- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.021
kollontai canım sen bilirsin izindeyken 3 hafta kg bildirmiyorsun sana nasıl uygun olursa tatlım eğer cuma sabah tartılıp bana kg bildirirsen haftaya düğün zamanı müsait olursan yazarsın düğünden sonra düzene girersin tatlımkızlar selaaaam :)
ben sinir stresle bogusuyorum, yarın gelinligi teslim alıcam cuma nikah var
cumartesi ankaraya gidicez nenemlerin elini opmeye
onumuzdeki haftada dugun haftası, cuma kına var cumartesi dugun, isin aslı izin almak istemiyorum donmek cok zor oluyor, ama katılımım cok olamayacak dugune kadaa, kaptanım sorun olmaz derse boyle devam edeyim yoksa izin alıcam
kesin alırsın, ben de merak ediyorum.GÜNAYDIN kızlar detoxuma başladım bugun hayırlısıyla
menüm 2-3 gün aynı olacak
sabah
1 haslanmış yumurta
azıcık peynir
bi domates
bi dilim ekmek
ara ara ayranlı corbamdan içecem yanımda getiremedim öğlen içmeye başlıcam
inşallah cumaya güzel sonuç alırım
daha ne olsun, çok güzel. ama, sabahı hep boş geçme.herkeze günaydın dünkü menümü yazıyım hemen
sabah kahvaltı yapmadım öğlen tarhana çorbası ekmeksiz
akşam az tarhana çorba azcık keşkek ve bol salata çok iyi diyemem ama fenada değil değil mi?
turşuları çok tuzlu yapmadın inşallah :))Kızlar dün menü bildiremedim.
Bugün yaziyim
Kahvaltı:
1 haş. yumurta
Ara:3 incir
Öğle:
2 şeftali
4 mini ızgara but
3 lokma ekmek
Akşam:
3y.k. kısır
2 salatalık
1 avuç ceviz
5-6 dut
1.5 litre su
2 bardak çay
Spor yapamadim ama bol bol kosturdum. Turşu yapdik. Bayağı yorucuydu...
kolay gelsin.selamlarr kızlarr
kollontai canım sen bilirsin izindeyken 3 hafta kg bildirmiyorsun sana nasıl uygun olursa tatlım eğer cuma sabah tartılıp bana kg bildirirsen haftaya düğün zamanı müsait olursan yazarsın düğünden sonra düzene girersin tatlım
bu arada kızlar ayın 17 sinde bir sunumum olacaktı 12 sine alındı yabancı katılımcıların da olacağı o yüzden işlerim çok yoğun sunum hazırlıyorum kk ya yeni bakabildim sunuma geri dönmem lazım siz dikkat edin kendinize
ayy düğünden sonra acayip bir rahatlama olur, her şey güzel geçsin inşallahkızlar selaaaam :)
ben sinir stresle bogusuyorum, yarın gelinligi teslim alıcam cuma nikah var
cumartesi ankaraya gidicez nenemlerin elini opmeye
onumuzdeki haftada dugun haftası, cuma kına var cumartesi dugun, isin aslı izin almak istemiyorum donmek cok zor oluyor, ama katılımım cok olamayacak dugune kadaa, kaptanım sorun olmaz derse boyle devam edeyim yoksa izin alıcam
Menülerini eşin hazırlıyor degil mi?
Desteği bırakmadı umarım...
o zaman menünü paylaşırken beni etiketle ben de seni etiketlerim.. bulmak kolay olurOlur çok güzel olur.
Etiketleme nasıl yapılıyo canımo zaman menünü paylaşırken beni etiketle ben de seni etiketlerim.. bulmak kolay olur
kolay gelsin canım migrenim tuttu çok fenayım akşam iğne yağtıracam işten erkende cıkamıyorum nöbet dolayısıyla işler cok fazla dietoxu bozdum sayılmaz nescafe içtim azda badem yedim midem bulanıyo çünkü ağrı mideme vurmaya başladıben de bu saate kadar alışverişteydim, yoruldum.
şimdi biraz dinlenip temizlik yapacağım.
bunları spora saydım, akşam yapamam herhalde.
başarılar kaptancımselamlarr kızlarr
kollontai canım sen bilirsin izindeyken 3 hafta kg bildirmiyorsun sana nasıl uygun olursa tatlım eğer cuma sabah tartılıp bana kg bildirirsen haftaya düğün zamanı müsait olursan yazarsın düğünden sonra düzene girersin tatlım
bu arada kızlar ayın 17 sinde bir sunumum olacaktı 12 sine alındı yabancı katılımcıların da olacağı o yüzden işlerim çok yoğun sunum hazırlıyorum kk ya yeni bakabildim sunuma geri dönmem lazım siz dikkat edin kendinize
Bunu hiç düşünmemiştim.kesin alırsın, ben de merak ediyorum.
daha ne olsun, çok güzel. ama, sabahı hep boş geçme.
turşuları çok tuzlu yapmadın inşallah :))
kolay gelsin.
İyi bari eşlerin desteği de çom önemlievet evet o hazırlıyor başladık bu pazartesi
Himmmmo zaman menünü paylaşırken beni etiketle ben de seni etiketlerim.. bulmak kolay olur
Tabiki motivasyon tavan yapar..Etiketleme nasıl yapılıyo canım
eşin ne guzzel destekçin beraber olunca motivasyonda fazla oluyo dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?