- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #148.881
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendinefena grip oldum bogazım yanıyo
canım burda amacımız zayıflamak ama sağlığımızı tehlikeye atmadan zayıflamak o yüzden dikkat et yeterliCanım biliyorummmm farkındayımmmmmmm :)) bence de sence
Yukarıda da açıklamasını yaptım, ayıp olur, grup yine benim yüzümden geriler endişesi taşıdım, sorumlu hissettim kendimi olay bu
Yoksa bunu inanın en iyi bilenlerdenim hem olayın biyolojik kısmını, hemde yanlış diyetin ceremesini çeken biri olarak biliyorum.
toplight kaptanım yapmasaydım iyiydi, bilemedim herkes verir bir ben veremem grup geriler v....
Ama artık yapmayacağım asla ve asla, gruptan atılma pahasına olsa yapmayacağım.
sagol kaptanim kizlara bulasmadan iyilesseydim insallahgeçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
cumaya benimde artik 56 lari gormem lazimHaftaya herkesi en az %1 vermis olarak belkiyorum.
Bana 56.4 gerek :)
canim bol karbonhidrat almissin bi kepce corba bi dilim ekmek oluyo zatenbugun ki menum
3 kase mercimek corbası
2 dilim ekmek
2 muz
2 lt su
50 squat
50 mekik
Aaaa hap kullandigin halde mi hamiş kaldın canımhaaaaa kizlar unutmadan cok onemli bilgi sonucu paylasirim demistim cevap geldi sonunda
zayiflama cayi icerken dikkat etmemiz gerekiyo dogum kontrol yonteminin etkisini azaltiyomus ilacla cayin arasinda en az 3 saat olmasi gerekiyomus amerikada bazi arastirmalar yapilmis
benimde sonradan aklima geldi diyet yaparken ikizlere hamile kalmistim ben duzenli zayiflama cayi iciyodum o ara(( icmem artik cay felan hic riske atamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?