Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gerçekten dunki menün de güzel. Bu kalori hesapları seni yormuyormu?
Ben bir kere ugrasayim dedim ama yapamadim

zaten ben yediklerimi giriyorum program kendi hesaplıyor ben uğraşmıyorum hiç

su için alkış

en az 1 saat yürü canım

Arkadaşlar iyi geceler ben giremedim cumadan beri kızlarımdan buri hasta bronsit oldu igne yapiliyo ve ventolin veriyorum ojun icin hiç diyette yapmadım hafta sonu cok stresliydi bismillah deyip devam edidem yarın inşallah

Arkadaşlar iyi geceler ben giremedim cumadan beri kızlarımdan buri hasta bronsit oldu igne yapiliyo ve ventolin veriyorum ojun icin hiç diyette yapmadım hafta sonu cok stresliydi bismillah deyip devam edidem yarın inşallah
İnş. Seni aramızda gormek istiyoruz.
Çok çok geçmiş olsun. Allah kızına sifa versin. Bende bebekken astım bronşit misim. Ama çok sukur şimdi hiçbir şeyim yok.
Sizinki de geçer umarım.

Çok geçmiş olsun canım

Gunaydin kizlar, ben tartilamadim sabah :)

dunku menum :

Sabah 11.00 :
2 dilim esmer ekmek,
Domatesli ev yapimi sos,
1.5 dil peynirli, sucuklu yumurta,
6 tane siyah zeytin.
1 tane balli gofret.

Aksam 17.00:
2 lahmacun,
1 ayran.

Dun 11 km templ yuruyus :)
Su zaten 3 lt :)

Günaydın kızlar sabitim tabi bunda dün 3 den sonra yememin faydasıda var tabiki ama akşamki bi dilim kekei saymazsam

dünkü menüm
sabah
yarım dilim domates
4 adet zeytin
4 çatal kıymalı yumurta
bi dilim ekmek
öğle
200 gr ızgara tavuk derisiz
bi tabak salata
bi dilim ekmek
akşam
1 dilim kek şekersiz çayla(misafir olunca yemesem ayıp olacaktı)
spor olarak bolca temizlik ikizlerin peşinden koşturmaca

hafta sonu giremdem kızlar biraz rahatsızdı eşimde aynen fena grip oldu onlarla ugraşmaktan fırsatım olmadı hiç

afiyet olsun canım lahmacunlar fındık lahmacunmuydu

geçmiş olsun canım mevsim dönüşleri çok etkiliyo

meyveyide ayarında ye canım

maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…