Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada ilk gittigim doktoru öldürecem dikkatsiz adam kb düsük diye fırcayı yedigimle kaldım esim gecmeyince agrım baska doktora götürdü megersem tas düsürüyomusum. Öldüm yaa agrıdan ne zor seymis.

Deme ya muskam.
Şimdi nasılsınız? Çok zordur o da. Umarım toparlanırsın bir an önce.

iyi geceler hayirli bayramlar sekerler nasilsiniz
menum
1p sucuklu yumurta
maydanoz
1 kb tulum peyniri
2adet zeytin
az bi yufka
ogle
kiraz
1f turk kahvesi orta
aksam
yogurtlu semizotu
iki catal domatesli spagetti
coban salata
bi diilim hashasli revani

toplam 1330 kal

Bu arada ilk gittigim doktoru öldürecem dikkatsiz adam kb düsük diye fırcayı yedigimle kaldım esim gecmeyince agrım baska doktora götürdü megersem tas düsürüyomusum. Öldüm yaa agrıdan ne zor seymis.
geçmiş olsun
bundan sonra benzer ağrın olursa,önceden taş düşürdüğünü mutlaka söylersen tanını hızlı koymada faydalı olur
insanın olduğu yerde hata da vardır işte,doktor da insan..bir de şöyle bir durum var, işinin ehli olan doktor vardır işinde kötü olan vardır.bazısı tembeldir ondan böyle olur,bazısı çok tecrübesizdir,bazısının da kapasitesi diğerlerine göre daha düşüktür.
bu durumda en iyi çare,kendine iyi bir doktor belirleyip,güvendiğiniz birine görünmek

Muskacm sözüm sana değil ama doktorların öldürüldüğü bir ülkede doktor öldürülmesînin şakasını bîle yapmak doğru değil bence.. Sonuçta hastalıkları meydana getiren doktorlar değil..
Bu tarz şeyler başına geldiğinde çok kötü
Ben ve eşim doktoruz, ben istifalıyım
Acilde bayan olmama rağmen bir adam üstüme yürümüştü
Eşim acil doktoru değil, acilden geçerken, kendisinin olmayan bir hasta yakını tarafından darp edildi; olayla alakası olmamasına rağmen, bir kere de bıçak çekildi.. Bunlar insanın başına gelince okadar acıki anlatamamm
Muskacm yazdıklarım seninle alakalı değil, bu konuda hissettiklerimi yazmak istedim sadece

cok gecmis olsun tatlim sana ve esine siddetin onunu kesmedikce bitecegi yok malasef insanlar her gecen saniye dahada gaddarlasiyor rabbim sonumuzu hayrelesin

İyiyim simdi canım, ama dusene kadar mahvoldum. Doktoru öldürmeye giderken yardım edersin dimi? :)

Ayy kuzum ya aman iyisin ya yeter.
Çok ayrıntısını bilmiyorum ama ultrasonda falan belli olmuyor mu bu taş?
Direkt diyet falan demek yerine biraz incelese en azından bilirsin ne olduğunu da ona göre hareket edersin.
İyi ki tekrar gitmişsin doktora.

Benim cok uykum geldi sekerler, iyi geceleervve tatlı rüyalar hepinize..

Ayy Muskacım, dün gece benim de nasıl uykum geldi anlatamam.
Eşime hadi uyuyalım dedim. Tamam dedi, ben gittim önden yattım.
5 dakika sürmedi gelmem, numara yapıyorsun zannettim diyor. Öyle bir uyumuşum.

Aman be gülüm benimkisi sadece şaka..Alınmadım merak etme..
Kızlar, sanırım 6 gün isveç diyeti yapacağım.

Ay o çok zor nasıl yapacaksınız?

Menümü yazıp çıkıyorum kızlar..
Sabah : 1 haş. yumurta+1 kk peynir+1 dilim çavdar ekmeği
Öğle : 1 haş. yumurta+1 kaşık yoğurt+1salatalık
Akşam: 1 haşlanmış patates+1 yaprak kıvırcık+2-3 küçük dilim karpuz

Aman be gülüm benimkisi sadece şaka..Alınmadım merak etme..

Ay o çok zor nasıl yapacaksınız?

Muskacım, haftaya yolculuk var.
Hem o sırada hızlı kilo vermek hem de orada veremeyeceğim kiloyu sabitlemek istiyorum.
O nedenle bir denemek istiyorum bakalım.

Afiyet şeker olsun.

Tebrik ederim canım çokk iyi

çok sağolun kızlar :)

Ay kızlar ben bugun dünyayı yedim
Pişmanım son zamanlar daha kontrollü hissediyordum ama kaybettim, neyse artık sabaha kadar bir şey yemeyeceğim
bende 2 gündür birsürü tatlılar, börekler yedim ((

iyi bayramlar kızlar net çekmiyor evde o yüzdrn yazamadım ben acaip ishal olmuşum geçmişi okuyamadım daha sonra okurum
geçmiş olsun kaptanım

çok geçmiş olsun muskacım yaa, ben kum döktüm ama taş çok zormuş galiba ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…