Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Katanım yardımcı kaptanım yarın tarı günü ya azcık azcık yesem ben yaptığım yemeklerden olurmu?

Yardımcı kaptan bize kızıyo semra abla sana kızamıyomu? Yoksa torpilmi var?
Torpil yok muskacım gercekte baskı dahayoğun onun üzerinde :)
Bence yarın ye yaptıklarından az az ödülün olsun bu hafta süperdi menülerin ama en süper senin menülerdi bence tartıda sürpriz yapan olmazsa bu haftabtek ödül sana

Hehh heeyt boşuna desteklemedim ben senin yardımcı kaptanlığını, meyveleri topluyorum işte.

eger proteinle iyi verirsen bende yapmak isterim
Ya veriliyo da bildiğin 3 gün dukan atak yaptım dün spor yarım yamalak oldu yapamadım halsizlikten bugn hiç yeltenmedim bi yğzme yürüyüş bu sıcakta çekilmiyo valla datcaya geldigim gün 61.6 cıkmıstım 3 gündür proteinle 60.0 a indim. Ama son bildirimim 60.2 tartı farkından da az veriyo görünmüş olabilirim on güne kendi tartıma çıkıcam gerçek sonucu orada görcez

Sen kendi tartına döndüğünde çok sevineceksin bak gör..

iyi vermissin masallah benimde bi atak yapip 60 in altina inmem lazim 24 gun oldu 4.300 vermisim daha

Amaaan şaka yaptım, sonra gerçek sanmasınlar seni koltuğundan etmeyeyim..

Sen kendi tartına döndüğünde çok sevineceksin bak gör..
Valla koltuk olmasa da dırdır konuşurum biliyosun kiloya tahammülüm yok !!!!
Ay eksi çıkmayı da geçtim ben kilo verdiğimi farketmek istiyorum ama sanırım 3 kilo vermeden farketmiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…