- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.381
kallisle konuştum kızlar az önce oda glince yazar. kızımızın diğer sınavları devam ediyormuş ancak .içmimarlığı kazanmış bizim cadı . yani diğer sınavlardan olumlu sonuç almasa dahi artık bir iç mimarımız var. artıkın bizim takımın içini dizayn eder kendisi demi kallisim :))) hahahaha
ceylaaaaan isigin yaniyo nerelerdesin cikiyom bak hadi seni opemde oyle cikam gel Şeniz
ayyyy kallisim kizimizlan gurur duydum yaa ic mimar allah gonlune gore versin insallah bugun de bir guzel haber aldik oh bee allahim allahim sukur sana bin kere her evlada nasip et guzel yerlere gelmeyi durun ben cikayim azcik aglayayim duyguluyum bugunlerde pekcok senağlama hadin optum kucakladim herkezi Şeniz
aminnnn ceylanim amiin madem sevgiye ihtiyacin asya kalp dolusu sevgi gonderiyo sanaopuyorumnanaktana.s.Allah bizlerede hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin yokluğunu aratmasın..
geldim hanımlar..
geçmişi okudum tek tek.
canım cok sıkkın. kafam bozuk. karar veremiyorum.
ben apartta kalıyorum.2ayrı odamız var. diger odada bi kız kalıyo. kişi başı 350kira veriyoruz..ve faturaları ödüyoruz. yani kişi başı aylık 380i buluyo. ama yanımda kalan kız o kadar pis ve sorumsuz ki! tuvalete girince sifona basmaktan aciz.. sürekli arkasını topluyorum. bulasıklarından tutun banyonun deliğindeki saclara akdar.. temizliğe yardımcı olmuyo falan.. kaldıgım apartın ceşitli imkanları var.. spor salonumuz var mesela.. ayrıca full eşyalı.. internet var..buzdolabından camasır makinesine.. mobilyalara kadar hersey muazzam gercekten..faturaları bekciye veriyorum giidp o ödüyo falan..ama diğer bi dezavantajı arkadaşlarımı sokamıyorum içeri.
bugün ev baktım.. 375 lira sadece kirası ve esyasız..şimdi oraya cıkarsam ayda 100-150 lira arası yakıt fatura falan gelicek toplamda.. spor salonu yok. ama dilediğimiz gibi girip cıkabiliyoruz.herhangi bi kısıtlama falan da yok.. ama esya almam gerekecek..yatak-buzdolabı-camasır makinesi-gardolap-komodin-masa-sandalye-perde-kitaplık vs vs gibi..internet baglanıcak..
ya eve çıkıcam.. ya da apartta kalmaya devam edicem.. siz olsanız hangisini yapardınız?
ev kombili bu arada.. kışın yakıcaz sadece yani..
apartta kendimi cok huzursuz hissediyorum. kendime ait olmayan bi yer oldugu için midir nedir.. dagılmıs durumdaım. toparlanamıyorum bi türlü. sacma sapan saplantılar falan başladı. geceleri uyuyamıyorum dogru düzgün. her an aşşagıdan bekci gelip kapımı açıp giricekmiş gibi hissediyorum. daha önce ben uyurken girdiler çünkü odama.. inanılmaz baskı altında hissediyorum kendimi..
yarıdmcı olun bana ne yapmalıyım =(
Sınavdan ne haber????
anaaa canim benim ne zor siz ogrencilerin durumu yaaa allah yardimciniz olsun iyi sevdigin bir arkadasin varsa iki kisi ayri ev tutun ne demek bekci falan uyurken geldi ne hakla anlamiyorum yaa bosver spor salonuda olmayiversin sen guvende hissetmiyosan kendini cik canim derim ben bu sene turkiede gordum simdi parklar bile spor salonu olmus valla evde kendinde yaparsin spor alirsin bir alet evinde yaparsin tamam esya falan biraz zor olcak ama ayyy keske imkanim olsa ben yollasam esya yaa canim benim benim cok esya var bende bosalticak yer arayip duruyodum sen birtek camasir makinasi alirdin hersey verirdim ben sana masa sandelye cekyat tv herseyden hele tabak canak oyle cok ki bu evi aldigimda herkes hediye getirmisti allahim ya keske tr de olsaydim bir kamyon yola cikmisti simdigeldim hanımlar..
