- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #148.521
Ilk günler hareketler zor geliyor biraz ama hemen alışıyorsun 70 yaşındaki insanlar da yapıyormuş :)Ayyy çok güzel anlattın canım en kısa zamanda denicem :) benim basenlerinde maşallahı var :) yayla gibibakalım beni çok yoracak mı :) eğer yorarsa 5 kilo daha verdikten sonra başlarım artık :)
Callanetics diye bi egzersiz canım. Biraz araştır istersen basenlere, kolları sıkılaştırıyor.arkadaşlar neden bahsediyorsunuz sizzz yaaa anlayamadımm nasıl bişey bu hareketleri nerde bulabilirim bide bunu deneyim bakalım
Bende hiç yapmadım ama ismini çok duydum canım, çok etkili diye :) sende dene bence :)arkadaşlar neden bahsediyorsunuz sizzz yaaa anlayamadımm nasıl bişey bu hareketleri nerde bulabilirim bide bunu deneyim bakalım
Aynen Nescim önemli olan vermek. Sonuçta birden almadık bu kiloları, o yüzden hepsini birden veremeyiztabiki canımmm asla pes etmek yok arada küçük kaçamaklar olsa bile hemen toparlanıyorumm 1 yıl sürsede 5 kg daha vericem
İncelme var gerçektende canım :) callaneticsten sonra nasıl olacak kimbilir :)Kızlar bunlar benim basenler. Pembeli 68 kiloyken, siyahlı 65 kiloyken çektim. O zaman da jillian yapıyordum. Biraz incelir gibi olmuştum.
Aaa o zaman yapabilirim :)Ilk günler hareketler zor geliyor biraz ama hemen alışıyorsun 70 yaşındaki insanlar da yapıyormuş :)
Callanetics diye bi egzersiz canım. Biraz araştır istersen basenlere, kolları sıkılaştırıyor.
Benim kol kalınlığım da fazla :)
Bende hiç yapmadım ama ismini çok duydum canım, çok etkili diye :) sende dene bence :)
Aynen Nescim önemli olan vermek. Sonuçta birden almadık bu kiloları, o yüzden hepsini birden veremeyiz
İncelme var gerçektende canım :) callaneticsten sonra nasıl olacak kimbilir :)
Aaa o zaman yapabilirim :)
aslında kilodan çok nasıl göründüğümüz önemli. 3gün sonra ölçünü yaz lütfen.Senin sonuç çok çok iyi maşallah diyeyim :) kilomuz da azaldıkça kilo vermemiz zorlaşacak ona rağmen gayet iyi bence.
Açtım çünkü çok kötü hissediyorum bişey giyince. Benim basenlerin şekli de bi ilginçcidden dış basen çok var. Popo yok basen var. Böyle yana doğru genişliyorum.
Hiç yormuyor ama ilk 3 gün deli gibi kas ağrısı çektim :) hareketleri yaparken bacak kısmım yanıyor yani. Bu iyi bişey
Dediğim gibi hiç yormadan inceltiyor. Kilo verdirmiyor ama ölçülerimi 3 gün sonra alacağım :) 21 saate tamamlayın diyolar.
Benim bi arkadasım yaptı 1 ayda basenleri kaybolmuş resmen ki durumu benden kötüydü çok kötü gaza geldim bende başladım
5kg çok değil, verirsin, yeterki azimli olalım.tabiki canımmm asla pes etmek yok arada küçük kaçamaklar olsa bile hemen toparlanıyorumm 1 yıl sürsede 5 kg daha vericem
çok fark var, eminim şimdi daha da vardır.Kızlar bunlar benim basenler. Pembeli 68 kiloyken, siyahlı 65 kiloyken çektim. O zaman da jillian yapıyordum. Biraz incelir gibi olmuştum.
Canım tam ismi neydi bende bi deneyeyim bakalım izinliykenSenin sonuç çok çok iyi maşallah diyeyim :) kilomuz da azaldıkça kilo vermemiz zorlaşacak ona rağmen gayet iyi bence.
Açtım çünkü çok kötü hissediyorum bişey giyince. Benim basenlerin şekli de bi ilginçcidden dış basen çok var. Popo yok basen var. Böyle yana doğru genişliyorum.
Hiç yormuyor ama ilk 3 gün deli gibi kas ağrısı çektim :) hareketleri yaparken bacak kısmım yanıyor yani. Bu iyi bişey
Dediğim gibi hiç yormadan inceltiyor. Kilo verdirmiyor ama ölçülerimi 3 gün sonra alacağım :) 21 saate tamamlayın diyolar.
Benim bi arkadasım yaptı 1 ayda basenleri kaybolmuş resmen ki durumu benden kötüydü çok kötü gaza geldim bende başladım
bayaaa farketmiş gülsümcüm,3 kilo ve callın etkisi işteKızlar bunlar benim basenler. Pembeli 68 kiloyken, siyahlı 65 kiloyken çektim. O zaman da jillian yapıyordum. Biraz incelir gibi olmuştum.
Evet biraz daha inceldim ama hala memnun değilim istediğim gibi değil :)aslında kilodan çok nasıl göründüğümüz önemli. 3gün sonra ölçünü yaz lütfen.
5kg çok değil, verirsin, yeterki azimli olalım.
çok fark var, eminim şimdi daha da vardır.
Canım tam ismi neydi bende bi deneyeyim bakalım izinliyken
bayaaa farketmiş gülsümcüm,3 kilo ve callın etkisi işte
ben de bayılıyorum callaneticse
Haklısın tatlım bu aralar fazla giremiyorum ama kendimi kaybetmiyorum yinede bazen kaçıyo ama ufacıkkızlar nekadar çok katılım yaparsak kendimiz için de okadar iyi motivasyon sağlamış oluruz
bolbol konusalım
çünkü insan hedefini ne yaptığını sıksık hatırlamalı,yoksa ıvırzıvırlar önüne konduğunda unutuyorsun
birbirimizi bilgilendirelim,motivasyonumuzu arttıralım
teşekkürler tatlımEvet biraz daha inceldim ama hala memnun değilim istediğim gibi değil :)
Callanetics yaz canım. Videoları çıkıyor. Ben 1 saatlik olanı yapıyorum. Evolution sanırım canım videonun adı.
Teşekkür ederim canım benim. Evet baya fark ettiriyor. 21 güne tamamlayayım da farka bakarız :)
ben de öyle düşünüyorum, grupta olma sebebimiz motivasyon zaten.kızlar nekadar çok katılım yaparsak kendimiz için de okadar iyi motivasyon sağlamış oluruz
bolbol konusalım
çünkü insan hedefini ne yaptığını sıksık hatırlamalı,yoksa ıvırzıvırlar önüne konduğunda unutuyorsun
birbirimizi bilgilendirelim,motivasyonumuzu arttıralım
bayram öncesi iş çok mu yoğun?Haklısın tatlım bu aralar fazla giremiyorum ama kendimi kaybetmiyorum yinede bazen kaçıyo ama ufacık
Acayip yoğun canım bayram tatili olunca insanlar ilaçlarını tamamlamaya çalışıyoben de öyle düşünüyorum, grupta olma sebebimiz motivasyon zaten.
bayram öncesi iş çok mu yoğun?
Geçmiş olsun cnmkilom sabit kaptanım
kızlar regl oldum fena sancım var, yataktan cıkamıyorum, biri beni listeye ekleyebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?