- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #148.861
***5. TAKIM 433. ETAP ***
Kollontai (59,8)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
blanche_ea (57,0)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
candy_candy (109,4/112,8/-1,7/-%1,55)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
Merops (71.40/) gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
fatmaaskin1(57.0/57,4/-0,2/-%0,35)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
ameliaa(69,4/70,8/-0,7/-%1,01)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
morpapatyam(69.8/)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
Okyanusya(74,6/74,3/0,15/%0,20)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
NES84(75,5/75,4/0,05/%0,07)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
femmette(62.0/63.8/-0.9/-%1.45)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
gulsum462(62.2/62,5/-0,15/-%0,24)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
ebrusonmez(61,2/) gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
5. TAKIM ORTALAMASI :%
callanpickney 60,4/60,6/-0,1/-%0,17)
kızlar ebrudan haber yok dimi uzun süredir yazmadı bu arada femmette hem kendi tartısı değil hem de kıyafetli tartılmış onu bildirim yapmadı mı yapsak tartı farkını koymamız gerekiyor yaa kafam karıştı
bu arada ne yaptın seval cim yaaa çok almışsın
sadece nes ve okyanusya kilo almadan gelmişler hepinize toptan güzel bişeyler düşünüyorum ona göre
***5. TAKIM 433. ETAP ***
Kollontai (59,8)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
blanche_ea (57,0)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
candy_candy (109,4/112,8/-1,7/-%1,55)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
Merops (71.40/) gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
fatmaaskin1(57.0/57,4/-0,2/-%0,35)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
ameliaa(69,4/70,8/-0,7/-%1,01)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
morpapatyam(69.8/)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
Okyanusya(74,6/74,3/0,15/%0,20)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
NES84(75,5/75,4/0,05/%0,07)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
femmette(62.0/63.8/-0.9/-%1.45)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
gulsum462(62.2/62,5/-0,15/-%0,24)gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
ebrusonmez(61,2/) gecen hafta bildirim yapmadığı için 2 ye bölündü
5. TAKIM ORTALAMASI :%
callanpickney 60,4/60,6/-0,1/-%0,17)
kızlar ebrudan haber yok dimi uzun süredir yazmadı bu arada femmette hem kendi tartısı değil hem de kıyafetli tartılmış onu bildirim yapmadı mı yapsak tartı farkını koymamız gerekiyor yaa kafam karıştı
bu arada ne yaptın seval cim yaaa çok almışsın
sadece nes ve okyanusya kilo almadan gelmişler hepinize toptan güzel bişeyler düşünüyorum ona göre
canım bir takım olduğumuz için sen sorumlu davranmışsın ama diğer arkadaşlar maalesef hiç sorumluluk göstermemiş özellikle kollontai candy ve amelia çok fazla kg alıp üzerine hiç verememişler de o yüzden toparlayalım femmette nin kendi tartısı olmadığı için onun net kg artışını bilemiyorum çünkü kendi oğlumu salı gün kontrole götürdüğümde hastane tartısında kıyafetli tartılmıştı evde ki tartı ile arada 1,5 kg fark vardı o yüzden ona bu hafta ses çıkarmıyorum ama haftaya ne yapıp ne edip bu fazlalıklarınızı üzerinizden atıyorsunuzvalla kaptanım ben de aldım almasına hatta 1,4 kg fazlam vardı ama öyle bir kastım ki kendimi bu hafta, gerçi kilo değil ödemdi onlar da, gitti. Genel itibariyle herkeste fazlalık var, keşke ben de çok yormasaydım kendimi.
