- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #148.481
bu hafta birici mi olacağız acaba
iki kahve çok olmuş. ikiside şekerliyse07:00 cafe latte
09:30 1 tabak domatesli yumurta+2kk peynir+3ceviz+1kayısı+1salkım üzüm+1 elma+ yarım muz+ 1 biber+ 2 marul
16:15 1 tabak fasulye+1 kase yoğurt+1 kaşık bulgur+3 marul+2 yeşil biber+1 salkım üzüm
18:00 bir fındıklı kahve
maşallah arkadaşlar yaaaa bu 2 kiloları falan nasıl veriyorsunuz bir haftada süpersiniz siz yaaa
kızlar geçen hafta 60.4
bu hafta 60.3
yani 100 gram verdim ama mutluyum,çünkü bu haftayı cok kaçamaklı geçirdim
artık hedeflerimi çok yüksek koymak istemiyorum,her gün tartılmak istemiyorum,çünkü motivasyonum çok düşüyor,öyle olunca da her şeyi bırakıyorum
önümüzdeki pazartesi ve cuma yine tartılacağım,başka tartılmayacağım,100gram versem yeter..yavas gitsin kalıcı gitsin
sabırlı olmam lazım
Ekledim canım seni herkes kendisi ekliyo kaplayıp listeyibenım kılom listede yok
tebrikler canım5. TAKIM 431. ETAP SEKİZİNCİSİ
Kollontai (59,8
blanche_ea (57,0)kilosu sabit
candy_candy (111,4
Merops (72) gecen hafta bildirmediği için 2 ye bölündü
fatmaaskin1(58,0/57.0/-1/%1.72)
ameliaa(69,7
morpapatyam(70.60
Okyanusya(76,5
NES84(75,8
femmette(62,7/62.0/-0.7/%1.12)
gulsum462(62,8
5. TAKIM ORTALAMASI %0
CallanPinckney 60,4/60,3/-0,1/0,17
canım listeye girecekmiydin bilmiyorum kaptan yada yardımcımız bakar eklerlergecen hafta: 61.5
bugun :61.2
fark: 0.3
yuzde: %0.5
Ben bu hafta resmen aç gezdim, geçen hafta takım ortalaması düştü diye :)
Hiç iyi bir şey yapmadım yanihafiften hipoglisemi atakları geçirdim, birdaha yapmayacağım dedim kendi kendime.
Umarım yapmaya ihtiyacım olmaz bu denli ağır bir şey.
Kötüydüm yani bu hafta
pes etmek yoktebrikler femmetcim
maşallah gülsümcüm yakında 50leri görürsün
çok iyi ameliacım
az olsun kalıcı olsun
her şey elinde,kararlı olursan arkası da gelirbak ben ve sen hala buralardayız,ayrılan arkadaşlar kimbilir ne oldu(inşallah iyidirler) ama biz de savascı kadınlarız,pes etmedik
bende fazla açlığa dayanamıyorum bi ayda gitmasında 3 ayda gitsin kilolar hiç önemli değil gitsinde teko zaman yapma canım sağlığından önemli değil gitsinde 1 gitsin 500gr gitsin,ben öyle yapınca dayanamıyorum evde i,şler ve çocuklar olduğu için bide çalışınca çok halsiz düşüyorum elim ayağım titriyor.
Bu hafta için böyleydi canım, daha yapmamo zaman yapma canım sağlığından önemli değil gitsinde 1 gitsin 500gr gitsin,ben öyle yapınca dayanamıyorum evde i,şler ve çocuklar olduğu için bide çalışınca çok halsiz düşüyorum elim ayağım titriyor.
evetcanım listeye girecekmiydin bilmiyorum kaptan yada yardımcımız bakar eklerler
sağlık her şeyden önemliBu hafta için böyleydi canım, daha yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?