Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy çok güzel anlattın canım en kısa zamanda denicem :) benim basenlerinde maşallahı var :) yayla gibi bakalım beni çok yoracak mı :) eğer yorarsa 5 kilo daha verdikten sonra başlarım artık :)
Ilk günler hareketler zor geliyor biraz ama hemen alışıyorsun 70 yaşındaki insanlar da yapıyormuş :)
arkadaşlar neden bahsediyorsunuz sizzz yaaa anlayamadımm nasıl bişey bu hareketleri nerde bulabilirim bide bunu deneyim bakalım
Callanetics diye bi egzersiz canım. Biraz araştır istersen basenlere, kolları sıkılaştırıyor.

Benim kol kalınlığım da fazla :)

arkadaşlar neden bahsediyorsunuz sizzz yaaa anlayamadımm nasıl bişey bu hareketleri nerde bulabilirim bide bunu deneyim bakalım
Bende hiç yapmadım ama ismini çok duydum canım, çok etkili diye :) sende dene bence :)

tabiki canımmm asla pes etmek yok arada küçük kaçamaklar olsa bile hemen toparlanıyorumm 1 yıl sürsede 5 kg daha vericem
Aynen Nescim önemli olan vermek. Sonuçta birden almadık bu kiloları, o yüzden hepsini birden veremeyiz

Kızlar bunlar benim basenler. Pembeli 68 kiloyken, siyahlı 65 kiloyken çektim. O zaman da jillian yapıyordum. Biraz incelir gibi olmuştum.
İncelme var gerçektende canım :) callaneticsten sonra nasıl olacak kimbilir :)

Aaa o zaman yapabilirim :)

Yaparsın tabi ya.
Aynen heycanlıyım valla Ölçüm gününü bekliyorum :)

aslında kilodan çok nasıl göründüğümüz önemli. 3gün sonra ölçünü yaz lütfen.
tabiki canımmm asla pes etmek yok arada küçük kaçamaklar olsa bile hemen toparlanıyorumm 1 yıl sürsede 5 kg daha vericem
5kg çok değil, verirsin, yeterki azimli olalım.
Kızlar bunlar benim basenler. Pembeli 68 kiloyken, siyahlı 65 kiloyken çektim. O zaman da jillian yapıyordum. Biraz incelir gibi olmuştum.
çok fark var, eminim şimdi daha da vardır.

Canım tam ismi neydi bende bi deneyeyim bakalım izinliyken

kızlar nekadar çok katılım yaparsak kendimiz için de okadar iyi motivasyon sağlamış oluruz
bolbol konusalım
çünkü insan hedefini ne yaptığını sıksık hatırlamalı,yoksa ıvırzıvırlar önüne konduğunda unutuyorsun
birbirimizi bilgilendirelim,motivasyonumuzu arttıralım

aslında kilodan çok nasıl göründüğümüz önemli. 3gün sonra ölçünü yaz lütfen.

5kg çok değil, verirsin, yeterki azimli olalım.

çok fark var, eminim şimdi daha da vardır.
Evet biraz daha inceldim ama hala memnun değilim istediğim gibi değil :)

Canım tam ismi neydi bende bi deneyeyim bakalım izinliyken

Callanetics yaz canım. Videoları çıkıyor. Ben 1 saatlik olanı yapıyorum. Evolution sanırım canım videonun adı.

bayaaa farketmiş gülsümcüm,3 kilo ve callın etkisi işte
ben de bayılıyorum callaneticse

Teşekkür ederim canım benim. Evet baya fark ettiriyor. 21 güne tamamlayayım da farka bakarız :)

Haklısın tatlım bu aralar fazla giremiyorum ama kendimi kaybetmiyorum yinede bazen kaçıyo ama ufacık

teşekkürler tatlım

ben de öyle düşünüyorum, grupta olma sebebimiz motivasyon zaten.
Haklısın tatlım bu aralar fazla giremiyorum ama kendimi kaybetmiyorum yinede bazen kaçıyo ama ufacık
bayram öncesi iş çok mu yoğun?

kızlar yemeği bıraktım,dükkan kapandı :)))
bu arada kollantai ve blanch nerede acaba

bu arada haftasonu çok dikkat etmek lazım
cumartesi günü eşim evde yok,ondan sağlıklı yaşam problem olmaz ama pazar günü eşim bir hamburgerciden bahsediyordu,oradan sipariş verir muhtemelen,şöyle yapayım diyorum;hamburgerin yarısını keseyim,yarım yiyeyim.en azından alacağım kaloriyi yarı yarıya azaltırım,yanına da bol yeşillik

kilom sabit kaptanım

kızlar regl oldum fena sancım var, yataktan cıkamıyorum, biri beni listeye ekleyebilir mi?

bugünkü menum
0.75 x 1 Adet Susamlı Simit 178 kcal (Sil)

• 1.00 x 1 Porsiyon (5 Adet - 150gr) Terbiyeli Köfte 235 kcal (Sil)
  • 2.00 x 1 Dilim (150gr) Karpuz 92 kcal (Sil)
  • 1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Zeytinyağlı Barbunya Pilaki 265 kcal (Sil)
  • 2.00 x 100gr Danone Doğal Light Yoğurt 100 kcal (Sil)

Toplam 870 kalori...

5. TAKIM 431. ETAP SEKİZİNCİSİ

Kollontai (59,8)kilosu sabit
blanche_ea (57,0)kilosu sabit
candy_candy (111,4/109,4/2,0/%1,79)
Merops (72/71.40/-0.30/%0.41) gecen hafta bildirmediği için 2 ye bölündü
fatmaaskin1(58,0/57.0/-1/%1.72)
ameliaa(69,7/69,4/-0,4/%0,57)
morpapatyam(70.60/69.8/-0.8/%1.13)
Okyanusya(76,5/74,6/-1,9/%2,48)
NES84(75,8/75,5/-0,3/%0,39)
femmette(62,7/62.0/-0.7/%1.12)
gulsum462(62,8/62.2/-0.6/%0.95)
ebrusonmez(61,5/61,2/-0,3/%0,5)

5. TAKIM ORTALAMASI %0,74
CallanPinckney 60,4/60,3/-0,1/0,17

Kahvaltı
5 zeytin
1.5 çavdar ekmeği
1 kk peynir
1 yumurtadan beyaz peynirli Omlet
Şekersiz çay

Öğle
Yoğurt
2 orta boy Közde patates
Marul, maydanoz, domates

Akşam
4 yk sebzeli bulgur pilavı
Ayran

Ara : yeşilçay
Su: 1,5 litre
Spor : callanetics

Kızlar hiç su içemiyorum. Su içsem daha hızlı gidecek Kilolar ama yok canım istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…