Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Himm anladım. Olur o zamn ama 1 dilime indir başta sonra inş kendiliğinden birakacan

Himm anladım. Olur o zamn ama 1 dilime indir başta sonra inş kendiliğinden birakacan

Yaziyorum :

Sabah 07.30 :
1 kase sutlu kepekli gevrek (tamamen dogal, katkisiz; ozel bir urun)

Ogle 12.30 :
1 schnitzel,
Cok az patates salatasi,
1 ufak tarcinli, zencefilli biskuvi.

Su: 3lt
Spor bugun yapamam herhalde

Yaziyorum :

Sabah 07.30 :
1 kase sutlu kepekli gevrek (tamamen dogal, katkisiz; ozel bir urun)

Ogle 12.30 :
1 schnitzel,
Cok az patates salatasi,
1 ufak tarcinli, zencefilli biskuvi.

Su: 3lt
Spor bugun yapamam herhalde
Maşallah iyi duruyosun canım benim başım agrıyo hemen

İyi geceler arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun kızım için iyi dileklerinizden dolayı gelelim diyete valla bu günkü menümü yazmıycam kızlar çok fena ama tartida artı degilim bi türlü motive olamıyorum eskisi gibibi dahabaşlangıç yapsam gerisi gelir ama kendime gelemiyorum bi türlü sadecediyette degil ev de işte ve hayattabu sıralarda bir konsantrasyon eksikligim var toparlıyamıyorum bi boşvermişlik bi yılgınlik var üzerimde bazen çok sıkılıyorum zor geliyor ev iş Allah eksikligini gõstermesin ama çocuklar koşturmaca bigün sabahtan akşama kadar uyumak istiyorum hiç bişey düşünmeden

Günaydın
Dünkü menüm
Sabah peynir ekmek
Ara 2 şekerli nescafe
Öğle birkaç leblebi
Akşam 2 kase tarhana çorbası (bol acılı), 1 yemek kaşığı büyüklüğünde tavuk, 3 dilim çavdar ekmeği

Günaydın kızlar

Eklentiler

• search_foods.webp
    212 bayt · Görüntüleme: 41
  • upload_2015-10-13_10-5-34.webp
    29 KB · Görüntüleme: 24
SLM tatlım fatsecret ekranını nasıl kopyalayıp yapıştırıyosun beceremedım bi türlü

canım klavyede prt Scr diye bi tuş var yön tuşlarının en üstünde ona basıp ekran görüntüsünü alıyorum sonra painte yapıştırıp kırpıyorum.

Arkadaşlar günaydın

Benim dünkü menüm çok kötü

Paylaşıcam gene de cezaları alayım

Tartıda kötü çıktı zaten

Ekmeği tamamen bırakıcam diye ekmeğe abandım resmen ya bu da ben de uyuz bi huy işte. Bi daha hiçbir şeyi yasaklamicam kendime ama ekmek gitti dün jübilesini yaptım

Tartım 110,1

Bunu telafi edecek derecede bi ceza verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…