Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yanlız çok dertli konuşmussun. Aynı şeyleri bazen bende yaşıyorum. Ama çoğu zaman çekip gitmeyi tercih ediyorum..

Afiyet olsun..
Menünde aşırı abartı birşey yok. Hanı biskremler olmasaydı iyidi ama yinede güzel

Aşırıya kacmadan yesen fast food a bin basar..

Bende menümü yazayım
Sabah:
1 haş.yumurta
Biraz salatalık
Biraz peynir

Öğle :
1 avuç dut
1 avuç ceviz

Akşam:
1 parca lahmacun
1 bardak ayran
2 kaşık taze fasulye
1kasik bulgur pilavı
1 incir
1 bulgurlu dolma

Kızlar günaydın, eşli mi hareket edeceğiz şimdi.
Bu aralar giremedim pek arazi görevlerim vardı şantiyede.
Kaptanım 18 inden sonra da 1 hafta eğitimim var kemerde şimdiden bilgisini vereyim toplight

GÜNAYDIN CANIM
evet bazen olaylar kontrolumuz dısında oluyo bi anlık sinirle bazen kırıp döküyoruz yada kırıyolar işdi evde çocuklardı aileydi herşeyi dengeleme görevi kadına veriliyo nedense ama en ruh hali deli olanlarda biziz

dünkü menüm kızlar
sabahh
bi haşlanmış yumurta
bi lokma keçi peyniri
bi dilim ekmek
öğle
4 kepçe ayranlı çorbadan içtim(içine mercimek ve dövme kattım sadece tuz eklemedim bol nane koydum)
ara
2 şekerli nascafe içtim migren krizim tuttu
akşam
miğrenim hala geçmediği için ayranlı çorbadan içmedim
iki kase sütlü prinç çorbası ve bi dilim ekmek yedim

Aclik cok tetikliyor migreni ya, ben de mesela aksamlari yemek yemiyorum ya.

Bazen oglenleri iyi yemezsem cok acikiyorum, kotu oluyorum.

Gecenlerde fransiz kadinlarinin inceligiyle ilgili bir sey okudum da kizlar cok mantikli geldi, sizle paylasayim.

Voilà, Fransız Kadınlar'ın Beslenme Sırları, kendi dillerinden:
  • Biz diyet yapmayız!
  • Kalori hesabı yapmayız! Ne yediğimize odaklanırız. Yaşamak için yeriz!
  • "Extra" (en kaliteli) bir tutkudur! Yediğimiz her şey, günlük tazelikte ve en doğal olanıdır!
  • Fabrikasyon, rafine, işlenmiş, hazır gıdalar, hele hele "sugar-free", "fat-free" ve tüm diğer suni şeyler bizim Fransa sınırlarından içeri girmez!
  • Siz nasıl diyorsunuz? "Ara Öğün" ve diğeri "Atıştırma" bizim dilimizde yok! Yemeğin tadına varmak için, iyicene acıkmak gibisi yok!
  • Öğün mönümüz çeşitlidir. Minik porsiyonlardan oluşan bir listedir. Az az ve farklı farklı tatları denemeye bayılırız.
  • Her gün iyi bir kahvaltı hayatın dengesi ve "joie de vivre" için çok önemlidir. Meyveler, yoğurtlar, rafadan yumurtalar ile renkler festivalidir.
  • En önemli ve en büyük öğün, öğle yemeğimizdir. Tüm gün yiyeceğimizin yarısını öğlen yeriz. En tazesinden sebze, salata ve saf proteinden oluşur. Sarımsak, "de premier qualité" sızma Zeytinyağı ve taze öğütülmüş karabiber le çeşnilendirmeye bayılırız.
  • Metabolizmayı harekete geçirmek için, yemeklerden sonra kahve keyfi yaparız.
  • "Il faut des rites" (Ritüellere ihtiyacımız var)! Hayattaki her şey, keyif almak içindir.
  • "French Cuisine" (Fransız Mutfağı), TV karşısında, ayakta, yolda, geçiştirmeli yapılamayacak kadar değerlidir. Yemek, 5 duyunun hepsi ile yenir.
  • Yemeğin sunumu muazzam derecede önemlidir. Her şey önce göze hitap etmelidir!
  • Evde akşam yemeği yemek, dışarıda yemek kadar seksidir.
  • Yemek yapmaya bayılırız. Mönüyü önceden planlar ve manav, market alışverişimizi günlük yaparız.
  • "Vin" hayatımızın parçasıdır. Biraz rahatlamak ve böylece yemeğin keyfine doyasıya varmak için 1-2 kadehliktir.
  • "J'adore chocolate". Ama sadece ve sadece "de bonne qualité" olanına..
  • Mucizemiz "Eau, eau, eau" (su)! Bütün gün içeriz!
  • Her şeyi aşkla yaparız ve "l'amour fait maigrir" (Aşk zayıflatır)!

