Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yarın kaynanamlara gidiyoruz
bakalım neler olacak
genelde yemem için çok ciddi baskı yapıyorlar
sen bayramda ne yapacaksın
eşim en küçük olunca görümceler anne baba gezmesi eşimin anne ve babası vefat etti mezarlık ziyareti bebişler ne kadar izin verirse artık tatlı yememege çalışacam

Kaptanım, hayırdır sıkıntı yok değil mi?
Küçük okula başlıyor sanırım artık?
Şimdiden iyi yolculuklar.

kızlar kilo birdirimimi bugün yapıyorum 58.8
ben şuabt gibi listeden 58 kg ile ayrılmıştım,bundan 58in altına inmeden listeye giremiyorum
tekrar buraya aktif katılacağım:))
kilo vereceğime inanıyorum :))

iyi akşamlaaar

menüm

sahur : peynir, domates, salatalık, 2 haşlanmış yumurta, 2 bardak tek şekerli çay, 2 dilim çavdar ekmeği ve 4 dilim karpuz

akşam : mercimek çorbası, iskender döner, 1 zero cola, 1 bardak tek şekerli çay

ara: az şekerli kahve, küçücük çikolata

kola zararlı,bir de tatlılar olmasa menün gayet iyi

callan bişey sorucaktım ben ama :) pro üye nasıl olunuyor acaba, galiba para ödüyoruz ama bu para her sene ödeniyor mu? ne kadar geçerli oluyor :)
boşver pro üyeliğin hiçbir avantajı yok
ben yemek yarışmasına katılmıştım,sonra baktım beni pro yapmışlar..yoksa pro olmak gereksiz

kola zararlı,bir de tatlılar olmasa menün gayet iyi
haklısın bugün çok canım istemişti ama yarın çok dikkat edicem :)

boşver pro üyeliğin hiçbir avantajı yok
ben yemek yarışmasına katılmıştım,sonra baktım beni pro yapmışlar..yoksa pro olmak gereksiz
aaa ne güzel :) kazandın mı yarışmayı? ben kilo bildirim çizelgesini çok seviyordum o yüzden, o baya gaza getiriyordu beni :) ibre sağa kaydıkça mutlu oluyordum. aaah ah :)

iftar: 1kase mercimek çorbası+2 imam bayıldı+salata+1 kase yoğurt
ardından 2 baklava, 1 avuç çekirdek(artık bitti),kızımın çubuklarından aşırdım,1 çatal da dondurma
şimdi kahve içeceğim

kazanmadım aslında
o tabloları kimse kullanmıyor Artık neden acaba,ben yapmaya üşeniyorum

gunaydınlar erkek arkadasımla yedim ictim uc gundur tatil dedi bisey olmaz diye dusundum bu sabah 62.4 (( c.tesi nisan var 10 gun erken regl oldum, 20lik disim sisti daha aksilik cıkmaz sanırım

gunaydınlar erkek arkadasımla yedim ictim uc gundur tatil dedi bisey olmaz diye dusundum bu sabah 62.4 (( c.tesi nisan var 10 gun erken regl oldum, 20lik disim sisti daha aksilik cıkmaz sanırım

Ayy Kollontaicim, tam nişan öncesi hiç olmamış o kadar yeme ama bir miktar kilo şişliktendir.
Şu bir kaç gün saf protein yap da şişkinliği gitsin bari.

Ayy Kollontaicim, tam nişan öncesi hiç olmamış o kadar yeme ama bir miktar kilo şişliktendir.
Şu bir kaç gün saf protein yap da şişkinliği gitsin bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…