- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.041
Kolay gelsin...Ben de aletli pilatese basliyorum
Yanlız çok dertli konuşmussun. Aynı şeyleri bazen bende yaşıyorum. Ama çoğu zaman çekip gitmeyi tercih ediyorum..menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta, 1domates, 1salatalık, beyaz peynir, 1dilim etimek, sade kahve
ara
1elma
öğlen
1 kase special k
akşam
1elma
yarım lt su
bugün canım çok sıkkın, bir süredir etrafımda kontrol edemediğim şeyler oluyor,
kafamda sürekli düşünceler.
bir taraftan alıp başımı gidesim, her şeyden uzaklaşasım var, bir taraftan her şeyi kontrol edesim.
ne istiyorum ben de bilmiyorum.
bir sigara içeyim
Afiyet olsun..İyi geceler herkeze
Menümü yazayım hemen
Õgle az mercimek çorba
Izgara tavuk biftek bikac catal pilav
Akşam patates yemegi yaklaşik bir orta boy patates
Ama biraz geç yedim 7 buçukta bide tatli krizi tutuyor bu ara 2 tane biskrem yedim
Aşırıya kacmadan yesen fast food a bin basar..Kızlar bugün hiç diyete uygun yemedim. Şu haftayı bi geçireyim sonrasında tam gaz devam edeceğim.
Fast food yemiyorum. Ev yemeği yiyorum ama ayarı kaçırıyorumbu duruma dur demem lazım. Birde yurda çıktım. Yurtta ne çıkıyorsa az az yemeğe çalışıyorum. Hani çok diyete uygun değil
GÜNAYDIN CANIMmenüm
sabah
1 haşlanmış yumurta, 1domates, 1salatalık, beyaz peynir, 1dilim etimek, sade kahve
ara
1elma
öğlen
1 kase special k
akşam
1elma
yarım lt su
bugün canım çok sıkkın, bir süredir etrafımda kontrol edemediğim şeyler oluyor,
kafamda sürekli düşünceler.
bir taraftan alıp başımı gidesim, her şeyden uzaklaşasım var, bir taraftan her şeyi kontrol edesim.
ne istiyorum ben de bilmiyorum.
bir sigara içeyim
dünkü menüm kızlar
sabahh
bi haşlanmış yumurta
bi lokma keçi peyniri
bi dilim ekmek
öğle
4 kepçe ayranlı çorbadan içtim(içine mercimek ve dövme kattım sadece tuz eklemedim bol nane koydum)
ara
2 şekerli nascafe içtim migren krizim tuttu
akşam
miğrenim hala geçmediği için ayranlı çorbadan içmedim
iki kase sütlü prinç çorbası ve bi dilim ekmek yedim
Bu aralar pek sessiz kızlar gelin yoksa bizdeki motivasyon düşüyo yaaaaaman yine kimseler yok ya
menu paylasan bile yok dogru duzgun birkac kisi.
Etiketleme nasıl yapılıyo canım
eşin ne guzzel destekçin beraber olunca motivasyonda fazla oluyo dimi
kolay gelsin canım migrenim tuttu çok fenayım akşam iğne yağtıracam işten erkende cıkamıyorum nöbet dolayısıyla işler cok fazla dietoxu bozdum sayılmaz nescafe içtim azda badem yedim midem bulanıyo çünkü ağrı mideme vurmaya başladı
Kızlar bugün hiç diyete uygun yemedim. Şu haftayı bi geçireyim sonrasında tam gaz devam edeceğim.
Fast food yemiyorum. Ev yemeği yiyorum ama ayarı kaçırıyorumbu duruma dur demem lazım. Birde yurda çıktım. Yurtta ne çıkıyorsa az az yemeğe çalışıyorum. Hani çok diyete uygun değil
Yalnız bugün de tempolu 1 saat yürüdüm. Pilatese başlayacağım haftada 3 gün. Ya da odamda devam edeceğim spor yapmaya. Callanetics yapıyodum. Çok faydasını gördüm kızlar.
Himmmm
İyide nasıl etiketlecem
Voilà, Fransız Kadınlar'ın Beslenme Sırları, kendi dillerinden:
- Biz diyet yapmayız!
- Kalori hesabı yapmayız! Ne yediğimize odaklanırız. Yaşamak için yeriz!
- "Extra" (en kaliteli) bir tutkudur! Yediğimiz her şey, günlük tazelikte ve en doğal olanıdır!
- Fabrikasyon, rafine, işlenmiş, hazır gıdalar, hele hele "sugar-free", "fat-free" ve tüm diğer suni şeyler bizim Fransa sınırlarından içeri girmez!
