- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #14.401
tabucum inan çekinerek yazdım vallahaaeben ve zenancım tşk ederim canlarım...haklısınız...aşırı kilom olduğu ve bi kısmını vermem 4 ayımı aldığı için sil baş yapmak geri dönmekten korkuyorum hepsi bu...ama bikaç kilo fazlam olur hiç sorun etmem...bu kdr yol almışken dönmek zor gelir bana sorunum buydu...aebencim çok güzel izah etmişsin arkadaşım tşk ederim haklısın....dikkat edicem bi şekilde...su an midem su ile dolu patladım patlıcam....bu şekilde uyumak istemedim...1 saat geçti bile ama hala şişkinim..hava aydınlanınca uyurum artık...gelip takımıma bakıyım arkadaşlarımı sahura kaldırıyım dedim ama yetişemedim sanırım...anca sofra kur kaldır suya yüklen ve oldukça yavaş yemeye çalışsamda ucu kaçtı sanırım...bidaha yapmamaya çalışırım artık...
kallistecim çok üzüldüm yaaa büyük geçmiş olsun...nasıl oldu nazar mı değdi size noldu anlamadım...inan çok üzüldüm...inş en kısa zmnda geçer...çok hassas ve önemli bir noktana denk gelmiş...valla büyük büyük geçmişler olsun...en kısa zmnda iyileşsin inş....
gelincim eğer başka bi arkın varsa onunla ortak ol derim....şehirdışında okumanın ne demek olduğunu arkadaşlarımdan biliyorum...her türlü masraf oldukça fazla...ailenden uzak ve tüm sorumluluk sende...tek başına kaldıracak imkanın varsa ayrıl kafanı dinle dicem...ama zorlanacaksan hem yalnızlık açısından hem maddiyat açısından 2 ve hatta 3 kişi ile birlikte daha geniş 3 odalı bi yerde kafa dengi arkadaşlarınla olabilirsin...karar senn yine...
ama bekçi olayına ve de uyurken odana girilmesi olayına takıldım böle bişi nasıl olabilir...ne cesaret bu ne had...senin için herşeyden önce huzurun ve güvenliğin önde gelir...bunlar yoksa bedavada olsa kalamam ben...masraf olmasın ekstradan dersen çevrendeki arkadaşlarıan danış onların yanına geçme imkanın varsa daha iyi olur...bazen arkadaş arayan kızlar oluo...ya da sana yer açabilecek kimseler araştır bence....
okuyan öğrenci için hem iş hem güç hem okul bide böle sorunlar...işin zor bacım...en kısa zmnda çözülmesi dileğiyle hakkında hayırlısını diliyorum....
herkesi tek tek öpüyorum...ben yemeden önce tartıldım canlarım...malum baya su içtim...şimdiden kilo bildirimimi yapıyım...12 ye kdr belki gelemeyebilirim...
maalesef yerimde saydım aynıyım ...94(
inş bundan sonra almamda yerimde sayarım...işte o zmn yerimde saydığıma sewinir dua ederim....
((((manyakmıyım neyim ben yaaaakaydirigubbakcemile3))))
ne güzel bi yol çizmişin ramzan için asyam . valla dogru diyorsun güçbizde istersek yapamayacagımız şey yok . ayrıca katılıyorum 5. takımın kısları karar verdimi yapar ..tabucumda ..:lepi:kaydirigubbakcemile5Şenizaebenim canim hayirli ramazanlar ne guzel tekrar bir aradayiz guzel mubarek gunlerde geldi ay cok heycanliyim bayram cocuklari gibi
mustang canim ne guzel haberler verdin demek ic mimarimiz var hee massallah kizimiza
tabum hosgeldin canim arkadasim
bak canim madem fikrimizi sordun bende soyle deyim sana sen birak o netteki soylenenleri is bizde bitiyo askim hepimiz biliyoruz senin ne kadar guclu bir kadin oldugunu sen neleri basarmis atlatmis kadinsin bence orucunu allahin izniylen tut derim kilolarida vermeyi birak almasak gene yeter ayrica bu konuda her kafadan bir ses cikar nette uzmanlar konusur durur
gecen yil gorumcem ramazanda igne iplige donmustu ramazanda
bu yaz izinde kilo aldida nasil olsa ramazanda veririm diyodu evet seninde dedigin gibi herkesin vucudu ayni degil biliyorum belki gecen ramazanda aldin bu ramzanda verirsin canim bellimi olur iftara orucunu acip bol suyla girdinmi karnin birden doyuyo zaten sonrasida bizim elimizde almayiverelim eve tatli yapmayiverelim borek corek bugun siralamislar magzada tatlilari oyle hizli gectimki yanlarindan sadece kadayiflan baklavayi gordum goz ucuylan bakmadim suratlarina fiyatlarina falan
yogurt corba salatayla gecistir bacim biliyorum bunlari demek kolay ama sen yaparsin be guzelim hep beraber yapalim bunu hem ibadetimizi yerine getirmis hemde ramazani nasil atlatacagimizi ogrenmis oluruz
sozde ben bugun ramazan alisverisine ciktim ne aldim soyliyim bol bol salata yesillik sebze aldim bide yesil elma canim cok tatli isterse biz sutlu pirinc deriz sutlac yaparim sahurda kahvalti turu dusunuyorum iftardada corba cacik yada sadece sebze yemegi cacik baska turlu bende basa cikamam ay cok uzattim galiba ya neyse son karar yinede senin canim kocaman optum kizini ve seni hayirli ramazanlar canim
fıstıklar merhabalar.. melisim hoşgeldin..
