- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.121
senin kg ne oldu ebruBunu kendine sıkıntı yapma canm
Zaten çok güzel vermişşin haftaya da daha dikkatli olursan elinden hiçbir şey kultulamaz
tebrikler gayretin mükemmel :))
Aynen katılıyorum. Devamlı giren birkaç kişi var.M morpapatyam yanlissam duzelt de mesela menu de paylasmiyorsun, en azindan ya da ben pek goremiyorum.
toplight kaptanim kimse katilmiyor buraya cidden benim motivasyonum dustu
yine yüzde yazmadım farkındayım nasıl hesaplıycamı küçük kağıda yazıp masaya yapıştırmıştım çay döktüm,sanırım artık beynime bişeyler girmiyor bir türlü de ezberleyemedim nasıl olduğunu onun için yazamadım kendimi şuan aptal gibi hissediyorum resmen kaç ay oldu ezberliyemedimm üzgünüm
Evet birbirimizi desteklemessek bu grubun bir anlamı kalmaz..bu arada evet benimde motivasyonum çok düşük bende eskisi gibi katılamıyorum evet ama bundan sonra katılmaya çalışcam daha sık çünkü burada yazıştığım zamanlarda daha güzel kilo veriyorum iş yerinden yazdığım için fırsat bulamıyorum bi yoğunluk var bu sıra nedendir anlayamıyorum ama daha çok katılmaya gayret edicem artık
Menün güzel ama ekmek 2 dilim çok olmuş.
Süpersin...
2.2 kg
Sanırım haftanın rekoru sende
***5. TAKIM 434. ETAP ***
Kollontai (61,3/)
blanche_ea (57,0/56.9/0.1/%0.175)
candy_candy (112,8/110,6/2,2/%1,95)
Merops (71.40/71,10/0,1/%0,14) 432-433. hafta bildirim yapmadığı için 3 e bölündü
fatmaaskin1(57,4/57,0/0,4/%0,70)
ameliaa(70,8/)
morpapatyam(69,5/)
Okyanusya(74,3/73,6/0,7/%0,94)
NES84(75,4/)
femmette(62.0/62.0/0/%0) 432-433. hafta bildirim yapmadığı için 3 e bölündü
gulsum462(62,5/)
ebrusonmez(61,2/) 432-433. hafta bildirim yapmadığı için 3 e bölündü
5. TAKIM ORTALAMASI :%
Amaan 0.1 sadece
şimdi sıraa kilo bildirimimde
geçen hafta 75,4
bu hafta 75,0
fark 0,4
sonuç üzücü
bu arada evet benimde motivasyonum çok düşük bende eskisi gibi katılamıyorum evet ama bundan sonra katılmaya çalışcam daha sık çünkü burada yazıştığım zamanlarda daha güzel kilo veriyorum iş yerinden yazdığım için fırsat bulamıyorum bi yoğunluk var bu sıra nedendir anlayamıyorum ama daha çok katılmaya gayret edicem artık
yine yüzde yazmadım farkındayım nasıl hesaplıycamı küçük kağıda yazıp masaya yapıştırmıştım çay döktüm,sanırım artık beynime bişeyler girmiyor bir türlü de ezberleyemedim nasıl olduğunu onun için yazamadım kendimi şuan aptal gibi hissediyorum resmen kaç ay oldu ezberliyemedimm üzgünüm
canım eksilmiş en azından artmamış bu da güzel öyle deme
yılsonu yoğunluğudur bizde de hep oluyone iş yapıyordun canım sen
arkadaşlar yüzde hesabı yapamayanları ben eklerim tamam merak etmeyin
ben belediyede imar işlerinde harita teknikeriyim ama yıl sonu yıl başı hep yoğunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?