- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #149.221
Gerçekten dunki menün de güzel. Bu kalori hesapları seni yormuyormu?
Ben bir kere ugrasayim dedim ama yapamadim
Bugünün menüsü
Kahvaltı 11:00
2 krep
Akşam 16:00
6 etli lahana sarması
2 litre su içtim (bayağı çaba harcadım içmek için)
Hala yuruyuş yapamadim ama birazdan çıkmayı dusunuyorum.
Ve çok aciktim Meyvelerle idare edebilirsem başka birşey yemem.
Kızlar menüleriniz nerede?
Tesekkur ederim tatlım.zaten ben yediklerimi giriyorum program kendi hesaplıyor ben uğraşmıyorum hiç
su için alkış
en az 1 saat yürü canım
Maalesefhaftasonu pek girilmiyor canım yaa
İnş. Seni aramızda gormek istiyoruz.Arkadaşlar iyi geceler ben giremedim cumadan beri kızlarımdan buri hasta bronsit oldu igne yapiliyo ve ventolin veriyorum ojun icin hiç diyette yapmadım hafta sonu cok stresliydi bismillah deyip devam edidem yarın inşallah
Çok geçmiş olsun canımArkadaşlar iyi geceler ben giremedim cumadan beri kızlarımdan buri hasta bronsit oldu igne yapiliyo ve ventolin veriyorum ojun icin hiç diyette yapmadım hafta sonu cok stresliydi bismillah deyip devam edidem yarın inşallah
afiyet olsun canım lahmacunlar fındık lahmacunmuyduGunaydin kizlar, ben tartilamadim sabah :)
dunku menum :
Sabah 11.00 :
2 dilim esmer ekmek,
Domatesli ev yapimi sos,
1.5 dil peynirli, sucuklu yumurta,
6 tane siyah zeytin.
1 tane balli gofret.
Aksam 17.00:
2 lahmacun,
1 ayran.
Dun 11 km templ yuruyus :)
Su zaten 3 lt :)
geçmiş olsun canım mevsim dönüşleri çok etkiliyoArkadaşlar iyi geceler ben giremedim cumadan beri kızlarımdan buri hasta bronsit oldu igne yapiliyo ve ventolin veriyorum ojun icin hiç diyette yapmadım hafta sonu cok stresliydi bismillah deyip devam edidem yarın inşallah
çocuklar evde biriken işler evdeyim diye gelen misafirler haftasonu çok çabuk geçiyohaftasonu pek girilmiyor canım yaa
aynen katılıyorum spor yapmaya tekrardan başlıcam kızlar izin verirse tabikaçamakların spordan daha güzel bi cezası olamaz
meyveyide ayarında ye canımBugünün menüsü
Kahvaltı 11:00
2 krep
Akşam 16:00
6 etli lahana sarması
2 litre su içtim (bayağı çaba harcadım içmek için)
Hala yuruyuş yapamadim ama birazdan çıkmayı dusunuyorum.
Ve çok aciktim Meyvelerle idare edebilirsem başka birşey yemem.
maşallah canımBen de diyorum dün neden 100 gram verdimo kadar da aç yattım halbuki.. ama menümü yazınca anladım orta kahve ve meyveler karbonhidratı fazla arttırmış makarna uçurmuş zaten ama diyetisyenimin menüsünde makarna vardı meyveler kaçamak oldu
ama 100 gr verdiğim için bile çok muyluyum yaaahaftasonu hiç gruba uğramaz deli gibi de yerdim çünkü ben.
bugün daha dikkat edicem. yine kahve içeceğim için meyve yemicem bugün. çünkü kahve içmeye odaklı bi arkadaşlığım olan arkadaşımla dışarı kahve içmeye çıkıcaz bugünsabah acayip minimal bi kahvaltı ettim kızımla yapınca böyle oluyo
bir yudum domates salatalık, 1 yeşil 1 siyah zeytin, bir yumurtanın sarısı (2 yumurta haşladım maşallah kızım gerisini yedi bunu elinden zor kaçırdım) 1 dilim beyaz ekmek, 2 yk patates salatası (yağsız, yeşilliklerle), 1 bardak buzlu kahve (şekersiz) akşamda ızgara köfte planlıyorum hayırlısı bağalım. ama erken yerim yemeği orası kesin
afiyet olsun canım lahmacunlar fındık lahmacunmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?