Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu hafta gider kaptanım o içim rahat hallederim

***5. TAKIM 433. ETAP ***

Kollontai (59,8/61,3/+0,75/+%1,25)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
blanche_ea (57,0/57,0/0/%0)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
candy_candy (109,4/112,8/-1,7/-%1,55)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
Merops (71.40/) gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
fatmaaskin1(57.0/57,4/-0,2/-%0,35)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
ameliaa(69,4/70,8/-0,7/-%1,01)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
morpapatyam(69.8/)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
Okyanusya(74,6/74,3/0,15/%0,20)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
NES84(75,5/75,4/0,05/%0,07)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
femmette(62.0/63.8/-0.9/-%1.45)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
gulsum462(62.2/62,5/-0,15/-%0,24)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
ebrusonmez(61,2/) gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü

5. TAKIM ORTALAMASI :%
callanpickney 60,4/60,6/-0,1/-%0,17)

toplight
benim için fark etmez, bu durumda haftaya yüzdem 3e mi bölünecek?
bir de;bayramda bildirim yapmadık, bugün de öyle yazarsak, 2hafta bildirim yapmamış gibi olacağım, sorun olmaz mı.

kıyafetsiz tartılma şansım yoktu.

valla kaptanım ben de aldım almasına hatta 1,4 kg fazlam vardı ama öyle bir kastım ki kendimi bu hafta, gerçi kilo değil ödemdi onlar da, gitti. Genel itibariyle herkeste fazlalık var, keşke ben de çok yormasaydım kendimi.
Nasıl yaptığımı yazsam kilo verdim diye kızarsınız bile :)))

***5. TAKIM 432-433. ETAP ***

Kollontai (59,8/61,3/-0,75/-%1,25)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
blanche_ea (57,0/57,0/0/%0)sabit
candy_candy (109,4/112,8/-1,7/-%1,55)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
Merops (71.40/) bildirimde bulunmadı
fatmaaskin1(57.0/57,4/-0,2/-%0,35)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
ameliaa(69,4/70,8/-0,7/-%1,01)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
morpapatyam(69.8/69,5/0,15/%0,21)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
Okyanusya(74,6/74,3/0,15/%0,20)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
NES84(75,5/75,4/0,05/%0,07)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
femmette(62.0) bildirimde bulumadı
gulsum462(62.2/62,5/-0,15/-%0,24)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
ebrusonmez(61,2/) bildirimde bulunmadı

5. TAKIM ORTALAMASI :% -0,27
callanpickney 60,4/60,6/-0,1/-%0,17)

kızlar saat 12 yi çoktan geçti ebru sabah girmiş kilosunu bildirmemiş, femmette hem başka bir tartıda hem de kıyafetli tartıldığı için bildirmedi olarak aldım onu da çünkü gerçek kilosu değil o yüzden bu şekilde ana paylaşıma ekleyeceğim sadece morpapatyam, nes ve okyanusya bu hafta kg vermiş görünüyor o da çok az
o yüzden haftaya hepinizden en az 500 gr mümkünse daha fazla vermenizi istiyorum bu hafta nota yedik bu notanın kalkması için haftaya ilk 3 e girmemiz lazım bu hafta motivasyon da takımda çok düşüktü katılım da doğru dürüst yoktu lütfen herkes toparlanıp kendine gelsin

canım bir takım olduğumuz için sen sorumlu davranmışsın ama diğer arkadaşlar maalesef hiç sorumluluk göstermemiş özellikle kollontai candy ve amelia çok fazla kg alıp üzerine hiç verememişler de o yüzden toparlayalım femmette nin kendi tartısı olmadığı için onun net kg artışını bilemiyorum çünkü kendi oğlumu salı gün kontrole götürdüğümde hastane tartısında kıyafetli tartılmıştı evde ki tartı ile arada 1,5 kg fark vardı o yüzden ona bu hafta ses çıkarmıyorum ama haftaya ne yapıp ne edip bu fazlalıklarınızı üzerinizden atıyorsunuz
ayrıca ebru bu sabah 11 gibi takıma girmiş kg bildirmemiş mesaj yazmamış en son mesajı ctesi yazılmımış merops ise bu saat oldu hala kg bildirmedi arkadaşlar ne oluyor lütfen toparlanın eğer haftaya toparlanmamış olursanız şimdiye kadar kullanmadığım takım kurallarını uygulamaya koyarım ve takım kurallarına uymayanlar diskalifiye edilirler haberiniz olsun

Kizlar evet ben de haftaya 56.5 hedefliyorum.

OKYANUSYAA sen nasil verdin?

Kizlar bugun oglen :

150 g somon,
1 yk mercimek,
1 kuru simit,
Azcik da nutella yedim.

Bugun artik baska bir sey yemiyorum

toplight kaptanim ya ben bu hafta her aksam isten 10'da ciktim
reglim de ustelik ama dun aksam yemek yemeyebilirdim.
artik ilk hedefim 56'ya kadar aksamlari yemeyi birakiyorum kizlar

kaptanım, cok haklısın ben bu hafta hem aldıgımı vericem hemde eksiye düşerek bu haftaki hatamı telafi edicem

kızlar ben pazartesiye kadar sadece corba ve yesil cay icicem sonucu pazartesi yazarım
bugun ki menum
3 kase mercimek corbası
2 dilim ekmek
aksam 5 den sonra yemiycem
500 ml yesil cay
50 squat

tek öğün sadece elma yiyerek canım.
Mümkünse yapma.
Ben bu hafta herkes verir ben veremem ayıp olur diye bunu yaptım, ve geçen haftalarda toplight kaptanımdan sitem aldığım için.

tek öğün sadece elma yiyerek canım.
Mümkünse yapma.
Ben bu hafta herkes verir ben veremem ayıp olur diye bunu yaptım, ve geçen haftalarda toplight kaptanımdan sitem aldığım için.
tek öğün sağlıksız bence kızlı kilo vermek diye bişey yok bence sağlıklı vermek önemli olan hazirandan bu yana ugrasıyorum toplamda 3.5 ayda 7.60 kg vermişim cok şüküür

tek öğün sağlıksız bence kızlı kilo vermek diye bişey yok bence sağlıklı vermek önemli olan hazirandan bu yana ugrasıyorum toplamda 3.5 ayda 7.60 kg vermişim cok şüküür

Canım biliyorummmm farkındayımmmmmmm :)) bence de sence
Yukarıda da açıklamasını yaptım, ayıp olur, grup yine benim yüzümden geriler endişesi taşıdım, sorumlu hissettim kendimi olay bu
Yoksa bunu inanın en iyi bilenlerdenim hem olayın biyolojik kısmını, hemde yanlış diyetin ceremesini çeken biri olarak biliyorum.
toplight kaptanım yapmasaydım iyiydi, bilemedim herkes verir bir ben veremem grup geriler v....

Ama artık yapmayacağım asla ve asla, gruptan atılma pahasına olsa yapmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…