arkadaşlar mehalimde yazmış size bende devamını yazayım kızımın diğer sınav sonucu için okula gittik henüz döndük yeni asılmıştı sonuçlar iç mimarlıktan daha iyi bir derece ile cam bölümünede girmiş bulunmaktayız asıl beklediğimiz grafik yarın olacak sınav artık hakkımızda hayırlısı.. ben not bırakmaya geldim sabah çok erken yine kızımla sınava gideceğim bu yüzden listelere geç bakabileceğim diyecektim ama az önce bir kaza başıma geldi soda açarken sodanın kapağı gözüme patladı ve gözüm ciddi kötü durumda sabah belkide hastaneye giderim şu an açamıyorum zorla açtığımda görebiliyorum neyseki ama gözkapağım filan açamayacağım durumda şişti ve çok sancım var yarın listelere hiç bakabileceğimi sanmıyorum, mehalim gelirse okur eğer okumazsa bu mesajı okuyan bir arkadaşımız kendisine profil mesaj bıraksın nolur ben yazamayacağım.. eğer mehalimde uğramazsa melis veya paylaşım alanından yardım istersiniz... kızlar yarın durumu gelip yazarlar size ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum haydi hoşkalın.. ağlamaya gidiyorum(
fıstıklar merhabalar.. melisim hoşgeldin..
arkadaşlar mehalimde yazmış size bende devamını yazayım kızımın diğer sınav sonucu için okula gittik henüz döndük yeni asılmıştı sonuçlar iç mimarlıktan daha iyi bir derece ile cam bölümünede girmiş bulunmaktayız asıl beklediğimiz grafik yarın olacak sınav artık hakkımızda hayırlısı.. ben not bırakmaya geldim sabah çok erken yine kızımla sınava gideceğim bu yüzden listelere geç bakabileceğim diyecektim ama az önce bir kaza başıma geldi soda açarken sodanın kapağı gözüme patladı ve gözüm ciddi kötü durumda sabah belkide hastaneye giderim şu an açamıyorum zorla açtığımda görebiliyorum neyseki ama gözkapağım filan açamayacağım durumda şişti ve çok sancım var yarın listelere hiç bakabileceğimi sanmıyorum, mehalim gelirse okur eğer okumazsa bu mesajı okuyan bir arkadaşımız kendisine profil mesaj bıraksın nolur ben yazamayacağım.. eğer mehalimde uğramazsa melis veya paylaşım alanından yardım istersiniz... kızlar yarın durumu gelip yazarlar size ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum haydi hoşkalın.. ağlamaya gidiyorum(
Kallisim mesajı aldım canım yarın listeler bende:))
insa
cocom pek bir manken olmussun giz artizim tebrikler canim kilonu korumaya bak emi
coco süper br değişikik yaşamışın canım ya. helal olsun
gelinim dilerim hersey gonlune gore olur ne diyelim bazen bisiyi ne cok istersek isteyelim hemen olmuyo iste hayirlisi ama ev arkadasinla konus bence tuvaleti banyoyu buldugu gibi temiz biraksin madem ortak oturuluyo o evde kurala uysun uymassa sen bana soyle ben cekerim kulagini:mymeka:ya ben ev okula yakın olsun istiyorum.. ama arkadaşlar çarşıya yakın olsun istiyolar.. herhangi biriyle çıkmam mümkün diil. zaten 1+1 dediğimiz evlerin kirası bile 350den baslıyo ki bu 350lira olan evler minicik.. anca bana yeter.. nolucak bilmiyorum yaa. hani param olsa kıyıda köşede hiç durmıycam yemin ederim. günlerdir uykularım kaçtı. 1 sene daha burda kalıcam sanırım bu gidişle... hesap kitap yapınca ciddi anlamda masraflar çıkıyo çünkü.. öğrenci memleketi diye soymaya kalkıyolar resmen bizi. utanmaz herifler. bıktım yemin ederim.. bu sene iyi bi para biriktirebilirsem seneye çıkarım artık.. napalım =/
kiz bundan manyakmi olunur estegfirullah yaa caniiim arkadasim alnimizin akiylan kilo vererek kutluycaz bayramimizi odul olarak bayramda tatlimizi yicez ama tamammikaydirigubbakcemile5 anlastik sanirimvereliniortakaeben ve zenancım tşk ederim canlarım...haklısınız...aşırı kilom olduğu ve bi kısmını vermem 4 ayımı aldığı için sil baş yapmak geri dönmekten korkuyorum hepsi bu...ama bikaç kilo fazlam olur hiç sorun etmem...bu kdr yol almışken dönmek zor gelir bana sorunum buydu...aebencim çok güzel izah etmişsin arkadaşım tşk ederim haklısın....dikkat edicem bi şekilde...su an midem su ile dolu patladım patlıcam....bu şekilde uyumak istemedim...1 saat geçti bile ama hala şişkinim..hava aydınlanınca uyurum artık...gelip takımıma bakıyım arkadaşlarımı sahura kaldırıyım dedim ama yetişemedim sanırım...anca sofra kur kaldır suya yüklen ve oldukça yavaş yemeye çalışsamda ucu kaçtı sanırım...bidaha yapmamaya çalışırım artık...
