- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.301
ayyy ne guzel coco cum yaa hedefe 1 adim kalmis insallah bizde gorelim o gunleri ama sen bijomun dedigi gibi hep ugrarsin demi bizi kontrole gelirsin kim ne kadar vermis diyegünaydın bayanlar
umarım hepiniz çok çok iyisinizdirkaydirigubbakcemile5
bu son haftam takımda:kedi:
vallahi bitmiyo bijom :sm_confused: iyiki gitmeden halilari yikamisim temizlemisim evi yoksa hec basa cikamayacakmisim gelelden sadece camasir,-tatlicadiarzu- utu ,bahce ,yemek bile yapamiyom esim yapiyo sagolsun oda ise basliycak bugun yemekte bana kaldi bugunden sonra sadece camlar slincek cunku cok kirlenmislergünaydınn a.s.
cococum takımda son haftan da özlettirmiceksin kendini buralarda olacaksın di mi :sinifsinif: off hep beraeber kilo verme işi güzel, hedefe yürümek güzel de bu mezuniyetleri hiç sevmiyorum :umursamaz:
asyacım iş güç bitmez senin şimdi tahmin ediyorum yani 1 haftada anca kendine gelirsin. zaten ramazan falan derken hep bi koşturmaca canım kolay gelsin. biber ve domateslerden istiyorum adres vereyim mi :roflol:
biz de dün evde kalan eksikleri falan tamamladık, artık ramazana hazırızzvalla menümü şöyle yapmayı planlıyorum..
sahurda: 2 tane kepek ekmeğe beyaz peynirli tost, domates, salatalık, zeytin, haşlanmış yumurta, çay bazen de karpuz
iftarda: çorba, az yağlı az salçalı sebze yemeği veya 5-6 köfte, yoğurt, salata, 1 dilim ekmek
iftardan birkaç saat sonra: meyve veya dondurma
varsa öneriniz beklerim arkadaşlarımm kaydirigubbakcemile5 su işi biraz zor olacak ama artık biraz azaltırsak bişey olmaz sanırım..
3 kilom kaldı, ramazanda o da giderse ne güzel olur beeeeeeeeee kaydirigubbakcemile2
hosbuldum canzim basladim hemen dikkatvereliniortak edip bol su icmeye bakalim insallah veririm canimsevgli takımıma kocaman günaydınlar tebrik ediyorum arkadaşlar birinci olmuşuz
asyacım hoşgeldin kilolarına üzülme artık hemen kıolları sıva ve diyete devam canımm
gelinim finalde basarilar dilerimde sehir degildir senin canini acitan birileridir aslinda ama takma kafanagünaydııın=) perşembe günü finalim var. sonra burdura dönücem. hiç dönmek istemezdim ama gerçekten bu sefer bir an önce gitmek istiyorum bu şehirden. bu şehir benim canımı acıtıyor biraz..
beyzusum hosgeldinbuyrunnnnnnnnn bak bijom yapmis bir menu ramazan a hazirlik ben henuz vakit bulamadim nasil bir onlem alirim bilmiyom:uhm: bakalim hele bir tam hazirligimizi yapakta paylasiriz neler yapilir edilir:1rolleyes:Merhaba güzel hanımlar......
Hatırınızı sormaya ve iyi dileklerimi sunmaya geldim....
Ramazanla ilgili fikirlerinizide merak ediyorum.Ne gibi önlemler düşünüyorsunuz...
Mutlaka fikrini yazan olmuştur.Bir bakayım.a.s.a.s.
hosgeeeeeeeldinbuyrunnnnnnnnn caniiiim dinlenmene bak canim bol konusuruz nasil olsa optum kocaman kizlara selam soyleŞenizfıstıklar evime geldim çok yorgun vede argın vaziyette henüz kapıdan girdim haber vereyim dedim toparlanır toparlanmazda geçmişi okur yazarım..
asya geldi kallisim de evine vardı. yavaş yavaş toplanıyoruz bakıyorum kaydirigubbakcemile2
bu arada sportie nerelerde bilen var mı :uhm:
Selama rkadaşlar bizimde okullar açılacak az kaldı bugun çarşıya çıkıp kendime düz taban bir ayakkabı alacam okul için malum . sonraa yarın doktora gidicem şu kadın doğum uzmanına gliforu soracam bana neden vermedin diyede ağlıcam :)))
hadi görüşürüz şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?