Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamlarr kızlarr
kollontai canım sen bilirsin izindeyken 3 hafta kg bildirmiyorsun sana nasıl uygun olursa tatlım eğer cuma sabah tartılıp bana kg bildirirsen haftaya düğün zamanı müsait olursan yazarsın düğünden sonra düzene girersin tatlım
bu arada kızlar ayın 17 sinde bir sunumum olacaktı 12 sine alındı yabancı katılımcıların da olacağı o yüzden işlerim çok yoğun sunum hazırlıyorum kk ya yeni bakabildim sunuma geri dönmem lazım siz dikkat edin kendinize

kesin alırsın, ben de merak ediyorum.
daha ne olsun, çok güzel. ama, sabahı hep boş geçme.
turşuları çok tuzlu yapmadın inşallah :))
kolay gelsin.

ayy düğünden sonra acayip bir rahatlama olur, her şey güzel geçsin inşallah

ben de bu saate kadar alışverişteydim, yoruldum.
şimdi biraz dinlenip temizlik yapacağım.
bunları spora saydım, akşam yapamam herhalde.

ben de bu saate kadar alışverişteydim, yoruldum.
şimdi biraz dinlenip temizlik yapacağım.
bunları spora saydım, akşam yapamam herhalde.
kolay gelsin canım migrenim tuttu çok fenayım akşam iğne yağtıracam işten erkende cıkamıyorum nöbet dolayısıyla işler cok fazla dietoxu bozdum sayılmaz nescafe içtim azda badem yedim midem bulanıyo çünkü ağrı mideme vurmaya başladı

başarılar kaptancım

Menumu yaziyorum :

Sabah 10:30
Kepek ekmegine beyaz peynirli, domatesli tost,
1 haslanmis yumurta,
Zeytin,
1 dilim ince peynir,
Domates

Aksam 16:00
2 buyuk lahmacun,
1 ayran

Dukkan kapandi.

İyi geceler herkeze
Menümü yazayım hemen
Õgle az mercimek çorba
Izgara tavuk biftek bikac catal pilav
Akşam patates yemegi yaklaşik bir orta boy patates
Ama biraz geç yedim 7 buçukta bide tatli krizi tutuyor bu ara 2 tane biskrem yedim

Kızlar bugün hiç diyete uygun yemedim. Şu haftayı bi geçireyim sonrasında tam gaz devam edeceğim.
Fast food yemiyorum. Ev yemeği yiyorum ama ayarı kaçırıyorum bu duruma dur demem lazım. Birde yurda çıktım. Yurtta ne çıkıyorsa az az yemeğe çalışıyorum. Hani çok diyete uygun değil

Yalnız bugün de tempolu 1 saat yürüdüm. Pilatese başlayacağım haftada 3 gün. Ya da odamda devam edeceğim spor yapmaya. Callanetics yapıyodum. Çok faydasını gördüm kızlar.

menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta, 1domates, 1salatalık, beyaz peynir, 1dilim etimek, sade kahve

ara
1elma

öğlen
1 kase special k

akşam
1elma

yarım lt su

bugün canım çok sıkkın, bir süredir etrafımda kontrol edemediğim şeyler oluyor,
kafamda sürekli düşünceler.
bir taraftan alıp başımı gidesim, her şeyden uzaklaşasım var, bir taraftan her şeyi kontrol edesim.
ne istiyorum ben de bilmiyorum.
bir sigara içeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…