kallistecim çok üzüldüm yaaa büyük geçmiş olsun...nasıl oldu nazar mı değdi size noldu anlamadım...inan çok üzüldüm...inş en kısa zmnda geçer...çok hassas ve önemli bir noktana denk gelmiş...valla büyük büyük geçmişler olsun...en kısa zmnda iyileşsin inş....
gelincim eğer başka bi arkın varsa onunla ortak ol derim....şehirdışında okumanın ne demek olduğunu arkadaşlarımdan biliyorum...her türlü masraf oldukça fazla...ailenden uzak ve tüm sorumluluk sende...tek başına kaldıracak imkanın varsa ayrıl kafanı dinle dicem...ama zorlanacaksan hem yalnızlık açısından hem maddiyat açısından 2 ve hatta 3 kişi ile birlikte daha geniş 3 odalı bi yerde kafa dengi arkadaşlarınla olabilirsin...karar senn yine...
ama bekçi olayına ve de uyurken odana girilmesi olayına takıldım böle bişi nasıl olabilir...ne cesaret bu ne had...senin için herşeyden önce huzurun ve güvenliğin önde gelir...bunlar yoksa bedavada olsa kalamam ben...masraf olmasın ekstradan dersen çevrendeki arkadaşlarıan danış onların yanına geçme imkanın varsa daha iyi olur...bazen arkadaş arayan kızlar oluo...ya da sana yer açabilecek kimseler araştır bence....
okuyan öğrenci için hem iş hem güç hem okul bide böle sorunlar...işin zor bacım...en kısa zmnda çözülmesi dileğiyle hakkında hayırlısını diliyorum....
herkesi tek tek öpüyorum...ben yemeden önce tartıldım canlarım...malum baya su içtim...şimdiden kilo bildirimimi yapıyım...12 ye kdr belki gelemeyebilirim...
maalesef yerimde saydım aynıyım ...94(
inş bundan sonra almamda yerimde sayarım...işte o zmn yerimde saydığıma sewinir dua ederim....
((((manyakmıyım neyim ben yaaaakaydirigubbakcemile3))))
hee yapariz demiii aebenim destegin icin sagol balimŞenizne güzel bi yol çizmişin ramzan için asyam . valla dogru diyorsun güçbizde istersek yapamayacagımız şey yok . ayrıca katılıyorum 5. takımın kısları karar verdimi yapar ..tabucumda ..:lepi:kaydirigubbakcemile5Şeniz
sağolun canlarım opuyorumnanaktan[/QUOTE kiz $imarsana azcik manken dedik artiz dedik eve toyle oldum dal gibim dolaniyom herkez bana bakiyo desene kiz
bizde seni seviyoz delu kiiiizbu arada.. sorunumla ilgili fikirlerinizi belirttiğiniz için çook teşekkürler.. aklımda hepsi.. bugün bi karar vermek zorundayım.değerlendiricem alternatifleri artık. çok yogun bi gün bugün.. şehir dısından arkadasım falan da geldi.
çok seviyorum sizleriii <3
kiz $imarsana azcik manken dedik artiz dedik eve toyle oldum dal gibim dolaniyom herkez bana bakiyo desene kiz
canım hem gözün aydınfıstıklar merhabalar.. melisim hoşgeldin..
:roflol::roflol::roflol:
güldürdün beni asyam yaaa
sağolasın güzel bakan güzel görürmüş canım benim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?