- Siz nasıl diyorsunuz? "Ara Öğün" ve diğeri "Atıştırma" bizim dilimizde yok! Yemeğin tadına varmak için, iyicene acıkmak gibisi yok!
- Öğün mönümüz çeşitlidir. Minik porsiyonlardan oluşan bir listedir. Az az ve farklı farklı tatları denemeye bayılırız.
- Her gün iyi bir kahvaltı hayatın dengesi ve "joie de vivre" için çok önemlidir. Meyveler, yoğurtlar, rafadan yumurtalar ile renkler festivalidir.
- En önemli ve en büyük öğün, öğle yemeğimizdir. Tüm gün yiyeceğimizin yarısını öğlen yeriz. En tazesinden sebze, salata ve saf proteinden oluşur. Sarımsak, "de premier qualité" sızma Zeytinyağı ve taze öğütülmüş karabiber le çeşnilendirmeye bayılırız.
- Metabolizmayı harekete geçirmek için, yemeklerden sonra kahve keyfi yaparız.
- "Il faut des rites" (Ritüellere ihtiyacımız var)! Hayattaki her şey, keyif almak içindir.
- "French Cuisine" (Fransız Mutfağı), TV karşısında, ayakta, yolda, geçiştirmeli yapılamayacak kadar değerlidir. Yemek, 5 duyunun hepsi ile yenir.
- Yemeğin sunumu muazzam derecede önemlidir. Her şey önce göze hitap etmelidir!
- Evde akşam yemeği yemek, dışarıda yemek kadar seksidir.
- Yemek yapmaya bayılırız. Mönüyü önceden planlar ve manav, market alışverişimizi günlük yaparız.
- "Vin" hayatımızın parçasıdır. Biraz rahatlamak ve böylece yemeğin keyfine doyasıya varmak için 1-2 kadehliktir.
- "J'adore chocolate". Ama sadece ve sadece "de bonne qualité" olanına..
- Mucizemiz "Eau, eau, eau" (su)! Bütün gün içeriz!
- Her şeyi aşkla yaparız ve "l'amour fait maigrir" (Aşk zayıflatır)!
Fransız Kadınlar'ın Egzersiz Sırları: Derler ki kendileri:
- Bizim için egzersiz yürümektir; tüm güne yaydığımız hayatımızın keyfli bir parçasıdır.
- Arkadaşlarla buluşmaya yürüyerek gideriz.. Güneş batımını görmek için sahile yürürüz.. Alışverişlerimizi yürüyüşler ile yaparız.. Romantik olanları, en favorimiz..
- Ağır egzersizleri pek de "élégant" bulmayız!
- Dans etmeye bayılırız!
- "Ma chéri": Yoga!
- Dinlenmek, hayal kurmak ve kendi dünyamız için zaman ayırırız!
Fransız Kadınlar'ın Bakım Sırları:
Uppppsss, burası belki de en önemli bölüm! Hani üşengeçlikten pek bir savsakladığımız!
Fransız Kadınlar'ının konuyla ilgili 2 çift sözünü bir yazayım:
- "J'adore soins de beauté"! Ve her şeyi, önce kendimizi aynada çekici bulmak için, yaparız!
- Cildimiz en değerli güzelliğimiz! Ve o, her gün muhteşem bir ritüeli hak eder!
Evet ya benim de motivasyon falan kalmadi eskiden yarisirdik vs vs simdi hicbir sey yok!
Bu gidisle 54 olamam arkadaslar yapmayin etmeyin takildim 57'de
Şu utanç tablomu da paylaşayım
07.10.2015 Menüm
Eki Görüntüle 1650746
karbonhidrat protein ve kalori uçtu dün. Ayaküstü yiye yiyekocişin haberi yok
neyse ki kilom sabit 110,9 gene ama bugün çok dikkat etmeli yoksa alırımtek hedefim yarın sabah 109 u görmek inşallah olur
sabah yine meyve suyu içtim içmeseydim süper olacaktıama öğlen ızgara tavuk akşam da balık var menümde
Sen yılbaşına kadar mı 54 olucan
sevalcim 4 dilim cok olmus :)
bak ne diyor fransiz kadinlari her seyden 1'er ya olay bu, 2.porsiyon, 2.dilim, 2. tabak olmamali bence!
sir bu yoksa her seyden ye sorun degil :)
ay hedefim 15 kasim aslinda da yilbasi da olur, olayim da :)
ben zaten 52 olmaya da kasabilirim 54'e gelirsem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?