Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Acayip yoğun canım bayram tatili olunca insanlar ilaçlarını tamamlamaya çalışıyo
eczacı mıydın?
ben masa başı memur sanmıştım, niyeyse.
off yine h.sonu geldi,
sevineyim mi, üzüleyim mi bilemiyorum.
asıl bayramı düşünüyorum da neyse.
yapabilirsen; yarısını da eşine ver, o iyice doymuş olsun,
akşama kadar başka bir şey yemeye yönlendiremez seni, nasıl fikir :)
kilom sabit kaptanım

kızlar regl oldum fena sancım var, yataktan cıkamıyorum, biri beni listeye ekleyebilir mi?
geçmiş olsun.
kızlar şu yuruyuşe bı devam etsem çok farketcek
evet sporla çok daha güzel oluyor
içememiş halin mi 1.5lt?
benim içmiş halim 1.5-2lt.

Kendimi çok zorluyorum ya bugün 1.5 yapıcam. Ama dün 1 litre bile içemedim.

Selam kızlar paylaşımda listenize göremedim geç olmadan bir bakayım dedim yardımıma ihtiyacınız olursa buralardayim

Kızlar listenizle ilgili bir sıkıntı yok dimi Eriğim yazdıktan sonrada bildiriminizi iletmemişsiniz Sonuç listesini oluşturmak için sizleri bekliyorum eğer yapabilecek kimse yoksa ben yapayım isterseniz listenizi

Selam kızlar paylaşımda listenize göremedim geç olmadan bir bakayım dedim yardımıma ihtiyacınız olursa buralardayim

Kızlae liste bu sanırım. Kim paylaşacak, nerede paylaşılacak bilmiyorum :)

Toplighim canım ekledim ama bi üye ortalamanın altında yazıyordu baktım geçen haftada yer almiyoro yüzden onu eklemedim bi bak istersen yanlışlık yapmayayim kas yapayım derken göz cikarmayalim

Toplighim canım ekledim ama bi üye ortalamanın altında yazıyordu baktım geçen haftada yer almiyoro yüzden onu eklemedim bi bak istersen yanlışlık yapmayayim kas yapayım derken göz cikarmayalim
canım eline sağlık o üyemiz izinli eski kilosuna gelince listeye girecek kızlar tebrijler güzel bir sonuç ama sanırım takım olarak liateye giremeyiz ortalama çok yüskek

aynen bencede
bugün ki gibi olsun her zamn

kızlar yemeği bıraktım,dükkan kapandı :)))
bu arada kollantai ve blanch nerede acaba
Evet en azından az kalori olacak.

kızlar sonuçlar çook iyi
Ama bir dahaki hafta ortalamamızı %1 in üzerine çıkarsak süper olur.
Bayramdan önceki son atakları yapalım...

katılıyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…