Nasıl yaptığımı yazsam kilo verdim diye kızarsınız bile :)))
kaptanım, cok haklısın ben bu hafta hem aldıgımı vericem hemde eksiye düşerek bu haftaki hatamı telafi edicemcanım bir takım olduğumuz için sen sorumlu davranmışsın ama diğer arkadaşlar maalesef hiç sorumluluk göstermemiş özellikle kollontai candy ve amelia çok fazla kg alıp üzerine hiç verememişler de o yüzden toparlayalım femmette nin kendi tartısı olmadığı için onun net kg artışını bilemiyorum çünkü kendi oğlumu salı gün kontrole götürdüğümde hastane tartısında kıyafetli tartılmıştı evde ki tartı ile arada 1,5 kg fark vardı o yüzden ona bu hafta ses çıkarmıyorum ama haftaya ne yapıp ne edip bu fazlalıklarınızı üzerinizden atıyorsunuz
ayrıca ebru bu sabah 11 gibi takıma girmiş kg bildirmemiş mesaj yazmamış en son mesajı ctesi yazılmımış merops ise bu saat oldu hala kg bildirmedi arkadaşlar ne oluyor lütfen toparlanın eğer haftaya toparlanmamış olursanız şimdiye kadar kullanmadığım takım kurallarını uygulamaya koyarım ve takım kurallarına uymayanlar diskalifiye edilirler haberiniz olsun
Kizlar evet ben de haftaya 56.5 hedefliyorum.
OKYANUSYAA sen nasil verdin?
Kizlar bugun oglen :
150 g somon,
1 yk mercimek,
1 kuru simit,
Azcik da nutella yedim.
Bugun artik baska bir sey yemiyorum
toplight kaptanim ya ben bu hafta her aksam isten 10'da ciktim
reglim de ustelik ama dun aksam yemek yemeyebilirdim.
artik ilk hedefim 56'ya kadar aksamlari yemeyi birakiyorum kizlar
canım sen de sağlığını tehlikeye atmatek öğün sadece elma yiyerek canım.
Mümkünse yapma.
Ben bu hafta herkes verir ben veremem ayıp olur diye bunu yaptım, ve geçen haftalardatoplight kaptanımdan sitem aldığım için.
tek öğün sağlıksız bence kızlı kilo vermek diye bişey yok bence sağlıklı vermek önemli olan hazirandan bu yana ugrasıyorum toplamda 3.5 ayda 7.60 kg vermişim cok şüküürtek öğün sadece elma yiyerek canım.
Mümkünse yapma.
Ben bu hafta herkes verir ben veremem ayıp olur diye bunu yaptım, ve geçen haftalardatoplight kaptanımdan sitem aldığım için.
geçmiş olsun canıökızlar sabahtan beri doktordaydım o yüzden anca bildirim yapabiliyorrum
sabahkı kilom 69,5 du
MAŞALLAH - ÇIKMIŞSSIN YİNEDE CANIMbayram öncesi son cuma 74,6
şuan tartıldım hiçbirşey yemeden 74,3
geçen hafta bildirim yapmadım herkes gibi
Ve neyi nasıl hesaplayacağım bilmiyorum
Neyi ikiye böleceğim ne olacak :)
sabit olmak da güzelYa ben bildirim yapamadim.
Ben sabitim arkadaslar, bugun cok sukur sisligim inmis vaziyette.
57.0 :)
56yi gorecegim insallah haftaya
tek öğün sağlıksız bence kızlı kilo vermek diye bişey yok bence sağlıklı vermek önemli olan hazirandan bu yana ugrasıyorum toplamda 3.5 ayda 7.60 kg vermişim cok şüküür
Canım biliyorummmm farkındayımmmmmmm :)) bence de sence
Yukarıda da açıklamasını yaptım, ayıp olur, grup yine benim yüzümden geriler endişesi taşıdım, sorumlu hissettim kendimi olay bu
Yoksa bunu inanın en iyi bilenlerdenim hem olayın biyolojik kısmını, hemde yanlış diyetin ceremesini çeken biri olarak biliyorum.
toplight kaptanım yapmasaydım iyiydi, bilemedim herkes verir bir ben veremem grup geriler v....
Ama artık yapmayacağım asla ve asla, gruptan atılma pahasına olsa yapmayacağım.
insallah bu hafta olmadı haftaya dereceye girmemiz lazımbu hafta gider kaptanım o içim rahat hallederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?