Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım burda amacımız zayıflamak ama sağlığımızı tehlikeye atmadan zayıflamak o yüzden dikkat et yeterli

toplight kaptanim bence kurallari yururluge koyalim, menu paylasmak mecburi olsun.

mesela o hafta tatile gidecek olan vs olursa ancak onceden belirtsin paylasamayacagini vs.

paylasmayinca hem ipin ucu kaciyor, hem de sonuclar fiyasko oluyor; takim cok sessiz.

Kızlar bugün okulda tost yedim
Öğleden sonra da diyet kahvaltı Yaptım.
Yemek yemek istemiyor canım.

1 saat de yürüdüm.

Bu hafta berbat bi liste olmuş. Her inişin bi çıkışı vardır. Dönüşümüz efsane olsun!!!

bu hafta bi turlu diyete adapte olamadim dogum kontrol haplari yaramadi bana yawww

haaaaa kizlar unutmadan cok onemli bilgi sonucu paylasirim demistim cevap geldi sonunda

zayiflama cayi icerken dikkat etmemiz gerekiyo dogum kontrol yonteminin etkisini azaltiyomus ilacla cayin arasinda en az 3 saat olmasi gerekiyomus amerikada bazi arastirmalar yapilmis
benimde sonradan aklima geldi diyet yaparken ikizlere hamile kalmistim ben duzenli zayiflama cayi iciyodum o ara (( icmem artik cay felan hic riske atamam

GUNAYDIN kızlar guzel hastasonları ınsallah nöbetçiyim ben bugun

Kızlar merhaba :)
Sabah 8 de kalktim 2 gibi kahvalti yaptim ve suan tokum (standart diyet kahvaltısı)
Bugünu böyle atlatasım var.
Belkiii aksama elma yiyebilirim :)
Havalar birden sogudu. Ben kislıkları cıkarana kadar hasta oldum bile.
Midemdekiler horon tepiyor resme. Bagırsaklarımda cabası
Durum vahim :)))

Aaaa hap kullandigin halde mi hamiş kaldın canım
Hay Allah dünyanın işine bak

Valla ben de bugunu boyle kapatmayi planliyorum.

Aksama belki bir kadeh sarap icerim yalnizca.

Sabahki kahvaltim :
11.00
3 dilim sucuk,
1,5 yumurtali menemen,
1 simit,
Biraz recel(sekersiz, tatlandiricisiz frambuaz receli)
100 g peynir.
1 tane balli gofret.

16.00
2 tane kuru incir.

Gece de 1 kadeh sarap icerim.
Bugun kosma planim var insallah basarabilirsem mesaiden cikmayi.

İYİ GECELER kızlar
bugun yediklerimi yazmaya utanıyorum kaçamak yapmıcam artık haftaya tam gaz dönüyorum hareketlenelim ölü topragını atalım bi üstümüzden olmicak böle

cumartesi menüm
kalkınca aktivia
kahvaltıatatesli yumurta,zeytin,peynir,elma,şeftali,biber,havuç,reçel 1 y.kaşığı,ucundan azcık bal,kahvaltıdan sonra yarım avuc cekirdek
ikindi:1 imam bayıldı+ yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…