- 25 Nisan 2015
- 3.146
- 9.590
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #144.121
Bu arada ilk gittigim doktoru öldürecem dikkatsiz adam kb düsük diye fırcayı yedigimle kaldım esim gecmeyince agrım baska doktora götürdü megersem tas düsürüyomusum. Öldüm yaa agrıdan ne zor seymis.
İyiyim simdi canım, ama dusene kadar mahvoldum. Doktoru öldürmeye giderken yardım edersin dimi? :)Deme ya muskam.
Şimdi nasılsınız? Çok zordur o da. Umarım toparlanırsın bir an önce.
geçmiş olsunBu arada ilk gittigim doktoru öldürecem dikkatsiz adam kb düsük diye fırcayı yedigimle kaldım esim gecmeyince agrım baska doktora götürdü megersem tas düsürüyomusum. Öldüm yaa agrıdan ne zor seymis.
cok gecmis olsun tatlim sana ve esine siddetin onunu kesmedikce bitecegi yok malasef insanlar her gecen saniye dahada gaddarlasiyor rabbim sonumuzu hayrelesinMuskacm sözüm sana değil ama doktorların öldürüldüğü bir ülkede doktor öldürülmesînin şakasını bîle yapmak doğru değil bence.. Sonuçta hastalıkları meydana getiren doktorlar değil..
Bu tarz şeyler başına geldiğinde çok kötü
Ben ve eşim doktoruz, ben istifalıyım
Acilde bayan olmama rağmen bir adam üstüme yürümüştü
Eşim acil doktoru değil, acilden geçerken, kendisinin olmayan bir hasta yakını tarafından darp edildi; olayla alakası olmamasına rağmen, bir kere de bıçak çekildi.. Bunlar insanın başına gelince okadar acıki anlatamamm
Muskacm yazdıklarım seninle alakalı değil, bu konuda hissettiklerimi yazmak istedim sadece
İyiyim simdi canım, ama dusene kadar mahvoldum. Doktoru öldürmeye giderken yardım edersin dimi? :)
Benim cok uykum geldi sekerler, iyi geceleervve tatlı rüyalar hepinize..
ben de ben deKızlar, sanırım 6 gün isveç diyeti yapacağım.
ben de ben de
Aman be gülüm benimkisi sadece şaka..Alınmadım merak etme..geçmiş olsun
bundan sonra benzer ağrın olursa,önceden taş düşürdüğünü mutlaka söylersen tanını hızlı koymada faydalı olur
insanın olduğu yerde hata da vardır işte,doktor da insan..bir de şöyle bir durum var, işinin ehli olan doktor vardır işinde kötü olan vardır.bazısı tembeldir ondan böyle olur,bazısı çok tecrübesizdir,bazısının da kapasitesi diğerlerine göre daha düşüktür.
bu durumda en iyi çare,kendine iyi bir doktor belirleyip,güvendiğiniz birine görünmek
Kızlar, sanırım 6 gün isveç diyeti yapacağım.
Ay o çok zor nasıl yapacaksınız?ben de ben de
Aman be gülüm benimkisi sadece şaka..Alınmadım merak etme..
Ay o çok zor nasıl yapacaksınız?
Menümü yazıp çıkıyorum kızlar..
Sabah : 1 haş. yumurta+1 kk peynir+1 dilim çavdar ekmeği
Öğle : 1 haş. yumurta+1 kaşık yoğurt+1salatalık
Akşam: 1 haşlanmış patates+1 yaprak kıvırcık+2-3 küçük dilim karpuz
Waww, harikaasın Ameliacım.
Herkesin bayramını kutluyorum kızlar.
Kaptanım, önümüzdeki hafta cumadan itibaren 7-10 gün arası bir ailelerin olduğu şehre gitme durumumuz var.
Bu sırada paylaşım yapamasam sorun olur mu? Tartımı da götüremeyebilirim yalnız. Normalde her yere taşırım bavulda ama şimdi eşimin ailesinde garip, takıntılı durmasın istiyorum.
Dilersen izinli de yazabiliriz.
Tebrik ederim canım çokk iyi
bende 2 gündür birsürü tatlılar, börekler yedimAy kızlar ben bugun dünyayı yedim
Pişmanım son zamanlar daha kontrollü hissediyordum ama kaybettim, neyse artık sabaha kadar bir şey yemeyeceğim
geçmiş olsun kaptanımiyi bayramlar kızlar net çekmiyor evde o yüzdrn yazamadım ben acaip ishal olmuşum geçmişi okuyamadım daha sonra okurum
çok geçmiş olsun muskacım yaa, ben kum döktüm ama taş çok zormuş galibaBu arada ilk gittigim doktoru öldürecem dikkatsiz adam kb düsük diye fırcayı yedigimle kaldım esim gecmeyince agrım baska doktora götürdü megersem tas düsürüyomusum. Öldüm yaa agrıdan ne zor seymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?