Fransız Kadınlar'ın Egzersiz Sırları: Derler ki kendileri:
  • Bizim için egzersiz yürümektir; tüm güne yaydığımız hayatımızın keyfli bir parçasıdır.
  • Arkadaşlarla buluşmaya yürüyerek gideriz.. Güneş batımını görmek için sahile yürürüz.. Alışverişlerimizi yürüyüşler ile yaparız.. Romantik olanları, en favorimiz..
  • Ağır egzersizleri pek de "élégant" bulmayız!
  • Dans etmeye bayılırız!
  • "Ma chéri": Yoga!
  • Dinlenmek, hayal kurmak ve kendi dünyamız için zaman ayırırız!

Fransız Kadınlar'ın Bakım Sırları:

Uppppsss, burası belki de en önemli bölüm! Hani üşengeçlikten pek bir savsakladığımız!

Fransız Kadınlar'ının konuyla ilgili 2 çift sözünü bir yazayım:
  • "J'adore soins de beauté"! Ve her şeyi, önce kendimizi aynada çekici bulmak için, yaparız!
  • Cildimiz en değerli güzelliğimiz! Ve o, her gün muhteşem bir ritüeli hak eder!

Etiketleme nasıl yapılıyo canım

eşin ne guzzel destekçin beraber olunca motivasyonda fazla oluyo dimi

canım @ yazıyorsun sonra hesap adını yazıyorsun yani alyazraela pembe kutucukta hesap çıkıyor zaten seçiyorsun ordan

Geçmiş olsun canım

miktar konusunda dün ben de pek bir aştım çok şükür ki sabitim. bir canavar gibiydim yemek yerken

Yalnız bugün de tempolu 1 saat yürüdüm. Pilatese başlayacağım haftada 3 gün. Ya da odamda devam edeceğim spor yapmaya. Callanetics yapıyodum. Çok faydasını gördüm kızlar.

Heh bu güzel haber işte

Himmmm
İyide nasıl etiketlecem

canım @ yazıyorsun sonra hesap adını yazıyorsun yani ebrusonmez pembe kutucukta hesap çıkıyor zaten seçiyorsun ordan

Evet ya benim de motivasyon falan kalmadi eskiden yarisirdik vs vs simdi hicbir sey yok!

Bu gidisle 54 olamam arkadaslar yapmayin etmeyin takildim 57'de

Muazzam bir paylaşım

Şu utanç tablomu da paylaşayım

07.10.2015 Menüm

karbonhidrat protein ve kalori uçtu dün. Ayaküstü yiye yiye kocişin haberi yok

neyse ki kilom sabit 110,9 gene ama bugün çok dikkat etmeli yoksa alırım tek hedefim yarın sabah 109 u görmek inşallah olur
sabah yine meyve suyu içtim içmeseydim süper olacaktı ama öğlen ızgara tavuk akşam da balık var menümde

Son düzenleme:

sevalcim 4 dilim cok olmus :)

bak ne diyor fransiz kadinlari her seyden 1'er ya olay bu, 2.porsiyon, 2.dilim, 2. tabak olmamali bence!
sir bu yoksa her seyden ye sorun degil :)

sevalcim 4 dilim cok olmus :)

bak ne diyor fransiz kadinlari her seyden 1'er ya olay bu, 2.porsiyon, 2.dilim, 2. tabak olmamali bence!
sir bu yoksa her seyden ye sorun degil :)

merci matmazel

ay hedefim 15 kasim aslinda da yilbasi da olur, olayim da :)

ben zaten 52 olmaya da kasabilirim 54'e gelirsem :)

Seninle yarış yapalım dicektim

Yılbaşına kadar herkes kilosunun %10 unu verecek. Veremeyene ceza verelim. İkimizde veremezsek ikimize de ceza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…