- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.321
tekrar hosgeldin kolay gelsin canim ayni durum bendede var kallisim hala dinlenebilmis degilim bahcede yoruyo beni azcik evide ne kadar toplasam ayni oluyo cocuklar evde olunca is bitmiyogeldim geldim amanin bir yorgunluk sormayın gitsin dinlenemiyorum bir türlü dünden beri... kaç gündür orada bir koşturmaca vardı en son günde büyük yeğen ve benim 2 kızı alıp alışverişe gittik kendime değilde yaz sezon indiriminden çocuklar için yararlanalım dedik istinyeparkta dolştık akşamı ederek ayaklarıma karasular indi derlerye sonrada eve dönüş derken çok yorulmuşum her yanım ağrıyor, evin halinede baktım 2 günde ancak çıkarım içinden bugün fazla iş yapasım yok ama kociş, yırtık ve spike evi batırmayı başarabilmişler bu sefer el birliği yapıp...
biraz dolanıp işlere başlıyayım arada dinlenme molalarında uğrarım...
ohhh afiyet olsun balim debelen bakalim yatakta bende gencken bekarken cok severdim yatakta debelenmeyi ama babam cagirir kötükedihüsodurur erkenden kahvalti isterdi hic rahat vermezdi simdi de hic firsatim olmuyo cocuklardan kocadan bugunleringünaydın canlarım=) bugun ödül olarak yumurta kırdım sabah kahvaltısına kendime=) bu haftanın ödülü bu.. malum günlerdir lahana yemekten içim dısıma cıktı.. ara öğün olarak da 1 tane muz yedim.
müzik indiriyorum şimdi netten. biraz daha yatakta debelenip spora gidiciğim. mock!
keyifler guzel hosgeldinbuyrunnnnnnnnn nerdesin bir haftadir kiz biz teee izinlerden donduk kimseler yok takimi yalniz birakmi$siniz olmadi olmadiGünaydınlar takımım 1 haftadır giremiyordum Nasıl keyifler ..
selam canim ayakkabinin en guzelini alip gule gule giy canim doktordan donuncede bizede soyle neden vermemis vereceginiSelama rkadaşlar bizimde okullar açılacak az kaldı bugun çarşıya çıkıp kendime düz taban bir ayakkabı alacam okul için malum . sonraa yarın doktora gidicem şu kadın doğum uzmanına gliforu soracam bana neden vermedin diyede ağlıcam :)))
hadi görüşürüz şekerler
bende merak ettim sportiyi ne kadar kilo verdi ne yapti traktore gittide gelemedimi kamp mi kurdu yoksam dagda bayirda yesili cok seviyoya bellimi olur sevgilisiylen kalmaya karar vermistir belkiselamlar takımcığım,
herkes dönmüş bakıyorum,ne güzel.bir tek sportie yok.onu arayayım ben bugün.
azıcık geçmişi okuyup geliyorum
eeee demek seninde kk dan karne alma zamanin geldi hayirli olsun caaanim gel seninde opem Şeniz heh allah bizede nasiiip etsin insallahcanlarım ciğerlerim
şu an güzel bir haber almış bulunmaktayım KAllisimden
benim de karnem olacakmış opuyorumnanaktan
yaa şimdiye kadar bilmem ne kadar karnem oldu ama yine de heyecanlıyım
mesaim bitti bitecek sizi öper koşar giderim artık ben.
kadisim gelmis hosgelmis benim gibi kilolari almista gelmis aaaah aaah bende kilo alip geldim kadisim izinde ne yapsam nasil yapsam dusunup durun bide yorgunluk varya tam yeme duzeni kuramadim daha bakalim ramazanda ne yapicam hayirlisi insallah guzel bir duzen kurar devam ederiz hep beraberselam bayanlar
bir mezun daha mı var
hayırlı olsun
ramazandan sonra aranızdayım
ramazanda zaten kilo almam ben ama vermeye de çalışmayı düşünmüyorum
ramazanda kilo almamanın en güzel yolu sahura kalkmamaktır bence
ee evli bayanlar ben gibi mecbur kalkacaktır
kalksa bile hoşaf gibi sıvı yiyeceklerle geçiştirmeliler
biraz saglıksız gibi görünsede yeyip yatıca kilo almak kaçınılmaz
ve iftarda
bir kase çorba içip yarım saat beklenmeli
sonra 3 kaşık yemek 3 kaşık pilav yogurt vs ekmek 1 dilim
1-2 saat sonra meyve mutlaka
bu kadar ve bol su
benim programım şimdilik
kolay gelsin hepinize
canlarım ciğerlerim
şu an güzel bir haber almış bulunmaktayım KAllisimden
benim de karnem olacakmış opuyorumnanaktan
yaa şimdiye kadar bilmem ne kadar karnem oldu ama yine de heyecanlıyım
mesaim bitti bitecek sizi öper koşar giderim artık ben.
keyifler guzel hosgeldinbuyrunnnnnnnnn nerdesin bir haftadir kiz biz teee izinlerden donduk kimseler yok takimi yalniz birakmi$siniz olmadi olmadilmaz: bidaha olmasin neyse hosgeldin tekrar canim
selam bayanlar
bir mezun daha mı var
hayırlı olsun
ve iftarda
bu kadar ve bol su
benim programım şimdilik
kolay gelsin hepinize
selamlar takımcığım,
herkes dönmüş bakıyorum,ne güzel.bir tek sportie yok.onu arayayım ben bugün.
