- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.361
bijo.. sen var ya. resmen kanımdan canımdan ablam gibi oldun ha. canımsın=)
canımgüzel geçecek insaşşal bak çoğumuz geçtik o yoldan öğrencilğin cilvesi bunlar stres yapma tadını çıkarmaya bak nasılsa geçersin :)) güel haberleri bekliyoruz okgünaydın canımm..
bugun sınavım var ve hiç hazır diilim. umutlu değlim kendimden pek. tırsıyorum biraz.. inanılmaz bas agrısı da cabası.. neyse artık.
eğer şişko halimle fotolarımı bulabilirsem yarın sizinle öncesi - sonrası şeklinde fotolarımı paylaşmak istiyorum canlarımyerimseniben
takma canım biraz dinlenme dönemi olarak gör, ölü gelinin dediği gibi kışın daha rahat verirsin hem çalışıcaksın daha bi düzenli oluyo insan o zaman bence. ama ramazanda dikkat et tatlılara saldırmalmaz:
canım işte doktor yazacak oda 2 hafta kadar sonra olur saırım onun yazdığını almak istiyorumAynen öyle mesajlarını takip ediyordum nette yoktun ..Hayırlısı bitanem..Başlayacakmısın :Saruboceq:
anlat bakalım rüyanı. normalda yorumlamaktan kaçarım ancak merak ettim hayrola hayırdır inşallah diyelim önceliklerüya yorumlamasını bilen varmı,Çok önemli..
ayyyy sabırsızlıkla bekliyorum cocom seni nsaıl merak ediyorum anlatamam. eminim çok tatlısındır. senle görüşmeyide çok isterim :)
huzurlu guzel tatiller dilerim cukulatam iyice dinlende gel olurmuselamlar canımcımlarım :) kelimeye bak...:)
fazla katılım yapamadığımın farkındayım.
23 ağustosta tatile gidiyorum,mecburen ramazan ayında tatil yapacağım.bu tatile ihtiyacım var biliyorsunuz.ne zaman döneceğim belli değil,ama maximum 5 eylülde aranızda olacağım ve eskisi gibi güzel paylaşımlarda bulunacağız inşallah...
kilo verme konusunu askıya filan almayacağım , çünkü özel bir diyet uygulamayacağım hiçbir zaman.sadece dönüşte spora başlayacağım yine ve dolayısıyla daha hızlı kilo kaybedeceğim inşallah.iştahım yok zaten.umarım tatilde açılmaz.tercihimi ızgaralardan yana kullanmayı planlıyorum.bol salata ve arada dondurma.
o yüzden canımcım mustang cımdan ve kallisimden beni 2 hafta izinli yazmalarını rica edeceğim.bu yazı çok izinli geçirdik,sorunlar yakamızı bırakmadı.inşallah telafi edeceğiz.
hepinizi çok öpüyorum.gidene kadar yine uğrayacağım mümkün oldukça.
don bacim yarismaya hem ben senin yarismada oldugun gunlerdeki arastirmalarini bize verdigin gazlari unutmadim siz cikali bizde saldik galiba yaaSelam arkadaşlar
asyacım yarışmaya döneceğim zamnını bekliyorum artık:))
ölü gelincim evet kışın bende daha rahat kilo veriyorum.
ceylan merak ederhemen doktorla olan kısmı anlatım doktotruma sordum evet kısırlık tedavisinde kullanıyoruz bu ancak senin için gerekli görmedim istersen kullanabiliriz hatta bu ay başlayalım metformine dedi. bakalım hayırlısı
ayyy canim canim allah kizimiza guc kuvvet bol zihin aciligi versin $u mubarek gunlerde hep yaninda yardimci olsun insallah hem anne hem hocasi hem arkadaslarda tam destek takimdanda bol dua insallah guzel olucak sonuc hai hayirlisi kolay gelsin ikinizedefıstıklar selamlar...
çikolatım notunu okudum izin olayı tamamdır iyi tatiller dileyelim şimdiden..
ben yarın sabahın köründen akşama dek kızımla sınavda olacağım arkadaşları ve atölye hocasıda destek için gelecek bende gideyim sabah 9 dan akşam 7 ye dek sınav var birinden çıkıp diğerine girecek, şu an yolda gece 3 te geliyor allah yardımcısı olsun aklımı başka bir şeye veremiyorum arkadaşlar beni hoşgörün..
geliniim allah sanada bol zihin acikligi versin hayatim insallah guzel gecer ve sende guzel sonuc alirsin canim kardesim havalardandir bide gunler uzunya insan boyle olur bazengünaydın canımm..
bugun sınavım var ve hiç hazır diilim. umutlu değlim kendimden pek. tırsıyorum biraz.. inanılmaz bas agrısı da cabası.. neyse artık.
nasil atayim kiz cocuklari ben onlari dogururken neler cektim ama bir iki esya atmadan rahat etmiycek icimcanım yaa senin bu anlatım tarzına bayılıyorum inan
çok güldüm okuyunca aman dikkat et atma bak çocuklardan birini kaydirigubbakcemile3
bu takımın güzel insanlarını seviyorum ben:kedi:
güzel yarışmaymış
foto deyince...
eğer şişko halimle fotolarımı bulabilirsem yarın sizinle öncesi - sonrası şeklinde fotolarımı paylaşmak istiyorum canlarımyerimseniben
bijom onceliklen evlilik yildonumuz kutlu olsun allah e$inlen cocuklarinlan saglikli huzur ve bereket dolu uzun bir omur nasiiip etsin hee unuttum bide zayif incecik bir omur tabi once saglik olmakla beraber canim[/COLOR][/B]
canzim guzel gunler sanada canimgünaydınlar güzel takımım
olu gelin canımm başarılar hiç stres yapma tatlım sen başarırsın
amiiiiin amiiiiiiiiin guzel dileklerin icin sagol ayni dilekleri senin icinde diliyoruz canimGünaydın güzel hanımlar.....opuyorumnanaktan
Hepinize hayırlı ve sağlıklı ramazanlar diliyorum.
