Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canlarım ciğerlerim
şu an güzel bir haber almış bulunmaktayım KAllisimden
benim de karnem olacakmış opuyorumnanaktan
yaa şimdiye kadar bilmem ne kadar karnem oldu ama yine de heyecanlıyım
mesaim bitti bitecek sizi öper koşar giderim artık ben.

selam bayanlar
bir mezun daha mı var
hayırlı olsun
ramazandan sonra aranızdayım
ramazanda zaten kilo almam ben ama vermeye de çalışmayı düşünmüyorum

ramazanda kilo almamanın en güzel yolu sahura kalkmamaktır bence
ee evli bayanlar ben gibi mecbur kalkacaktır
kalksa bile hoşaf gibi sıvı yiyeceklerle geçiştirmeliler

biraz saglıksız gibi görünsede yeyip yatıca kilo almak kaçınılmaz

ve iftarda
bir kase çorba içip yarım saat beklenmeli
sonra 3 kaşık yemek 3 kaşık pilav yogurt vs ekmek 1 dilim

1-2 saat sonra meyve mutlaka

bu kadar ve bol su
benim programım şimdilik

kolay gelsin hepinize

tekrar hosgeldin kolay gelsin canim ayni durum bendede var kallisim hala dinlenebilmis degilim bahcede yoruyo beni azcik evide ne kadar toplasam ayni oluyo cocuklar evde olunca is bitmiyo
artik okullar acilip hersey saatli duzenli oluncaya kadar idare edicez

ohhh afiyet olsun balim debelen bakalim yatakta bende gencken bekarken cok severdim yatakta debelenmeyi ama babam cagirir kötükedihüsodurur erkenden kahvalti isterdi hic rahat vermezdi simdi de hic firsatim olmuyo cocuklardan kocadan bugunlerin kiymetini bilin en guzel gunleriniz bugunler ona gore

Günaydınlar takımım 1 haftadır giremiyordum Nasıl keyifler ..
keyifler guzel hosgeldinbuyrunnnnnnnnn nerdesin bir haftadir kiz biz teee izinlerden donduk kimseler yok takimi yalniz birakmi$siniz olmadi olmadilmaz: bidaha olmasin neyse hosgeldin tekrar canim

selam canim ayakkabinin en guzelini alip gule gule giy canim doktordan donuncede bizede soyle neden vermemis verecegini

selamlar takımcığım,
herkes dönmüş bakıyorum,ne güzel.bir tek sportie yok.onu arayayım ben bugün.
azıcık geçmişi okuyup geliyorum
bende merak ettim sportiyi ne kadar kilo verdi ne yapti traktore gittide gelemedimi kamp mi kurdu yoksam dagda bayirda yesili cok seviyoya bellimi olur sevgilisiylen kalmaya karar vermistir belki
e bikti zaaar sehrin gurultusunden kalabaligindan cukulatam hebrdar et bizede olurmu nerdeymis ne yapmis
senide opem Şeniz heh unutunca agliyosun kiziyosun tuhaf oluyosun korkuyom sonra

eeee demek seninde kk dan karne alma zamanin geldi hayirli olsun caaanim gel seninde opem Şeniz heh allah bizede nasiiip etsin insallah

kadisim gelmis hosgelmis benim gibi kilolari almista gelmis aaaah aaah bende kilo alip geldim kadisim izinde ne yapsam nasil yapsam dusunup durun bide yorgunluk varya tam yeme duzeni kuramadim daha bakalim ramazanda ne yapicam hayirlisi insallah guzel bir duzen kurar devam ederiz hep beraber

Son düzenleme:

:teytey:Kutlayalım karneni :sm_cool:

Tebrikler :hooray:

keyifler guzel hosgeldinbuyrunnnnnnnnn nerdesin bir haftadir kiz biz teee izinlerden donduk kimseler yok takimi yalniz birakmi$siniz olmadi olmadilmaz: bidaha olmasin neyse hosgeldin tekrar canim

Hoşbulduk asyam tatildeydim yoksa sizleri ihmal edermiyim şaka maka bende takımdan oldum rejim yapmasamda tatil 1kg aldırmış 52den 53 oldum tatlılardan başımı kaldıramadım herkes tatlı tabağında alırken ben yemek tabağında götürdüm :lepi:

Hadi kolay gelsin yeni programın ben bu programla aç kalırımkaydirigubbakcemile3

selamlarrrr, kimseler yok ama :)) olsun..

kızımın ilk eleme sınav sonucunu aldım şimdi off kocaman bir liste çok kalabalıklar yine ( ilk elemeyi başarıyla geçti bu sabah girmişti sınava hemen trene atladı yarın sabah istanbulda girecek sonra dönüp cuma burada tekrar ve sonra hemen istanbula dönecek amanin yazarken yoruluyorum beynim döndü, allahım hayırlısıyla güzel haberlerini yazayım çok heyecanlı ve düşünceliyim arkadaşlar hayırlısı..