azıcık geçmişi okuyup geliyorum
selamlarrrr, kimseler yok ama :)) olsun..
kızımın ilk eleme sınav sonucunu aldım şimdi off kocaman bir liste çok kalabalıklar yine( ilk elemeyi başarıyla geçti bu sabah girmişti sınava hemen trene atladı yarın sabah istanbulda girecek sonra dönüp cuma burada tekrar ve sonra hemen istanbula dönecek amanin yazarken yoruluyorum beynim döndü, allahım hayırlısıyla güzel haberlerini yazayım çok heyecanlı ve düşünceliyim arkadaşlar hayırlısı..
İnşallah guzel haberlerını verirsın dualarımız kızınla valla çok yoğun tempoda allah güç kuvvet versin ... Annelerın hakkı ödenmez büyüselerde bitmiyor düşünceler kaygılar..
ayy Annemi özledim:gitme:
canım benim çok sağolasına.s. valla kendimi kaptırmıyayım diyorum 2. elemeler zor oluyor ve takılıp kalabilir diye çok korkuyorum geçen yılda böyle olmuştu ay allah yazdıysa bozsun:Saruboceq:
demek anneni özledin :teselli: ay kıyamam:1hug:
Canım inanıyorum bu sefer kızın başarılı olacak İnan ve Allaha sığın.. Annem taa İstanbulda ..ayyy... :gitme:
Bijoux'mmm:sinifsinif:
allah kizimizin yaninda olsun kallisim insallah bunca cabanin kosturmanin karsiligini en guzel sekilde alir bende dua ederim bol bol sonra hep birlikte gurur duyariz kutlariz insallah:Saruboceq:selamlarrrr, kimseler yok ama :)) olsun..
kızımın ilk eleme sınav sonucunu aldım şimdi off kocaman bir liste çok kalabalıklar yine( ilk elemeyi başarıyla geçti bu sabah girmişti sınava hemen trene atladı yarın sabah istanbulda girecek sonra dönüp cuma burada tekrar ve sonra hemen istanbula dönecek amanin yazarken yoruluyorum beynim döndü, allahım hayırlısıyla güzel haberlerini yazayım çok heyecanlı ve düşünceliyim arkadaşlar hayırlısı..
allah kavustursun sizi ceylanim bende annemi doyamadan geldim turkiyeden allah saglik versinde onlara varsin azcik uzakta olsunlar ay cok duyguluyum bugunlerde yaa surekli zirlamak istiyommafoldumbenCanım inanıyorum bu sefer kızın başarılı olacak İnan ve Allaha sığın.. Annem taa İstanbulda ..ayyy... :gitme:
Bijoux'mmm:sinifsinif:
anaaa giyamam bunlara ben biz takimcek gurbetciyiz anam ne edek idare edcez artik dogdugumuz yer degil doydugumuz yerdeyiz mecburenOyy İstanbul dime bana geçen hafta ordaydım ya bu kadar bir İstanbul sevgisi olur her seferinde burnum suzlıyor denizin görüntüsü ve kokusu için:sinifsinif: bende buraya İstanbuldan geldim bak ve bir bijom bile yok :sinifsinif:
ben senin yeni nikini tebrik etmismiydim balim zor ali$cem galiba yaa degisik geldi takima ilk girdigimde kallisiminkide cok degisik gelmisti kizlarima falan anlatirken hep unutmustum onun nikinideOO güzel haberler var kalli,s sultan dan inşallah canım ya bu kadar emek ve eşsiz bir yetenek iyi yerlere gelecektir mutlaka:))
hayatım yeteneğe bakmıyor bazen malesef ki, geçen yıl kızımla aynı sınıfta okuyan ve okuldan atılmak üzere olan bir öğrenci annesi anadoluda rektördü 12 kişi kontenjanı olan bölüme 1. olarak girdi ve kız okulda her fırsatta ben 1. olacağım haberiniz yok diyordu tüm çocukları moralce çökertti bu zaten amann ülkemizdeki düzen bu işte adamı varsa hemen yapılıyor işin, valla bu yıl çok helecanlıyım aşırı hemde böyle kalbim küt küt ya olmazsa diye..mafoldumbenOO güzel haberler var kalli,s sultan dan inşallah canım ya bu kadar emek ve eşsiz bir yetenek iyi yerlere gelecektir mutlaka:))
allah kizimizin yaninda olsun kallisim insallah bunca cabanin kosturmanin karsiligini en guzel sekilde alir bende dua ederim bol bol sonra hep birlikte gurur duyariz kutlariz insallah:Saruboceq:
ooo cocom çok tebrikler canım kocaman öptüm
:teytey:Kutlayalım karneni :sm_cool:
Tebrikler :hooray:
eeee demek seninde kk dan karne alma zamanin geldi hayirli olsun caaanim gel seninde opem Şeniz heh allah bizede nasiiip etsin insallah
selam bayanlar
bir mezun daha mı var
hayırlı olsun
ve iftarda
bu kadar ve bol su
benim programım şimdilik
kolay gelsin hepinize
selamlarrrr, kimseler yok ama :)) olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?