- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.341
Günadın canlarım .
Asyam dokora öğleden sonra gideceğim . aradığı ayakkabıyıda zor bela buldum ne uyusum ben yaa milletten ayrı ayrı çok farklı şeyler arıyorum onuda nevşehirde bulmak imkansızlaşıyor.
cocom bizde seni çok seviyoruz . birde ben toplanabilsem gerçekten çok dağıttım dün çarşıya çıkmıştım eşime uğradım kredi kartını almaya uzaktan böyle karşılaştık dükkana giderken yanıma geldi ne dese beğenirsniz " sen gene tombikleşmişsin" ee haklı adam anında yuvarlanıyorum :)) top gibiyim mubarek. kendimden hiç memnun değilim ancak yememede engel olamıyorum off gene aynı kısısr döngü başladı vesselam
günaydın!
muah!!
ahh cocom bendeki bu dönem aylardır geçmek bilmiyor.kaydirigubbakcemile3
bak dün oturdum düşündüm ir hesap yaptım geçen sene aralıkta yarışmaya girdiğimde 67 kiloydum bir yılda 60 kadar indim ancak şu anda 65 kiloyum yani bir sende sadece 2 kiloyu kalıcı olarak vermişim oda kalıcı olduğu şüpeli heran 67 diyebilirim :))
ölü gelın'mm başarılar.. Allah yar ve yardımcın olsun
sorma canımt
kadisim gelmis hosgelmis benim gibi kilolari almista gelmis aaaah aaah bende kilo alip geldim kadisim izinde ne yapsam nasil yapsam dusunup durun bide yorgunluk varya tam yeme duzeni kuramadim daha bakalim ramazanda ne yapicam hayirlisi insallah guzel bir duzen kurar devam ederiz hep beraber
canım bakalım nasıl olcak bu sadece düşünce şimdilikHadi kolay gelsin yeni programın ben bu programla aç kalırımkaydirigubbakcemile3
sahura mecbur kalkacam eşime yemek hazırlıcamkadişim ya hastalanırsın sahurada kalkmazsan vücudun dengesini bozma bence ..
canım tebrik ederim ve başarılar dileirmselamlarrrr, kimseler yok ama :)) olsun..
kızımın ilk eleme sınav sonucunu aldım şimdi off kocaman bir liste çok kalabalıklar yine( ilk elemeyi başarıyla geçti bu sabah girmişti sınava hemen trene atladı yarın sabah istanbulda girecek sonra dönüp cuma burada tekrar ve sonra hemen istanbula dönecek amanin yazarken yoruluyorum beynim döndü, allahım hayırlısıyla güzel haberlerini yazayım çok heyecanlı ve düşünceliyim arkadaşlar hayırlısı..
[
KAdis bu konuda sana katılamıyorum canım malesef
24 saatte bir yemek yemek bana göre asıl kilo alma nedeni olacaktır
ayrıca sahura kalkmak çok da faziletli[/COLOR][/B]
yo ben öyle demedim çorba içmek de yemektir
yada hoşaf pilav makarna yemekte
bakalım başarırım inşallah
]
ahh cocom bendeki bu dönem aylardır geçmek bilmiyor.kaydirigubbakcemile3
bak dün oturdum düşündüm ir hesap yaptım geçen sene aralıkta yarışmaya girdiğimde 67 kiloydum bir yılda 60 kadar indim ancak şu anda 65 kiloyum yani bir sende sadece 2 kiloyu kalıcı olarak vermişim oda kalıcı olduğu şüpeli heran 67 diyebilirim :))
bide bugunlerde evde hersey bana fazlalik gibi gelmeye ruhum daralmaya basladi herseyi atasim var iki kanepe bir sehpa kalsin gerisini atayim diyom herufde diyoki dikkat et esyalarlan birlikte cocuklarin birini falan atarsin diyo
selamlar canımcımlarım :) kelimeye bak...:)
fazla katılım yapamadığımın farkındayım.
23 ağustosta tatile gidiyorum,mecburen ramazan ayında tatil yapacağım.bu tatile ihtiyacım var biliyorsunuz.ne zaman döneceğim belli değil,ama maximum 5 eylülde aranızda olacağım ve eskisi gibi güzel paylaşımlarda bulunacağız inşallah...
kilo verme konusunu askıya filan almayacağım , çünkü özel bir diyet uygulamayacağım hiçbir zaman.sadece dönüşte spora başlayacağım yine ve dolayısıyla daha hızlı kilo kaybedeceğim inşallah.iştahım yok zaten.umarım tatilde açılmaz.tercihimi ızgaralardan yana kullanmayı planlıyorum.bol salata ve arada dondurma.
o yüzden canımcım mustang cımdan ve kallisimden beni 2 hafta izinli yazmalarını rica edeceğim.bu yazı çok izinli geçirdik,sorunlar yakamızı bırakmadı.inşallah telafi edeceğiz.
hepinizi çok öpüyorum.gidene kadar yine uğrayacağım mümkün oldukça.
fıstıklar selamlar...