İnşallah guzel haberlerını verirsın dualarımız kızınla valla çok yoğun tempoda allah güç kuvvet versin ... Annelerın hakkı ödenmez büyüselerde bitmiyor düşünceler kaygılar..
ayy Annemi özledim:gitme:

canım benim çok sağolasına.s. valla kendimi kaptırmıyayım diyorum 2. elemeler zor oluyor ve takılıp kalabilir diye çok korkuyorum geçen yılda böyle olmuştu ay allah yazdıysa bozsun:Saruboceq:
demek anneni özledin :teselli: ay kıyamam:1hug:

Canım inanıyorum bu sefer kızın başarılı olacak İnan ve Allaha sığın.. Annem taa İstanbulda ..ayyy... :gitme:

Bijoux'mmm:sinifsinif:

Canım inanıyorum bu sefer kızın başarılı olacak İnan ve Allaha sığın.. Annem taa İstanbulda ..ayyy... :gitme:

Oyy İstanbul dime bana geçen hafta ordaydım ya bu kadar bir İstanbul sevgisi olur her seferinde burnum suzlıyor denizin görüntüsü ve kokusu için:sinifsinif: bende buraya İstanbuldan geldim bak ve bir bijom bile yok :sinifsinif:

allah kizimizin yaninda olsun kallisim insallah bunca cabanin kosturmanin karsiligini en guzel sekilde alir bende dua ederim bol bol sonra hep birlikte gurur duyariz kutlariz insallah:Saruboceq:

allah kavustursun sizi ceylanim bende annemi doyamadan geldim turkiyeden allah saglik versinde onlara varsin azcik uzakta olsunlar ay cok duyguluyum bugunlerde yaa surekli zirlamak istiyommafoldumben

anaaa giyamam bunlara ben biz takimcek gurbetciyiz anam ne edek idare edcez artik dogdugumuz yer degil doydugumuz yerdeyiz mecburen

OO güzel haberler var kalli,s sultan dan inşallah canım ya bu kadar emek ve eşsiz bir yetenek iyi yerlere gelecektir mutlaka:))
ben senin yeni nikini tebrik etmismiydim balim zor ali$cem galiba yaa degisik geldi takima ilk girdigimde kallisiminkide cok degisik gelmisti kizlarima falan anlatirken hep unutmustum onun nikinide
nasil ayakkabilar tamammi sectinmi en guzelini
doktora sordunmu niye vermemis sana o seyden sorulara bak pespese hadi yanitla bakem meraktayim

biraz dolanem yatcem bu saatta gelen olmazya ben en iyisi yarinki ilk gelenlere gunyadin deyim simdidena.s.

OO güzel haberler var kalli,s sultan dan inşallah canım ya bu kadar emek ve eşsiz bir yetenek iyi yerlere gelecektir mutlaka:))
hayatım yeteneğe bakmıyor bazen malesef ki, geçen yıl kızımla aynı sınıfta okuyan ve okuldan atılmak üzere olan bir öğrenci annesi anadoluda rektördü 12 kişi kontenjanı olan bölüme 1. olarak girdi ve kız okulda her fırsatta ben 1. olacağım haberiniz yok diyordu tüm çocukları moralce çökertti bu zaten amann ülkemizdeki düzen bu işte adamı varsa hemen yapılıyor işin, valla bu yıl çok helecanlıyım aşırı hemde böyle kalbim küt küt ya olmazsa diye..mafoldumben
allah kizimizin yaninda olsun kallisim insallah bunca cabanin kosturmanin karsiligini en guzel sekilde alir bende dua ederim bol bol sonra hep birlikte gurur duyariz kutlariz insallah:Saruboceq:

inşallah asyam inşallah hep beraber kutlayıp tüm yılda gururlanır dururuz kaydirigubbakcemile5 sağol canım benim..

günaydını yine unuttum bir kenarda lmaz: günaydın güzel takımımopuyorumnanaktan
ben birazdan dışarı çıkıcam kızım olmadığı için dünkü sınavın 2. aşaması için gidip para yatırıp tercih yapıcam öyle kalabalık oluyor ki akşama ancak gelirim hadi öptüm hepinizi...

ooo cocom çok tebrikler canım kocaman öptüm

opuyorumnanaktan
sağol canım
5. takıma geldim motive oldum resmen
hepinizi seviyorumkaydirigubbakcemile5

:teytey:Kutlayalım karneni :sm_cool:

Tebrikler :hooray:

sağol canım benimopuyorumnanaktan

eeee demek seninde kk dan karne alma zamanin geldi hayirli olsun caaanim gel seninde opem Şeniz heh allah bizede nasiiip etsin insallah

Amin canım amin
umarım hepimiz buradan çok güzel ve sağlıklı bir şekilde mezun olalım:Saruboceq:

KAdis bu konuda sana katılamıyorum canım malesef
24 saatte bir yemek yemek bana göre asıl kilo alma nedeni olacaktır
ayrıca sahura kalkmak çok da faziletli

Kallisim canım benim
kızın en güzel derecelerle en güzel yerleri kazansn
hakkındaher zaman güzel ve hayırlı olan olsun canım
sıkma canını bunlar tatlı heyecanlar alacaksın hayırlısıyla güzel haberlerini:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…