Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kilom 55 bugün mezuniyet günü
size söz verdiğim gibi değişim fotolarımla karşınızdayım
darısı her isteyene olsun :Saruboceq:

editlenmiştir :)

Son düzenleme:
cococum süpersin canım ya nekadar yol kat etmişin maşallah darısı bizlere ...

tabucum inan çekinerek yazdım vallaha ama beni tanıyanlar bilir biraz dobrayımdır ... rabımdan dilegim ramazanı kilo vererek geçirirsin ..:Saruboceq:alkisalkisalkis
aslında ramazanda kilo alma olayı kan şekerini yükselten şeylerden korunursak engellene bilir . yani bi nevi monti diyetiyle . ne kadar yedigin degil ne yedigin önemli .:1hug: tabi uygulaya bilirsek ..kafamçokkarıştı

ayrıca sen gayet normalsin ..hepimiz aynı kaygıları yaşıyoruz .. mesele ben dün sabah 66.5 ken bu sabah 67.5 geçiyorum bu denek degilki kilo aldım . sahurda yiyip yatıyoruz olacak okadar arada fark .. bu konuda kendinize fazla yüklenmeyin .kaydirigubbakcemile5Şeniz

ne güzel bi yol çizmişin ramzan için asyam . valla dogru diyorsun güçbizde istersek yapamayacagımız şey yok . ayrıca katılıyorum 5. takımın kısları karar verdimi yapar ..tabucumda ..:lepi:kaydirigubbakcemile5Şeniz

kalışim geçmiş olsun gürünmez kaza .:1ninca:
...... ben burdayım canım yardımın dokunursa ama vahşi kısragımız duruma el koymuş ......kaydirigubbakcemile3

kızın için iyi olmuş kallistem çok zevkli bölümler bence. Grafik te olur inşallah.
Umarım şu an gözün daha iyidir geçmiş olsun canım. Ben de buralardayım sen hiç merak etme.

Kallisim mesajı aldım canım yarın listeler bende:))

mehalim ismin pek havalı olmuş ne zamandır söyleyememiştim içimde kalmıştı :)
ben de buralardayım yardıma hazırım.

selam herkeze hayirli cumalar hayirli ramazanlar hemen kilomu yazem
69.7 ile izine ayrildiydim 74.0 ile dondum simdi 73.5 kiloyum insallah devam eder hayirlisiylan bende cocom gibi resimler koyarim insallah
cocom pek bir manken olmussun giz artizim tebrikler canim kilonu korumaya bak emi hadi optum herkezi kocaman benim efe kuduruk vaziyette ilgi bekliyo gene gelirim ogleden sonra

5.TAKIM **118.ETAP SONUÇLARI***

canzi3445 ( 74.8 / 75.2 / -0.4 / -0.53 &#37
chocolategirl ( 79.0 ) --Geri dönmek üzere ayrıldı.
bijoux ( 64.2 / 64.2 / 0.0 / 0.0% )
xTABU ( 93.9 / 94.0 / -0.1 /- 0.11% )
mersa ( 77.0 / 77.0 / 0.0 / 0.00% )
cocostar ( 55.0 )--Mezun oldu
olu_gelin ( 55.5 / 55.5/ 0.0 / 0.0% )
asya25 ( 69.7 / 73.5 / -3.8 / -5.45% )--eski üye geri döndü

5.takım toplam kilo ( 434.6 / 438.9 / -4.3 /- 0.99% )

eyvah eyvah!:S ev işiydi emlahcıydı derken cuma oldugunu unutmusum bugun:S cok afedersiniz.. eger hala yazabilme imkanınız varsa hemen söyliyim..54.3 kilom bu hafta

bu arada.. sorunumla ilgili fikirlerinizi belirttiğiniz için çook teşekkürler.. aklımda hepsi.. bugün bi karar vermek zorundayım.değerlendiricem alternatifleri artık. çok yogun bi gün bugün.. şehir dısından arkadasım falan da geldi.
çok seviyorum sizleriii <3

gelinim dilerim hersey gonlune gore olur ne diyelim bazen bisiyi ne cok istersek isteyelim hemen olmuyo iste hayirlisi ama ev arkadasinla konus bence tuvaleti banyoyu buldugu gibi temiz biraksin madem ortak oturuluyo o evde kurala uysun uymassa sen bana soyle ben cekerim kulagini:mymeka:

kiz bundan manyakmi olunur estegfirullah yaa caniiim arkadasim alnimizin akiylan kilo vererek kutluycaz bayramimizi odul olarak bayramda tatlimizi yicez ama tamammikaydirigubbakcemile5 anlastik sanirimvereliniortak

hee yapariz demiii aebenim destegin icin sagol balimŞeniz

sağolun canlarım opuyorumnanaktan[/QUOTE kiz $imarsana azcik manken dedik artiz dedik eve toyle oldum dal gibim dolaniyom herkez bana bakiyo desene kiz

bizde seni seviyoz delu kiiiiz

[
canım hem gözün aydın
hem geçmiş olsun

:roflol::roflol::roflol:
güldürdün beni asyam yaaa
sağolasın güzel bakan güzel görürmüş canım benim opuyorumnanaktan

canım mezuniyetin hayırlı olsun
azmin zaferi işte
ne mutlu sana

canlarım merhabalar.. eve henüz geldim sizin mesajlarınızı okuyamadım sonra bakarım.. doktora gittim sabah, korneada çizilme olmuş şiddetli vurduğu için ve gözkapağım acaip ödem yaptı gözümün içinde sanki kum dolu hareket ettikçe çok acı çekiyorum.. 10 günde geçer dedi doktor bakalım inşallah ..zaten çok ucuz atlattım diyorum kendi kendime.. müthiş uykusuzum şimdi biraz uzanacağım biraz dinleneyip gelir bakarım kendimi çok kötü hissediyorum.. kızımıda yazayım, sonuçları gece alacağız o zaman haber veririm zaten önümüzdeki hafta marmarada var sınavları .. öptüm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…