Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım yediğin tatlıları yemesen daha güzel olur bence çekirdek küçük bi avuç kabak çekirdeği tüket
Haklısın kesinlikle
Tadımlık yemeğe çalışıyorum ama aldığım kaloriyi çok yükseltiyorlar
Evde 1 avuç çekirdek kaldı, yarın da onu yerim bir daha da almayayım..
1 dilim baklava 300küsür kalori ya şaka gibi, küçücük şey

Günaydın tatlım

masum görünen şeyler aslında ne kadar zararlı onu ögrenmemiz ne kadar güzel zayıflarken bilinçleniyoruzda

sabahki menüm
1.5 dilim çökelekli börek
yarım ceviz
tek şekerli açık çay

bi aydır içmiyodum bi çay bardağı sütlü nescafe içtim tek sekerli
TOPLAM kalorim:731 kalori

canım sadece iki dilim baklava 700 kalori bence kullandığın site hatalı hesaplıyor menün benim sitemde 1500 cal ediyor ki bu kadar tatlının olduğu bi menü asla 700 kaloride kalmaz ben sana diyim hangi siteden hesaplıyorsun canım toplam kalorini

Benim menümde akşam dolma var bayanlar bugün davetliyim iftara. gündüzü de ona göre ayarlicam artık kb 50 yi geçmeyecek şekilde sabah-öğlen dünle aynı akşam farklı olacak

Yok canım ben baklava yemedim CallanPinckney baklava yiyen ben baklava yemeyeli 3 ay oldu

Benim menümde akşam dolma var bayanlar bugün davetliyim iftara. gündüzü de ona göre ayarlicam artık kb 50 yi geçmeyecek şekilde sabah-öğlen dünle aynı akşam farklı olacak
fazla kaçırmazsan sıkıntı olacagını sanman canım tabi dolmanın çeşidide önemli ona göre ayarlarsın kendini

Yok canım ben baklava yemedim CallanPinckney baklava yiyen ben baklava yemeyeli 3 ay oldu

haa şimdi oldu C CallanPinckney canım senin kalori 1507

fazla kaçırmazsan sıkıntı olacagını sanman canım tabi dolmanın çeşidide önemli ona göre ayarlarsın kendini

zeytinyağlı kabak biber patlıcan falan karışık diyet yaptığımı biliyor arkadaşım çok şükür fazla ısrarcı biri de değildir

kizlar slm sabahtan beri giremedim sabah buyuk oglani dr a goturdum jan verdik ogleyin yola cikacaktuk dr sonuclari gireyim sonra gidersiniz dedi kosturmaca cok anlayacaginiz kucuk un gittigi kresle ilisigini kestim simdi eve geldim az sonra tekrar hastane sonra aksam uzeri bursa yolu

Allah kolaylık versin tatlım

rabbim herşeyin hayırlısını versin tatlım

aynen
börek yerine tam buğday ekmeği olsaydı daha güzel olurmuş
bir büyüklüğü nekadar dı
bence küçükse sorun yok

hehehe benle fatmayı karıştırmışsın

1500 benim için iyi :))
yavaş yavaş azaltacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…