- 20 Temmuz 2015
- 610
- 805
- 53
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.001
yoğunluğun menünden bile belli oluyor,Herkese iyi geceler kızlar anca girebildim. Okul çok yoğun dün sabahladım bugünde sabahlamayı düşünüyorum 2 gün sonraya 2 maket yetişecek, çok yoruldum gerçektennnnn....
Menüm şöyle:
sabah: peynir, 1 dilim ekmek, salça
öğlen: 2 kaşık barbunya, 2 kaşık pilav
akşam: haşlanmış tavuk
Aynen canım özellikle o kahvaltıları çok özledim. Yarıyıl tatilini iple çekiyorum :)femmette: 42913915 .!.:yoğunluğun menünden bile belli oluyor,
nerede senin uzun menülerin (özellikle kahvaltı), nerede bugünkü menün.
çok güzel bir menü olmuş.
kolay gelsin.
Benide unutma şevvalcim..Mesajım bu ama hmyr_19 hamilelik sebebi ile ayrıldı onu çıkarıcaz kb196 da yok o da çıkacak ben kalan iki kişiyi birleştiririm. benim eşim izinde bana kaptanım @toplight bakar artık dönesiye kadar
morpapatyam ı ben diskalifiye diye biliyorum ama kaptanım devam ediyor di mi sanki son listede vardı gene de bir bakarım. dur hemen düzenleyip gönderiyorum günceli
Menüm süperHerkese iyi geceler kızlar anca girebildim. Okul çok yoğun dün sabahladım bugünde sabahlamayı düşünüyorum 2 gün sonraya 2 maket yetişecek, çok yoruldum gerçektennnnn....
Menüm şöyle:
sabah: peynir, 1 dilim ekmek, salça
öğlen: 2 kaşık barbunya, 2 kaşık pilav
akşam: haşlanmış tavuk
Aynen canım özellikle o kahvaltıları çok özledim. Yarıyıl tatilini iple çekiyorum :)
Gelir çabucak inşallahbenim eşim, rakibemhedef38beden izinde
Ne güzel telaşlar. Gelip geçiyor ama arkasında dusununce tebessüm ettirecek anılar bırakıyor.kızlar selaaaam :)
ben sinir stresle bogusuyorum, yarın gelinligi teslim alıcam cuma nikah var
cumartesi ankaraya gidicez nenemlerin elini opmeye
onumuzdeki haftada dugun haftası, cuma kına var cumartesi dugun, isin aslı izin almak istemiyorum donmek cok zor oluyor, ama katılımım cok olamayacak dugune kadaa, kaptanım sorun olmaz derse boyle devam edeyim yoksa izin alıcam
Benide unutma şevvalcim..
Benim eşim kim olacak
Olur çok güzel olur.senle de ben olak bari yaaa rakibem dönesiye kadar
Menülerini eşin hazırlıyor degil mi?senle de ben olak bari yaaa rakibem dönesiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?