- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.281
Selam kızlar birinci olmuşsunzu eferim sizee
asyam gelmiş hoşgelmiş çok ösledik seni canım :)))
Kallisim sefgilim nasılsın bakım . bugun çok yoğundum girmedim girdiysemde baktım kaçtım ...
hosbuldum tatlim sen ne kadar guzel yol aldin oyle ciceklere cok az kaldi masallah sana reyhan ablam gelince al sunuherkese günaydın a.s.
demek birinci olmuşuz haa :teytey: süperiz..
asyacım hoşgeldin canım çok özledik seni yokluğun baya belli oldu. kilolarına da üzülme yerleşmemiş kilolar onlar hemen giderler yerimseniben
ben bi listelere bakim delikafadulden
sanada guzel hafta sonu canimgünaydın bayanlar öpüyorum herkesi iyi haftasonlarınız olsunopuyorumnanaktan
e sende gideydin dugune kiz iyi olurdu evde yalniz napican sicakta degisiklik olurduanaaam kimseler gelmemiş sabahtan beri :1shok: ee normal ramazana kadar gezdiniz gezdiniz sonra biraz zor olacak kaydirigubbakcemile3 burası bugün çok sıcak, eşim köy düğününe gitti geceye kadar yalnızım. yemek yemek istemiyor canım atıştırıyorum sabahtan beri. ne zararlı ne zararsız olacak şekilde cokacimcoook
cukulatam ne cok ozledim bu takimi bilemezsin insallah gider canim kilolaar bende seni optum kocamanselam kızlar,
birinci olmuşuz maşallah,hepimizi tebrik ediyorum.
asyam da dönmüş gelmiş,üzülme canım,bijomun da dediği gibi,çabuk gelen kilo bu çabucak gider...
herkesi öpüyorum
hosgeldin loli$ gel tabi en tatli takima dustun bakma simdi herkez tatilde buralar azcik sakin ama herkes toplandiginda oyle guzel bir ortam oluyoki anlatamam cok ozel bir takimdir 5. takimbende gelebilirmyim..??:gitme: boyum 1.59 kilom 64 ..mafoldumben 50 kilo olmak istiorm..benide alın lütfen süper bir ortam burası..:teselli:
mehalimcim canim bisiyler yazmmak istememenin sebebi takimin sakinligindendir az kaldi herkez toparlaninca yine sayfalar akacak yetisemiyeceksin konulara gecmise oku oku bitiremiyceksin soylenip duracaksin gorursun az konusun diyea.s bak yeni kizlar gelmek istiyo yavas yavas hareketleniyo takimSelam arkadaşlar bir kaç gündr entereesen bir şekilde canım bişiler yazmak istemiyor. yavaş yavaşta takım toparlanıyor dahada güzel olacak eminim . takım analizimiz yapılmış haberiniz olsun .
Kallisim sefgülümde gelmemiş sanırım . şuanda bağ evi gibi bir yerdeyim saolsun laptop ve eşimiz teli sayesinde buraya girdim .:))
görüşmek üzere arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?