geçmişi okudum tek tek.
ben apartta kalıyorum.2ayrı odamız var. diger odada bi kız kalıyo. kişi başı 350kira veriyoruz..ve faturaları ödüyoruz. yani kişi başı aylık 380i buluyo. ama yanımda kalan kız o kadar pis ve sorumsuz ki! tuvalete girince sifona basmaktan aciz.. sürekli arkasını topluyorum. bulasıklarından tutun banyonun deliğindeki saclara akdar.. temizliğe yardımcı olmuyo falan.. kaldıgım apartın ceşitli imkanları var.. spor salonumuz var mesela.. ayrıca full eşyalı.. internet var..buzdolabından camasır makinesine.. mobilyalara kadar hersey muazzam gercekten..faturaları bekciye veriyorum giidp o ödüyo falan..ama diğer bi dezavantajı arkadaşlarımı sokamıyorum içeri.
bugün ev baktım.. 375 lira sadece kirası ve esyasız..şimdi oraya cıkarsam ayda 100-150 lira arası yakıt fatura falan gelicek toplamda.. spor salonu yok. ama dilediğimiz gibi girip cıkabiliyoruz.herhangi bi kısıtlama falan da yok.. ama esya almam gerekecek..yatak-buzdolabı-camasır makinesi-gardolap-komodin-masa-sandalye-perde-kitaplık vs vs gibi..internet baglanıcak..
ya eve çıkıcam.. ya da apartta kalmaya devam edicem.. siz olsanız hangisini yapardınız?
apartta kendimi cok huzursuz hissediyorum. kendime ait olmayan bi yer oldugu için midir nedir.. dagılmıs durumdaım. toparlanamıyorum bi türlü. sacma sapan saplantılar falan başladı. geceleri uyuyamıyorum dogru düzgün. her an aşşagıdan bekci gelip kapımı açıp giricekmiş gibi hissediyorum. daha önce ben uyurken girdiler çünkü odama.. inanılmaz baskı altında hissediyorum kendimi..
hosgeldin melisim sefa getirdin sanada hayirli ramzanlarkardeş takımcım hayırlı ramazanlar opuyorumnanaktan
kallistecim döndüm tatilden, buralardayım haberin olsun. Herşey için teşekkürler a.s.
ccoooook gecmis olsun balim yaa keske hemen gitseydin dr a be canim benim insallah onemli bisiy yoktur sadece sisliktir ve cabuk gecerfıstıklar merhabalar.. melisim hoşgeldin..
arkadaşlar mehalimde yazmış size bende devamını yazayım kızımın diğer sınav sonucu için okula gittik henüz döndük yeni asılmıştı sonuçlar iç mimarlıktan daha iyi bir derece ile cam bölümünede girmiş bulunmaktayız asıl beklediğimiz grafik yarın olacak sınav artık hakkımızda hayırlısı.. ben not bırakmaya geldim sabah çok erken yine kızımla sınava gideceğim bu yüzden listelere geç bakabileceğim diyecektim ama az önce bir kaza başıma geldi soda açarken sodanın kapağı gözüme patladı ve gözüm ciddi kötü durumda sabah belkide hastaneye giderim şu an açamıyorum zorla açtığımda görebiliyorum neyseki ama gözkapağım filan açamayacağım durumda şişti ve çok sancım var yarın listelere hiç bakabileceğimi sanmıyorum, mehalim gelirse okur eğer okumazsa bu mesajı okuyan bir arkadaşımız kendisine profil mesaj bıraksın nolur ben yazamayacağım.. eğer mehalimde uğramazsa melis veya paylaşım alanından yardım istersiniz... kızlar yarın durumu gelip yazarlar size ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum haydi hoşkalın.. ağlamaya gidiyorum(
cok sukur gecmisler olsun sonuclar guzel olsun opuyorumnanaktansınavım iyiydi tatlım. nihayet bitti hepsii.
