Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

harika harika

maşallah sana azmini tebrik ederim

benım kılom listede yok
cnm herkes kendi eklemiş

Canım takım kaptanlarındansın değil mi :) ben bu aralar pek takip edemediğim gibi, lanet olası hafızama da hiç güvenmiyorum sanki takım arkadaşıyız gibi hatırladım birden
kaptan değilim,listeye girmeye çalışıyorum..58 ile izne ayrılmıştım,o gün bugundur daha listeye giremedim
bu arada canım seni gerçektennn tebrik ederim, sözünün eriymişsin dediğin gibi yaptın, takımı bu hafta birinci yapacaksın
iki kahve çok olmuş. ikiside şekerliyse
evet onu düzeltemedim bir türlü
biraz bu düzene alışayım,inşallah kaçamaksız devam edeyim,ilerleyen haftalarda kahveyi çıkarmak istiyorum,bakalım...
gecen hafta: 61.5
bugun :61.2
fark: 0.3
yuzde: %0.5

kesinlikleee,inşallah

bende fazla açlığa dayanamıyorum bi ayda gitmasında 3 ayda gitsin kilolar hiç önemli değil gitsinde tek
aynen öyle

Tesekkürler canım, elimden gelenin en iyisi degildi ama bundan iyisi şamda kayısı )

İnşallah canım benim. O kadar çok istiyorum ki 50leri görmeyi :)

Harika!

Rakibem müthişsin :) nasıl da gidiyor kilolar.

Canlar haftaya bildirim yapılmayacak değil mi ?
Bu arada basen eritmeye devam :) callanetics yapıyorum. Spora başlamadan önce basen Ölçüm 105di. 10 saat yaptıktan sonra tekrar ölçeceğim. Bugün 6. Saatim :)
Yarından itibaren biraz hızlandırmayı düşünüyorum. Günde 2 saat yapmaya başlayacağım. Umarım işe yarar.

sen basenlere tam savaş açtın :)

süpersin gerçekten tebrikler

Tahminim doğru çıktı en az 1,5 2 kilo vereceksin bence demiştim. Tebrikler
ben iyice yavaşladımmm neyapsamm yaaaa
Pes etme canım eninde sonunda kiloların inadını kıracaksın.

Ne zamandır merak ediyordum. Bende deneyeyim olmazsa callanetics i :)

call gerçekten mucize vadediyor.
ben de istikrarlı yapmak istiyorum.
gülsüm tamamlasın, kesin gaza geliriz:)

aynen ben de razıyım.
benim de çok az kaçamağım oldu ama, sonuç bu kadar.
hiç yoktan iyidir.
Senin sonuç çok çok iyi maşallah diyeyim :) kilomuz da azaldıkça kilo vermemiz zorlaşacak ona rağmen gayet iyi bence.
sen basenlere tam savaş açtın :)
Açtım çünkü çok kötü hissediyorum bişey giyince. Benim basenlerin şekli de bi ilginç cidden dış basen çok var. Popo yok basen var. Böyle yana doğru genişliyorum.

Hiç yormuyor ama ilk 3 gün deli gibi kas ağrısı çektim :) hareketleri yaparken bacak kısmım yanıyor yani. Bu iyi bişey
Dediğim gibi hiç yormadan inceltiyor. Kilo verdirmiyor ama ölçülerimi 3 gün sonra alacağım :) 21 saate tamamlayın diyolar.
Benim bi arkadasım yaptı 1 ayda basenleri kaybolmuş resmen ki durumu benden kötüydü çok kötü gaza geldim bende başladım

Ayyy çok güzel anlattın canım en kısa zamanda denicem :) benim basenlerinde maşallahı var :) yayla gibi bakalım beni çok yoracak mı :) eğer yorarsa 5 kilo daha verdikten sonra başlarım artık :)

arkadaşlar neden bahsediyorsunuz sizzz yaaa anlayamadımm nasıl bişey bu hareketleri nerde bulabilirim bide bunu deneyim bakalım

tabiki canımmm asla pes etmek yok arada küçük kaçamaklar olsa bile hemen toparlanıyorumm 1 yıl sürsede 5 kg daha vericem

Kızlar bunlar benim basenler. Pembeli 68 kiloyken, siyahlı 65 kiloyken çektim. O zaman da jillian yapıyordum. Biraz incelir gibi olmuştum.

Eklentiler

• image.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…