Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar hepinizden özür diliyorum. Katılamadı takıma ama gerçekten hiç vaktim de olmadı.
Hepinizden özür diliyorum tekrar.
Ama bu hafta takımı birakmayacagim. Tam gaz devam edelim
Bu arada ben cuma bildirim yaptım sanıyordum. Ama telefondan yazıp ta gondermemisim. Cuma günü 62 idim. Ama ben hala memleketteyim. Annemlerin tartıda tartildim. Oda dijital değil. Ne kadar doğru sonucu bilmiyorum....

7 otlu çayına basladım. En azından tuvalet sorununa iyi geliyor. Dün başladım günde 3 fincan iciyorum. Bakalım farkedecek mi?
Çayın içeriğini de ekleyelim:
Biberiye
Funda yaprağı
Kekik
Yeşil çay
Mate yaprağı
Kiraz sapı
Isırgan yaprağı

Canım çok güzel bir çaya benziyor içindekiler çok faydalı şeyler

Herkese günaydın
Yine yoğun bir hafta başlıyor, inşallah güzel geçer hepimiz için. Pazartesi bildirimimide yapayım. Cuma:70,8
Bugün:69,9
Fark: - 0,9
Yediklerime hiç dikkat edemedim haftasonu pizza falan yedim hatta akşam, kola falan. Herhalde okul yüzünden hiç oturmuyorum o yüzden gitti. Hatta dün sabahtan akşama kadar yürüdüm okul projesi tarihi geziler falan. Neyse gitsinde yeterki :)

Günaydın arkadaşlar dün kayın validemde kaldığım için sabah tartılamadım yarın bildiririm

Sabah 1 dilim tam tahıllı ekmek bir iki çatal peynir, 1 dilim domates, yine 1-2 çatalda karpuz yedim.

öğlen haşlanmış yumurta, peynir ve çok az domates salatalık yicem.

akşam menümde haşlanmış et ve salata var. alışveriş yapabilirsem uygularım yapamazsam et yerine tavuk yerim

yarın sabah tam uygulanmış menümü paylaşırım. öpüyorum hepinizi

günaydınlarrrrr
callan cım dünki menüde 3 ü 1 arada yoktu tebrik ederim
ebru canım bu hafta o zaman aradaki farkı kapatırsın
amelia cım hadi bakalım güzel gitmiş haftasonuna doğru güzel sonuçlar alırız inş

Bayağı vermişşin hayatım..
Tempoyu dusurme.. Böyle devam ettt

İnş kaptanım. Farkı kapatmayı düşünüyorum..

herkeze günaydın
kızlar bi itirafda bulunacağım sanırım ben bu diyet işini biraz boşladım tabii kilo verdimya biraz kıyafetler falan iyi gelmeye başladı kendimi bişey sandım galiba ve bir haftadır diyet yapmadım sayılmaz ama eskisi gibide davranmadım motivasyonum tamamen düştü , düzenim bozuldu sanırım çocuklar okula başladı erken kalkmak öglen onlarla birlikte yemek işlerin çok yoğun olması havaların akşam erken kararması gibi bir sürü sebep yüzünden tamamen tepetaklak oldum kilo almadım ama vermedim de şimdi yılbaşına kadar vaktim var 5 kilomu daha vermeliyim

Bu hafta senin için bir dinlenme olmuş. Hayatının yoğunluğuna alismalisin. Ve diyetide hayatını en önemli bir parçası olarak gormelisin...
Azimle devam et..

İnş kaptanım. Farkı kapatmayı düşünüyorum..
evet farkı kapatmanı bekliyoruz ne zaman eve dönüyorsun

canım hepimizde aynı sorun var bende maalesef 4 kg almış durumdayız herkesten iltifatları duyunca aman çok tehlikeli göz<ünü seveyim dikkat et

hekez günaydın.çok yoğun bir hafta sonu geçirdim ve tabiki evde nete girememe sorunuda yaşadım.o yüzden yazamadım kusura bakmayın.

geçen hafta 2 defa misafir geldi bir kere yemeğe gittim.bıraz rejimin dışına taştım.umarım bu hafta toparlarım

merhaba arkadaşlar,
sabaha karşı eve geldik, yeni uyandım.
bu düzensizlikte tartılmak istemedim.
cumaya sürpriz olsun istiyorum.

genelde okumaya çalıştım,
bayram ve sonrası çoğumuz için karışık geçmiş galiba.
ben de çok iltifat aldım, sanırım biraz şımardım,
evde olmayınca da diyete pek uyulamıyor.

inşallah bu hafta çok sıkı bir şekilde diyete sarılalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…