anaaa canim benim ne zor siz ogrencilerin durumu yaaa allah yardimciniz olsun iyi sevdigin bir arkadasin varsa iki kisi ayri ev tutun ne demek bekci falan uyurken geldi ne hakla anlamiyorum yaa bosver spor salonuda olmayiversin sen guvende hissetmiyosan kendini cik canim derim ben bu sene turkiede gordum simdi parklar bile spor salonu olmus valla evde kendinde yaparsin spor alirsin bir alet evinde yaparsin tamam esya falan biraz zor olcak ama ayyy keske imkanim olsa ben yollasam esya yaa canim benim benim cok esya var bende bosalticak yer arayip duruyodum sen birtek camasir makinasi alirdin hersey verirdim ben sana masa sandelye cekyat tv herseyden hele tabak canak oyle cok ki bu evi aldigimda herkes hediye getirmisti allahim ya keske tr de olsaydim bir kamyon yola cikmisti simdi
canim benim hele sen ailenede bir danis bu meseleyi onlar senin icin en iyi karari verirler ne bilem oooofff ooffff:çok üzgünüm:
canım güvenli bir yer olduğuna inanıyorsan eve çıkabilirsin ama tabiki en önemli olan şey güvenlik birde arkadaşlarınla iyi anlaşabileceğine inanman canımgeldim hanımlar..
geçmişi okudum tek tek.
kızın adına çok sevindimmm tebrikler inşallah diğerindende başarılı sonuç alır ve istediği yerde okur canım sanada geçmiş olsun allahım daha beterinden korusunfıstıklar merhabalar.. melisim hoşgeldin..
arkadaşlar mehalimde yazmış size bende devamını yazayım kızımın diğer sınav sonucu için okula gittik henüz döndük yeni asılmıştı sonuçlar iç mimarlıktan daha iyi bir derece ile cam bölümünede girmiş bulunmaktayız asıl beklediğimiz grafik yarın olacak sınav artık hakkımızda hayırlısı.. ben not bırakmaya geldim sabah çok erken yine kızımla sınava gideceğim bu yüzden listelere geç bakabileceğim diyecektim ama az önce bir kaza başıma geldi soda açarken sodanın kapağı gözüme patladı ve gözüm ciddi kötü durumda sabah belkide hastaneye giderim şu an açamıyorum zorla açtığımda görebiliyorum neyseki ama gözkapağım filan açamayacağım durumda şişti ve çok sancım var yarın listelere hiç bakabileceğimi sanmıyorum, mehalim gelirse okur eğer okumazsa bu mesajı okuyan bir arkadaşımız kendisine profil mesaj bıraksın nolur ben yazamayacağım.. eğer mehalimde uğramazsa melis veya paylaşım alanından yardım istersiniz... kızlar yarın durumu gelip yazarlar size ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum haydi hoşkalın.. ağlamaya gidiyorum(
aminnnnn canım hepimize inşallah evlat hasretiyle yakmasın hiç birimiziAllah bizlerede hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin yokluğunu aratmasın..
hoşgeldin canım umarım tatilin iyi geçmiştir..selam 5. takımın fıstıkları 1 haftalık tatilden sonra gene buralardayım . asyam dönmüş hoş gelmiş ..... mucuks ..
kalişim kızına ALLAH zihin açııklıgı versin .....
canım sen yinede bence orucunu tutabiliyorsan tut derim ben onun yeri başka çünkü borç kalıyor sana diyet programı uygulayıp tutmaya devam et bende öyle yapıcam d,yet şeyler yemeeğe özen göstericem ve sporuma devam edicem inşallah kilo almadan hatta vererek bu ramazan ayını geçiricez canımmherkese slm....biliyorum bu aralar hiç gelemiyorum ama gerçekten içimden gelmiyor...anlatıcak paylaşıcak bişim yok bu aralar....canım çok fena sıkkın....
