Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kola olmasaymış güzelmiş

menüm
8:00 3ü 1 arada
10:00 domatesli yumurta,2 kk peynir,1 kayısı,3 ceviz, 1 biber,1 havuç, 3 zeytin,1 şeftali
13:30 3ü 1 arada
16:30 buharda pişmiş kabak, 3 kaşık bulgur, 1/2 kase yoğurt,1 havuç,1 şeftali
su: 3ltyi geçtim
spor:yok
genel olarak böyle:) iyi geceler :)

selamlar kızlar beni bi sure boyle idare edin, dugune iki hafta kaldı onumuzdeki haftada nikah var is guc ıvır zıvır bitmiyo bi turlu, ancak sabit kalmaya calısıyorum, cok gerginim birde bi olup bitse dugun rahatlıycam, :)

kola olmasaymış güzelmiş
Haklısın canım yavaş yavaş düzene oturacak inşallah

selamlar kızlar beni bi sure boyle idare edin, dugune iki hafta kaldı onumuzdeki haftada nikah var is guc ıvır zıvır bitmiyo bi turlu, ancak sabit kalmaya calısıyorum, cok gerginim birde bi olup bitse dugun rahatlıycam, :)
Ayy ne güzel hem heyecanlı hem stresli günler :)

hemen toparlamaya başla bence,çünkü 10 gün baya uzun bir süre,kilolar yerleşebilir,yine de sen bilirsin femmetcim
çok haklısın, zaten çok yediğimi düşünmüyorum.

ama, şehir dışındayım, tam anlamıyla diyet yapamıyorum,
spor da olamıyor ama, çok geziyoruz.

haftaya çok sıkı başlayacağım

Senin menüler benimkilere benzemeye başladı maşallah şu reglin bitsin de ben içindeki motivasyonu keşfedeğine eminim

çok güzel canım

ama neskafeni gerçek sütle yapsan daha faydalı olur

Allah kazasız belasız sorunsuz halletmek nasip etsin inşallah kollontaicim Sen biraz dikkat et sadece bu süreçte yemek yemek benim gibi yemek aşığı biri için bile zor olmuştu Allah'ın hikmeti midir nedir yediğin de yaramıyor zaten

Biz burdayız paylaşım kraliçesi bekliyoruz seni

amin canım sağolasın, aynen yedigi de yaramıyor insanın dönüşüm muhteşem olacak inşallah zaten dügünden sonra ise de baslıycam biraz daha rahatlarım :)

hiç gerilme canım,tadını çıkar,insan sonradan pişman oluyor

çok haklısın, zaten çok yediğimi düşünmüyorum.

ama, şehir dışındayım, tam anlamıyla diyet yapamıyorum,
spor da olamıyor ama, çok geziyoruz.

haftaya çok sıkı başlayacağım
gezmek de cok kalori yaktırır
her harekette kardayız,çok da yemediysen problem olmaz bence

günaydınlarrrr
callan cım sen menüleri yorumluyorsun diye ben yorum yapmıyorum ama senin bize sözün vardı şu 3 ü bir aradaları bi bırak artık yaaa bugün hemde 2 tane içmişsin

sakın yeme papatyam boşver bende öğle yürüyüşlerine başladım 5 km yürüdüm bugün

yok yemedim zaten.normalde kendımı hemen yemeğe vururrum böle durumlarda.ama bugun böle olmadı

kendimde kılo vererek bir revizyon hayatımdada sevmediğim insanları önemsemekten vazgeçerek bir revuzyon yapmak ıstıyorum

günaydınlarrrr
callan cım sen menüleri yorumluyorsun diye ben yorum yapmıyorum ama senin bize sözün vardı şu 3 ü bir aradaları bi bırak artık yaaa bugün hemde 2 tane içmişsin
kaptanım içmedim birkaç gün,baktım olmuyor,ben de bir süre böyle devam edip sonra azaltacağım yediklerimi
yavaş adımlarla gidceğim bu sefer

Kızlar benim de okul başladı. Düzen oturtmaya çalışıyorum bakalım. Bişey yiyemiyorum doğru dürüst. Midem fena bulanıyo
Okuldaki herkes çok incelmişsin dedi :) 2 gündür iltifattan çok şımardım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…