Dilerim; tüm sevdiklerinizle nice ramazan,bayram ve mutlu günler görmeniz nasip olur.
Tüm dua ve ibadetlerinizin kabul ve makbul olması dileği ile......Hayırlı ramazanlar.:1hug:a.s.a.s.a.s.
amiiin guzelim amiinBu mübarek ayı huzur ve güzellik içinde tamamlamak nasip olsun hepimize.
bizede haberdar et baciim iyi gezmelerinşşallah cocom yolun düşerse bende beklerim ok:))
ben öğleden sonra gezmeye gidiyorum hatta kalksam süper olur hadi öptüm hepiniziz. kallisi merak etteim bi arayım nasıl mış neler yapıyormuş:))
tabucum beni mazur gör gerçekten karışmek istemem ama . nasıl rahat edeceksen sen bilirsin ama görüşümü bildirmek istedim ..herkese slm....biliyorum bu aralar hiç gelemiyorum ama gerçekten içimden gelmiyor...anlatıcak paylaşıcak bişim yok bu aralar....canım çok fena sıkkın....
iştahımın açık olması bi yana o kdr dikkat edip şeytana uymamama rağmen kilo veremedim yine...
yani zaten iştah yokken diyet yapmak çok kolaymış cidden....bunu şimdi daha iyi anlıyorum...iştah yerinde olup kendini kasa kasa yemeden geçirip spor yapıp gram bile veremiyorsunuz ya o çok kötü işte....bütün hevesim kırıldı...
gelip buraya yazma gücü bulamıyorum kendimde...bide üstüne ramazan geldi...kafam çok karışık....nette baktım diyet yaparken oruç olayına...kesinlikle kilo vermek söz konusu olamaz dio her seferinde...çok nadir kilo verenlerde varmışta o ben değilim işte....sahurda hafifte olsa yenilip yatılması metobolizmanın o saatlerde çalışmaması ve bu durumda yediklerin yağ olarak dönüşmesi....uzun süre aç kalınması ile birlikte metabolizmanın yavaşlaması ve buda yağ yakımının olmaması demek...iftarda o açlıkla yemeklere saldırıcam...offf ya ben napıcam....
diyorum ki sadece su içip bir kase çorba ile sonlandırıcam diyorum çünkü demesi kolay...yani diyetteyken bile apartmanda yapılan kızartma kokusuna dayanamazken o kdr açlıkla şekerim düşücek ve ben kendimi biliom tatlıya yüklenicem...yemekten önce ne tatlı yicem die düşünücem...
daha öncede aynen bu geldi başıma....ramazana bikaç hafta kala kilo verimim durdu ramazanla birlikte diyet bozuldu...aaa boşver dendi ve kilolar geri geldi...bundan korkuorum ben yaaa...aynı şeyler tekrarlanmaya başladı bile...4 aydır diyetteyim 2 hafta öncesine kdr 100 gramda olsa gidiodu...hiç bir yavaşlama olmamıştı...
bu kdr zorlukla kilo veriyoruz...1 ay sonunda 4-5 kilo gelirse yıkılırım ben...4 kilo için 1 ay sıkıntı çekip aç kaldık ...kafam çok karışık ve bi hayli sıkkınım....
belki size bu konu saçma gelebilir neden bu kdr abartıosun diebilirsiniz...çünkü başıma bi kez geldi aynı hatayı yapıp bu kdr cabanın mahvolmasından korkuorum...bidaha aynı gücü kendimde bulamam...
şimdi ben bu ilk gün kendimi sınamayı düşünüyorum...eğer başarabilirsem işi yırttım demektir...dvm eder orucumuda tutarım...eğer akşam kendimi tutamayıp bilinçsizce yemeğe saldırır midemi ağrıtırsam allah günah yazmasın kimse yadırgamasın ben bu sene izin istiyorum...bende kendimi hasta kabul ediyorum...94 kiloda bir obez...sil baş yapamam kendimi biliyorum gücümü kaybederim...gerekirse subat ayında tutmayı düşünüorum...bunca sene hiç aksatmadım...tutmıcam demiorum ama kaza seklinde hepsini tüm kilolarımı verince tutabilirim...o zmnda bikaç kilo bana koymaz...su an bunu yapacak güç bulamıyorum....
bu konuda fikri olan varsa yazabilir mi acaba...yani eğer ben oruç tutmayı başaramaz bilinçsizce hareket edersem...orucumu daha sonra kaza etme olayına ne diyorsunuz...günah olur mu herkesin tuttuğu zmnda tutmazsam....içimde rahat değil...tutmak istiyorum işte burda karışıo kafam...
neyse çıkıyım ben...fikri olan varsa bu konuda bekliorum...hepinizi öpüyorum....
nasılsa herşey yarın belli olucak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?