- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #143.641
Canım marketlerde satılıyor ben bimden alıyorum. Yağsız tavada kızartınca hoşuma gidiyor. Bi dene bence..muskacım tavuk burger nedir?
o kadar az kalori olduguna göre sanırım burger değil gerçekte.
olabilir canim alternatif olurCanım marketlerde satılıyor ben bimden alıyorum. Yağsız tavada kızartınca hoşuma gidiyor. Bi dene bence..
Canım marketlerde satılıyor ben bimden alıyorum. Yağsız tavada kızartınca hoşuma gidiyor. Bi dene bence..
Ekmeksiz köftenin 200 grmı 1 kab ekmeklide olsun olsun 10-15 olsun :)Benim menüm :
250 g ızgara köfte
Sütlü kahve
432 kalori, 26 kb.
Ama bence bu kb cok ya ben biraz fazla girdim galiba, köfte o kadar var mıdır?
Spor : Bacak egzersizleri, 100 squat ve belki gece yürürüm.
can ben tartilmadan once uzerine 5 kiloluk su bidonunu koyuyorum o zaman dogru tartiyoYa kızlar benim tartım kafayı yedi, 1.5 kilo fark ediyor her çıktığımda ühühüh
Torpil yok muskacım gercekte baskı dahayoğun onun üzerinde :)
Pilini çıkarıp tekrar tak..Ya kızlar benim tartım kafayı yedi, 1.5 kilo fark ediyor her çıktığımda ühühüh
Hayır canım biz kb diyeti yaptığımız için yazıyoruz..kizlar kb miktarinida mi yazmamiz gerekiyo
Hehh heeyt boşuna desteklemedim ben senin yardımcı kaptanlığını, meyveleri topluyorum işte.Torpil yok muskacım gercekte baskı dahayoğun onun üzerinde :)
Bence yarın ye yaptıklarından az az ödülün olsun bu hafta süperdi menülerinama en süper senin menülerdi bence tartıda sürpriz yapan olmazsa bu haftabtek ödül sana
sagol canimPilini çıkarıp tekrar tak..
Hayır canım biz kb diyeti yaptığımız için yazıyoruz..
eger proteinle iyi verirsen bende yapmak isterimAy ben yarın 59 çıkmazsam bi daha protein yapmam öldüm açımdan: (
Canım biliyosun biz de torpil yok, sen emeğinin karşılığını önce tartıda sonra takımda alıyosunHehh heeyt boşuna desteklemedim ben senin yardımcı kaptanlığını, meyveleri topluyorum işte.
Ya veriliyo da bildiğin 3 gün dukan atak yaptım dün spor yarım yamalak oldu yapamadım halsizlikten bugn hiç yeltenmedim bi yğzme yürüyüş bu sıcakta çekilmiyo vallaeger proteinle iyi verirsen bende yapmak isterim
Amaaan şaka yaptım, sonra gerçek sanmasınlar seni koltuğundan etmeyeyim..Canım biliyosun biz de torpil yok, sen emeğinin karşılığını önce tartıda sonra takımda alıyosun
Sen kendi tartına döndüğünde çok sevineceksin bak gör..Ya veriliyo da bildiğin 3 gün dukan atak yaptım dün spor yarım yamalak oldu yapamadım halsizlikten bugn hiç yeltenmedim bi yğzme yürüyüş bu sıcakta çekilmiyo valladatcaya geldigim gün 61.6 cıkmıstım 3 gündür proteinle 60.0 a indim. Ama son bildirimim 60.2 tartı farkından da az veriyo görünmüş olabilirim on güne kendi tartıma çıkıcam gerçek sonucu orada görcez
iyi vermissin masallah benimde bi atak yapip 60 in altina inmem lazim 24 gun oldu 4.300 vermisim dahaYa veriliyo da bildiğin 3 gün dukan atak yaptım dün spor yarım yamalak oldu yapamadım halsizlikten bugn hiç yeltenmedim bi yğzme yürüyüş bu sıcakta çekilmiyo valladatcaya geldigim gün 61.6 cıkmıstım 3 gündür proteinle 60.0 a indim. Ama son bildirimim 60.2 tartı farkından da az veriyo görünmüş olabilirim on güne kendi tartıma çıkıcam gerçek sonucu orada görcez
Amaaan şaka yaptım, sonra gerçek sanmasınlar seni koltuğundan etmeyeyim..
Valla koltuk olmasa da dırdır konuşurum biliyosunSen kendi tartına döndüğünde çok sevineceksin bak gör..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?