iştahımın açık olması bi yana o kdr dikkat edip şeytana uymamama rağmen kilo veremedim yine...
yani zaten iştah yokken diyet yapmak çok kolaymış cidden....bunu şimdi daha iyi anlıyorum...iştah yerinde olup kendini kasa kasa yemeden geçirip spor yapıp gram bile veremiyorsunuz ya o çok kötü işte....bütün hevesim kırıldı...
gelip buraya yazma gücü bulamıyorum kendimde...bide üstüne ramazan geldi...kafam çok karışık....nette baktım diyet yaparken oruç olayına...kesinlikle kilo vermek söz konusu olamaz dio her seferinde...çok nadir kilo verenlerde varmışta o ben değilim işte....sahurda hafifte olsa yenilip yatılması metobolizmanın o saatlerde çalışmaması ve bu durumda yediklerin yağ olarak dönüşmesi....uzun süre aç kalınması ile birlikte metabolizmanın yavaşlaması ve buda yağ yakımının olmaması demek...iftarda o açlıkla yemeklere saldırıcam...offf ya ben napıcam....
diyorum ki sadece su içip bir kase çorba ile sonlandırıcam diyorum çünkü demesi kolay...yani diyetteyken bile apartmanda yapılan kızartma kokusuna dayanamazken o kdr açlıkla şekerim düşücek ve ben kendimi biliom tatlıya yüklenicem...yemekten önce ne tatlı yicem die düşünücem...
daha öncede aynen bu geldi başıma....ramazana bikaç hafta kala kilo verimim durdu ramazanla birlikte diyet bozuldu...aaa boşver dendi ve kilolar geri geldi...bundan korkuorum ben yaaa...aynı şeyler tekrarlanmaya başladı bile...4 aydır diyetteyim 2 hafta öncesine kdr 100 gramda olsa gidiodu...hiç bir yavaşlama olmamıştı...
bu kdr zorlukla kilo veriyoruz...1 ay sonunda 4-5 kilo gelirse yıkılırım ben...4 kilo için 1 ay sıkıntı çekip aç kaldık ...kafam çok karışık ve bi hayli sıkkınım....
belki size bu konu saçma gelebilir neden bu kdr abartıosun diebilirsiniz...çünkü başıma bi kez geldi aynı hatayı yapıp bu kdr cabanın mahvolmasından korkuorum...bidaha aynı gücü kendimde bulamam...
şimdi ben bu ilk gün kendimi sınamayı düşünüyorum...eğer başarabilirsem işi yırttım demektir...dvm eder orucumuda tutarım...eğer akşam kendimi tutamayıp bilinçsizce yemeğe saldırır midemi ağrıtırsam allah günah yazmasın kimse yadırgamasın ben bu sene izin istiyorum...bende kendimi hasta kabul ediyorum...94 kiloda bir obez...sil baş yapamam kendimi biliyorum gücümü kaybederim...gerekirse subat ayında tutmayı düşünüorum...bunca sene hiç aksatmadım...tutmıcam demiorum ama kaza seklinde hepsini tüm kilolarımı verince tutabilirim...o zmnda bikaç kilo bana koymaz...su an bunu yapacak güç bulamıyorum....
bu konuda fikri olan varsa yazabilir mi acaba...yani eğer ben oruç tutmayı başaramaz bilinçsizce hareket edersem...orucumu daha sonra kaza etme olayına ne diyorsunuz...günah olur mu herkesin tuttuğu zmnda tutmazsam....içimde rahat değil...tutmak istiyorum işte burda karışıo kafam...
neyse çıkıyım ben...fikri olan varsa bu konuda bekliorum...hepinizi öpüyorum....
nasılsa herşey yarın belli olucak...
günaydın bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?