- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #144.081
yarın kaynanamlara gidiyoruzKızlar nerdesiniz bugun çok tenha buralar
eşim en küçük olunca görümceler anne baba gezmesi eşimin anne ve babası vefat etti mezarlık ziyareti bebişler ne kadar izin verirse artık tatlı yememege çalışacamyarın kaynanamlara gidiyoruz
bakalım neler olacak
genelde yemem için çok ciddi baskı yapıyorlar
sen bayramda ne yapacaksın
çok mantıklı bi davranıs1500 benim için iyi :))
yavaş yavaş azaltacağım
kizlar slm sabahtan beri giremedim sabah buyuk oglani dr a goturdum jan verdik ogleyin yola cikacaktuk dr sonuclari gireyim sonra gidersiniz dedi kosturmaca cok anlayacaginiz kucuk un gittigi kresle ilisigini kestim simdi eve geldim az sonra tekrar hastane sonra aksam uzeri bursa yolu
kucuj bi dilim yedim boregiaynen
börek yerine tam buğday ekmeği olsaydı daha güzel olurmuş
bir büyüklüğü nekadar dı
bence küçükse sorun yok
sen de benim gibi kaçamak yapmaya mı başladın yoksaakucuj bi dilim yedim boregi
oglen
yarim tavuk doner durum
aksam
bi kase yogurt
ara
bi activa bi halley
toplam 1120 kcal
callan bişey sorucaktım ben ama :) pro üye nasıl olunuyor acaba, galiba para ödüyoruz ama bu para her sene ödeniyor mu? ne kadar geçerli oluyor :)sen de benim gibi kaçamak yapmaya mı başladın yoksaahalley gördüm
kola zararlı,bir de tatlılar olmasa menün gayet iyi
iyi akşamlaaar
menüm
sahur : peynir, domates, salatalık, 2 haşlanmış yumurta, 2 bardak tek şekerli çay, 2 dilim çavdar ekmeği ve 4 dilim karpuz
akşam : mercimek çorbası, iskender döner, 1 zero cola, 1 bardak tek şekerli çay
ara: az şekerli kahve, küçücük çikolata
boşver pro üyeliğin hiçbir avantajı yokcallan bişey sorucaktım ben ama :) pro üye nasıl olunuyor acaba, galiba para ödüyoruz ama bu para her sene ödeniyor mu? ne kadar geçerli oluyor :)
haklısın bugün çok canım istemişti ama yarın çok dikkat edicem :)kola zararlı,bir de tatlılar olmasa menün gayet iyi
aaa ne güzel :) kazandın mı yarışmayı? ben kilo bildirim çizelgesini çok seviyordum o yüzden, o baya gaza getiriyordu beni :) ibre sağa kaydıkça mutlu oluyordum. aaah ah :)boşver pro üyeliğin hiçbir avantajı yok
ben yemek yarışmasına katılmıştım,sonra baktım beni pro yapmışlar..yoksa pro olmak gereksiz
kazanmadım aslındahaklısın bugün çok canım istemişti ama yarın çok dikkat edicem :)
aaa ne güzel :) kazandın mı yarışmayı? ben kilo bildirim çizelgesini çok seviyordum o yüzden, o baya gaza getiriyordu beni :) ibre sağa kaydıkça mutlu oluyordum. aaah ah :)
gunaydınlar erkek arkadasımla yedim ictim uc gundur tatil dedi bisey olmaz diye dusundum bu sabah 62.4(( c.tesi nisan var 10 gun erken regl oldum, 20lik disim sisti daha aksilik cıkmaz sanırım
gunaydınlar erkek arkadasımla yedim ictim uc gundur tatil dedi bisey olmaz diye dusundum bu sabah 62.4(( c.tesi nisan var 10 gun erken regl oldum, 20lik disim sisti daha aksilik cıkmaz sanırım
dun moralim cok bozuktu hakim olmadim kendimesen de benim gibi kaçamak yapmaya mı başladın yoksaahalley gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?