çikolatım notunu okudum izin olayı tamamdır iyi tatiller dileyelim şimdiden..
ben yarın sabahın köründen akşama dek kızımla sınavda olacağım arkadaşları ve atölye hocasıda destek için gelecek bende gideyim sabah 9 dan akşam 7 ye dek sınav var birinden çıkıp diğerine girecek, şu an yolda gece 3 te geliyor allah yardımcısı olsun aklımı başka bir şeye veremiyorum arkadaşlar beni hoşgörün..
Arkadaşlar bir göz atmaya ne dersiniz ? yerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/yaris...nlari82178217-foto-yarismasi.html#post8575421
takma canım biraz dinlenme dönemi olarak gör, ölü gelinin dediği gibi kışın daha rahat verirsin hem çalışıcaksın daha bi düzenli oluyo insan o zaman bence. ama ramazanda dikkat et tatlılara saldırmaahh cocom bendeki bu dönem aylardır geçmek bilmiyor.kaydirigubbakcemile3
canım senin güzel canın nasıl istiyosa öyle yap. özgür olmak süper bişey. bugünlerini çok ararsın sonra. o yüzden akfana göre takıll ohh hayat sizin valla kaydirigubbakcemile2kış geliyo canım. daha kolay verirsin kışın. en azından ben öyle oluyorum. kışın daha rahat bence kilo vermek
yarın son sınavım var. birazdan oturup çalışıcam. çok canım sıkılıyo.
memlekete hemen mi gitsem yoksa 1 hafta daha diyetime devam edip öyle mi gitsem karar veremiyorum valla.. cunku burda kendimi bi çeşit kampa almıstım diyet konusunda. orda alırım diye korkuyorm. spor yapma şansım olmayacak çünkü orda.. ve 1buçuk ay gibi bi süre.. uzun yani baya..ailemi cok özledim ama.. bilemiyorum.. sanırım 27si gibi gidicem. bakalım..
inşallah süper bir tatil geçirirsin çikolatacım, bunu sonuna kadar hakettin. çalıştın, üzüldün neler neler yaşadın. bi kafanı boşalt güzelce at stresini gel hadi daha verecek kilolarımız var Şenizselamlar canımcımlarım :) kelimeye bak...:)
fazla katılım yapamadığımın farkındayım.
23 ağustosta tatile gidiyorum,mecburen ramazan ayında tatil yapacağım.bu tatile ihtiyacım var biliyorsunuz.ne zaman döneceğim belli değil,ama maximum 5 eylülde aranızda olacağım ve eskisi gibi güzel paylaşımlarda bulunacağız inşallah...
kilo verme konusunu askıya filan almayacağım , çünkü özel bir diyet uygulamayacağım hiçbir zaman.sadece dönüşte spora başlayacağım yine ve dolayısıyla daha hızlı kilo kaybedeceğim inşallah.iştahım yok zaten.umarım tatilde açılmaz.tercihimi ızgaralardan yana kullanmayı planlıyorum.bol salata ve arada dondurma.
o yüzden canımcım mustang cımdan ve kallisimden beni 2 hafta izinli yazmalarını rica edeceğim.bu yazı çok izinli geçirdik,sorunlar yakamızı bırakmadı.inşallah telafi edeceğiz.
hepinizi çok öpüyorum.gidene kadar yine uğrayacağım mümkün oldukça.
kallisim kaç günüdr yazıcam yazıcam hep bişey çıkıyo :bbo: geç oldu ama başarılar diliyorum kızına çok çoookk.. Allah hayırlısını versin inşallah :Saruboceq:fıstıklar selamlar...
çikolatım notunu okudum izin olayı tamamdır iyi tatiller dileyelim şimdiden..
ben yarın sabahın köründen akşama dek kızımla sınavda olacağım arkadaşları ve atölye hocasıda destek için gelecek bende gideyim sabah 9 dan akşam 7 ye dek sınav var birinden çıkıp diğerine girecek, şu an yolda gece 3 te geliyor allah yardımcısı olsun aklımı başka bir şeye veremiyorum arkadaşlar beni hoşgörün..
oyy geçmiş olsun canım. sana öyle geliyodur yaparsın sen hadi Allah zihin açıklığı versinn opuyorumnanaktangünaydın canımm..
bugun sınavım var ve hiç hazır diilim. umutlu değlim kendimden pek. tırsıyorum biraz.. inanılmaz bas agrısı da cabası.. neyse artık.
selam canımmmm :1hug:Bijo
Ölücüm
selam canlarım
Selam arkadaşlar
asyacım yarışmaya döneceğim zamnını bekliyorum artık:))
ölü gelincim evet kışın bende daha rahat kilo veriyorum.
ceylan merak ederhemen doktorla olan kısmı anlatım doktotruma sordum evet kısırlık tedavisinde kullanıyoruz bu ancak senin için gerekli görmedim istersen kullanabiliriz hatta bu ay başlayalım metformine dedi. bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?