- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #148.901
Maşallah canım yaatek öğün sağlıksız bence kızlı kilo vermek diye bişey yok bence sağlıklı vermek önemli olan hazirandan bu yana ugrasıyorum toplamda 3.5 ayda 7.60 kg vermişim cok şüküür
Canım çok güzel bir çaya benziyor içindekiler çok faydalı şeyler7 otlu çayına basladım. En azından tuvalet sorununa iyi geliyor. Dün başladım günde 3 fincan iciyorum. Bakalım farkedecek mi?
Çayın içeriğini de ekleyelim:
Biberiye
Funda yaprağı
Kekik
Yeşil çay
Mate yaprağı
Kiraz sapı
Isırgan yaprağı
Evet tatlım tadını da çok sevdim...Canım çok güzel bir çaya benziyor içindekiler çok faydalı şeyler
Bayağı vermişşin hayatım..Herkese günaydın
Yine yoğun bir hafta başlıyor, inşallah güzel geçer hepimiz için. Pazartesi bildirimimide yapayım. Cuma:70,8
Bugün:69,9
Fark: - 0,9
Yediklerime hiç dikkat edemedim haftasonu pizza falan yedim hatta akşam, kola falan. Herhalde okul yüzünden hiç oturmuyorum o yüzden gitti. Hatta dün sabahtan akşama kadar yürüdüm okul projesi tarihi geziler falan. Neyse gitsinde yeterki :)
İnş kaptanım. Farkı kapatmayı düşünüyorum..günaydınlarrrrr
callan cım dünki menüde 3 ü 1 arada yoktu tebrik ederim
ebru canım bu hafta o zaman aradaki farkı kapatırsın
amelia cım hadi bakalım güzel gitmiş haftasonuna doğru güzel sonuçlar alırız inş
Bu hafta senin için bir dinlenme olmuş. Hayatının yoğunluğuna alismalisin. Ve diyetide hayatını en önemli bir parçası olarak gormelisin...herkeze günaydın
kızlar bi itirafda bulunacağım sanırım ben bu diyet işini biraz boşladım tabii kilo verdimya biraz kıyafetler falan iyi gelmeye başladı kendimi bişey sandım galiba ve bir haftadır diyet yapmadım sayılmaz ama eskisi gibide davranmadım motivasyonum tamamen düştü , düzenim bozuldu sanırım çocuklar okula başladı erken kalkmak öglen onlarla birlikte yemek işlerin çok yoğun olması havaların akşam erken kararması gibi bir sürü sebep yüzünden tamamen tepetaklak oldum kilo almadım ama vermedim de şimdi yılbaşına kadar vaktim var 5 kilomu daha vermeliyim
evet farkı kapatmanı bekliyoruz ne zaman eve dönüyorsunİnş kaptanım. Farkı kapatmayı düşünüyorum..
canım hepimizde aynı sorun var bende maalesef 4 kg almış durumdayız herkesten iltifatları duyunca aman çok tehlikeli göz<ünü seveyim dikkat etherkeze günaydın
kızlar bi itirafda bulunacağım sanırım ben bu diyet işini biraz boşladım tabii kilo verdimya biraz kıyafetler falan iyi gelmeye başladı kendimi bişey sandım galiba ve bir haftadır diyet yapmadım sayılmaz ama eskisi gibide davranmadım motivasyonum tamamen düştü , düzenim bozuldu sanırım çocuklar okula başladı erken kalkmak öglen onlarla birlikte yemek işlerin çok yoğun olması havaların akşam erken kararması gibi bir sürü sebep yüzünden tamamen tepetaklak oldum kilo almadım ama vermedim de şimdi yılbaşına kadar vaktim var 5 kilomu daha vermeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?