Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağol ama senin yanında ben sönük kaldım. Hep k.validemin yüzünden ne seviyosam yapmış dayanamadıııııım.
canım ben 3 gun saf protein yapıcam ondan boyle menulerim dukan atak gibi yapıyorum normalde senin menuler benden cok iyi ama be bu fazla tartan tartıyla cuma 59 gorcem bida da 60 gormiycem cok kararlıyım

canım ben 3 gun saf protein yapıcam ondan boyle menulerim dukan atak gibi yapıyorum normalde senin menuler benden cok iyi ama be bu fazla tartan tartıyla cuma 59 gorcem bida da 60 gormiycem cok kararlıyım
Helal sana valla inanıyorum ben sana yaparsın valla... Ayyy bendemi yapsam heveslendimmmm

zamanla göreceksin canım mesela sade beskafe benim iştahımı kesiyor sende de işe yarayabilir
sağolun kaptanım bunu denemeliyim mutlaka

canım okurken yoruldum bana nasıl zayıfladın diyenlere tek.bi cevabım var o da yemedim :)
aç kalmak çok zor geliyor bana gerçekten ama alışıcam mecburum canım sen spor yaptın mı diyet süresince, birde kaç kilo verdin, ne kadar zamanda verdin. çok soru sordum ama

canım ben 24 nisanda basladım 72 civarıydım 67 olunca listeye girdim cunku takımdan ayrıldıgımda o kilodaydım listedeki guncel kilom 60.2 :)
evet spor surekli yaptım gunde en az bir saat cogu gun iki saat ac ac spor yaptım valla, ev tasıdımbir aydır yapamıyorum ama normalde benim menulerimi pek sporsuz gormezsin, 42 giyiyodum simdi 38 bol oluyo zayıfladıgını gordukce moralin duzeliyo ama kilo vermenin yememekten baska yolu yok tatlım yaemiyceksin ben midem guruldayarak cok yattım 62 gorene kadar nerdeyse kacamagım hic olmadı, bi kase corbayla gun kapattım ya da bi kase yogurtla zorlanacagın sure ilk iki hafta ama belim bacagım 10 cm gogsum 7 cm inceldi bi o kadar da basenim sortlu foto paylasıyorum sosyal medyada :) inan bana degiyor ac kalmana, benim onumde iki gundur patates kızartması yiyolar daha tadına bakmadım tatlı sadece regl doneminde yiyorum o da dondurma falan hafif seyler, cay kahve sekersiz sade iciyprum, menulerimi takip et gorursun zaten, bugun ilk gundu cumaya kadar protein yapıcam cuma da sonucu yazıcam ki suanki tartım evdeki tartımdan +1 tartıyo annemdeyim de :) ne yazdım bende ama yaaa

sabah
1 has yum
1 kk light peynir
2 kasık light yogurt
ara
200 ml sut
1 has yum
aksam
150 gr yogurt
100 gr has tavuk eti
su 3 lt
spor
45 dk yuzme
leslie 2 mile
jillian level 1
toplam kb 8
toplam kcal 596
aksamıda ekledim

son kacamagımı da yaptım bugun sofradan 3 tanecik kucuk kofte yedim 756 kcal 9 kb oldu menum dukkanı kapattım, spora baslıycam 9 gibi

sporumu yaptım da geldim, toplam 852 kcal yaktım

vaaaav diyorum ne diyeyim

çok sağol canım ne güzel anlatmışsın. bravo gerçekten, diyetin asıl zor zamanlarını atlatmışsın. gerçekten emek harcamadan olmuyor hiçbirşey. evet şimdi çok zor benim için ama inşallah atlatıcam bende. şimdi ne güzeldir alışveriş yapmak, giydiklerinin yakışması bu arada resimlerini merak ettim

Menum:

Sabah

4 dilim sucuklu 1 yumurta,
4 ceri domates,
10 zeytin,
110 g peynir,
4 biskuvi(light bunlar tanesi 38 kalori),
1 kayisi,
biraz da recel.

Ara:
45 g findik

Aksam:
Biftekli salata

Su: 3lt no spor malesef

Totalde 1600 kalori, 90 kb.

Ama biftekli salatayi 40 kb diye hesapladi o kadar oldugunu sanmiyorum.

Neyse yarin daha iyi olacak insallah, regl benim dengemi bozdu biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…