geceler ciktim ben

kac kiloyla dondugumu yazmayi unuttum 74 kiloyum su an kizlar cok ozur dilerim sizden bu kiloyla dondugum icin soz en kisa zamanda vericem hepsini
yarin gorusuruz optum hepinizi

herkese günaydın a.s.
demek birinci olmuşuz haa :teytey: süperiz..

asyacım hoşgeldin canım çok özledik seni yokluğun baya belli oldu. kilolarına da üzülme yerleşmemiş kilolar onlar hemen giderler yerimseniben

ben bi listelere bakim delikafadulden

anaaam kimseler gelmemiş sabahtan beri :1shok: ee normal ramazana kadar gezdiniz gezdiniz sonra biraz zor olacak kaydirigubbakcemile3 burası bugün çok sıcak, eşim köy düğününe gitti geceye kadar yalnızım. yemek yemek istemiyor canım atıştırıyorum sabahtan beri. ne zararlı ne zararsız olacak şekilde cokacimcoook

hosbuldum tatlim sen ne kadar guzel yol aldin oyle ciceklere cok az kaldi masallah sana reyhan ablam gelince al sunu tak bir tarafina diycek sen simdilik benimkini takadur ablaminkinide takarsin gelince afferin kiz sana vallahi cok azimlisin cok iradelisin canim

benim kilolara gelince insallah cabuk giderler dedigin gibi gitmeliler zaten kot pantalon aldim kendime bugun
onu giyip size poz vermem lazim bayramda baska caresi yok erkenden alakoydum ona bakip hirs yapim kaydirigubbakcemile2diye ne yapayim
kilo almamda sucun buyugu bende ama insan kendi evinde kendi mutfaginda olmayinca diyet olayi cok zor oluyo biz mesela bir ay boyunca hep kayinvalidemlerlen birlikteydik onun evinde kaldik hem yazlikta hem koyde ve hergun yemekleri kayinvalidem pisirdi e boyle olunca insan ben bundan yemiycem baska bisiy yicem diyemiyo tabaga ne konuldu o nu yiyosun gorumcemde kilo aldi pantalonlari olmadi beline hep elbise giydi yazik bide yazlikta mayosunu giyip aynanin karsisina gecince ciglik atti anneme bagiriyo niye yemek pisiriyosun sismanlattin hepimizi salata yiyelim yapma yemek diyo sagolsun kayinvalidemde ozlemissinizdir sunuda yiyin bunuda yyiyin aldi basini cikti bizim kilolar iste boyle canimya ne yapayim veriyim bir an once sunlari

günaydın bayanlar öpüyorum herkesi iyi haftasonlarınız olsunopuyorumnanaktan
sanada guzel hafta sonu canim

e sende gideydin dugune kiz iyi olurdu evde yalniz napican sicakta degisiklik olurdu
bende cikayim artik cenem dustu bahceye gidecem bahce kudurmus domatesler biberler patlicanlar toplancak bide icine girilmiyo bel boyu otlar dikenler dolmus onlarda temizlencek hec canim istemiyo ama spor olsun diye yapicam boyle olunca hic zevki kalmiyo bahcenin once otlari dikenleri temizliycem birer legen yollayin doldurayim birer sepet domatesten patlicandan biberden tiklayinca alirsiniz hadi ciktim ben hepinizi optum kactimŞeniz

selam kızlar,
birinci olmuşuz maşallah,hepimizi tebrik ediyorum.
asyam da dönmüş gelmiş,üzülme canım,bijomun da dediği gibi,çabuk gelen kilo bu çabucak gider...
herkesi öpüyorum

bende gelebilirmyim..??:gitme: boyum 1.59 kilom 64 ..mafoldumben 50 kilo olmak istiorm..benide alın lütfen süper bir ortam burası..:teselli:

Selam arkadaşlar bir kaç gündr entereesen bir şekilde canım bişiler yazmak istemiyor. yavaş yavaşta takım toparlanıyor dahada güzel olacak eminim . takım analizimiz yapılmış haberiniz olsun .
Kallisim sefgülümde gelmemiş sanırım . şuanda bağ evi gibi bir yerdeyim saolsun laptop ve eşimiz teli sayesinde buraya girdim .:))
görüşmek üzere arkadaşlar

selam kızlar,
birinci olmuşuz maşallah,hepimizi tebrik ediyorum.
asyam da dönmüş gelmiş,üzülme canım,bijomun da dediği gibi,çabuk gelen kilo bu çabucak gider...
herkesi öpüyorum
cukulatam ne cok ozledim bu takimi bilemezsin insallah gider canim kilolaar bende seni optum kocaman

bende gelebilirmyim..??:gitme: boyum 1.59 kilom 64 ..mafoldumben 50 kilo olmak istiorm..benide alın lütfen süper bir ortam burası..:teselli:
hosgeldin loli$ gel tabi en tatli takima dustun bakma simdi herkez tatilde buralar azcik sakin ama herkes toplandiginda oyle guzel bir ortam oluyoki anlatamam cok ozel bir takimdir 5. takim

mehalimcim canim bisiyler yazmmak istememenin sebebi takimin sakinligindendir az kaldi herkez toparlaninca yine sayfalar akacak yetisemiyeceksin konulara gecmise oku oku bitiremiyceksin soylenip duracaksin gorursun az konusun diyea.s bak yeni kizlar gelmek istiyo yavas yavas hareketleniyo takim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…