- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.141
myfitnesspal kullanan var mi? ben cok faydasini gordum ve dogru cikiyor tahminleri :)
arkadas olalim kullanan varsa :)
elifalev ismim.
Düzenleme için çok sogol canm5. TAKIM 434. ETAP ***
Kollontai (61,3/)
blanche_ea (57,0/56.9/0.1/%0.175)
candy_candy (112,8/110,6/2,2/%1,95)
Merops (71.40/71,10/0,1/%0,14) 432-433. hafta bildirim yapmadığı için 3 e bölündü
fatmaaskin1(57,4/57,0/0,4/%0,70)
ameliaa(70,8/)
morpapatyam(69,5/69,2/0,3/%0,43)
Okyanusya(74,3/73,6/0,7/%0,94)
NES84(75,4/75,0/0,4/0,53)
femmette(62.0/62.0/0/%0) 432-433. hafta bildirim yapmadığı için 3 e bölündü
gulsum462(62,5/61,9/0,6/0,96)
ebrusonmez(61,2/61.0/0.067/%0.10) 432-433. hafta bildirim yapmadığı için 3 e bölündü
5. TAKIM ORTALAMASI :%
Tatlım başta meyve suyu,makarna ve yağda kızarmış balık olmasaydı iyi olurdu.
Yanı sadece mesai saatleri içerisinde aktif olabilirsin.Bu arada kaptanımtoplight kollontai ve sevgili rakibem hedef38beden dönene kadar yardımcılık yapabilirim sana istersen.
Eğer kk dan görmezsem faceden yaz
tek sorun sabah 8 buçuk akşam 5 buçuk çalışıyorumbebişten dolayı evde hiç giremiyorum telefonda da hata veriyor tarayıcım cevap yazarken
Şevval benim menümü yorumlamadın. Yanı şu fazla olmuş. Veya bunuda ekleyebilirsiniz diyeceğin şeyler varsa mutlaka degerlendiririm
Bence o kadar kotu degil ya aksam hafif olmus :)
evet hatırladım, ilk hedef neredeyse olmuş zaten, benim de ilk hedef 60, ikinci 55 İNŞALLAH.ilk hedefim 55 en sonra 50 canım
aslında tartı farkediyor ama, fazla çıkmadığına göre dert etme.Bu arda sanırım belirtmem gerekiyor.
Ben evimde olmadığını için tartı benim degil. K.validenin tartısı ve dijital değil.
neden üzücü olsun, 400gr hiç fena değil.şimdi sıraa kilo bildirimimde
geçen hafta 75,4
bu hafta 75,0
fark 0,4
sonuç üzücü
hakkında hayırlısı olsun, inşallah bir an önce hedefine ulaşırsınKızlar Okuldayım telefondan giriyorum.
Kilom 61.9 yüzdesini hesaplarsanız çok sevinirim.
Takımdan mezun olmak istiyorum. Spora yazıldım bugün :) bu süreçte yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Hepinizi çok öpüyorum.
canım mezun olabilmen için en fazla 61,3 kg olman gerekiyor tatlım o yüzden kendi isteği ile ayrıldı yazacağımKızlar Okuldayım telefondan giriyorum.
Kilom 61.9 yüzdesini hesaplarsanız çok sevinirim.
Takımdan mezun olmak istiyorum. Spora yazıldım bugün :) bu süreçte yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Hepinizi çok öpüyorum.
yaaa seval bu kadar mı olur senden onu rica edecektim ne diyeyim yaa kalp kalbe karşıymışBu arada kaptanımtoplight kollontai ve sevgili rakibem hedef38beden dönene kadar yardımcılık yapabilirim sana istersen.
Eğer kk dan görmezsem faceden yaz
tek sorun sabah 8 buçuk akşam 5 buçuk çalışıyorumbebişten dolayı evde hiç giremiyorum telefonda da hata veriyor tarayıcım cevap yazarken
Tatlım başta meyve suyu,makarna ve yağda kızarmış balık olmasaydı iyi olurdu.
En azından balığını ızgara yapabilirsin.
Yanı sadece mesai saatleri içerisinde aktif olabilirsin.
yaaa seval bu kadar mı olur senden onu rica edecektim ne diyeyim yaa kalp kalbe karşıymış
femmette senin de ellerine sağlık
Kızlar dunki menüm
Sabah:
1 haş yumurta
1dilim ekmek
Yarım kase yoğurt
Ara
1 avuç yaş ceviz
1 avuç dut
1 fincan sütlü kahve
1 bardak yeşilcay
Akşam:
3y.k kıymalı taze fasulye
1 kase ayranlı çorba
3 yemek kaşığı domatesli biber
Ara:
1 az şekerli turk kahvesi
2 küçük sarı erik
herkeze günaydın
dünkü menüm
sabah yarım simit
öğlen tas kebabı ekmeksiz
akşam azcık patates salata saat 5,30 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?